Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8)

Met deze ETF kunnen we inspelen op de bewegingen van de S&P 500 index. Deze bekende index bestaat uit 500 Amerikaanse bedrijven met de hoogste marktkapitalisatie. De recente marktturbulentie duwde de koersen van de ETF onder de belangrijke voortschrijdende gemiddelden EMA-50 en EMA-20.

Uitleg: De ETF geeft ons gediversifieerde toegang tot 500 toonaangevende Amerikaanse bedrijven. De kloof tussen de koers en de EMA-50 is nu enorm groot geworden. Na de kortstondige daling onder het laagste punt in maart, kregen we al even een ommekeer te zien. We willen met deze trade inspelen op een verder herstel. Maar meer dan een tussentijdse opleving mag men voorlopig echter niet verwachten, gezien de gespannen marktsituatie.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8) | ETF van de week

Set-up: Kopen boven de high van vorige week vrijdag zou ervoor zorgen dat we alleen in de trade stappen bij een opwaartse doorbraak. De stop gaat vervolgens onder het laagste punt van vorige week.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart