Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8)

Met deze ETF op de S&P 500 kunnen wij deelnemen aan de prestaties van een index die bestaat uit de 500 Amerikaanse bedrijven met een hoge marktkapitalisatie. Nadat de S&P 500 sinds oktober sterk was hersteld, worden de vooruitzichten nu weer somberder. Net als in augustus faalden de stieren opnieuw bij de 200-dagenlijn. De SXR8 ETF handelt nu in euro’s onder alle belangrijke voortschrijdende gemiddelden.

Uitleg: Als de S&P 500 onder de 3900 punten sluit, zullen de beren waarschijnlijk de overhand krijgen en moeten we aanzienlijk lagere koersen verwachten. Met de S&P 500 ETF kunnen wij profiteren van een brede marktdaling. Mocht positief nieuws, bijvoorbeeld van de Fed, voor een verdere opleving zorgen, dan hebben wij ons risico voor de opwaartse zijde beperkt.

Set-up: Bij koersen onder de low van afgelopen woensdag zou men een shortpositie kunnen openen. Na een eventuele entry plaatsen we de stoploss op 393 euro. Boven deze stoploss wordt deze set-up direct verwijderd.

SXR8 ETF | SXR8 Koers | SXR8 stock
SXR8 ETF | SXR8 Koers | SXR8 stock

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart