Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares NASDAQ-100 UCITS ETF (EXXT)

Deze ETF volgt de prestaties van de Nasdaq-100 Index, die bestaat uit de 100 grootste niet-financiële NASDAQ-bedrijven. De EXXT ETF geeft ons toegang tot grote internationale bedrijven in industriegroepen zoals computer hardware en -software, telecommunicatie, detail- en groothandel en biotechnologie. In de loop van de sell-off van tech-aandelen op Wall Street heeft ook deze technologie-overwogen ETF de afgelopen maanden onder de verliezen geleden.

Uitleg: Tot de grootste posities van de ETF behoren bekende zwaargewichten als Apple, Microsoft, Amazon, Nvidia en Tesla, maar ook Alphabet en Adobe. Mochten we tegen het einde van het jaar een herstel zien bij de technologieleiders, dan kunnen we profiteren met een positie in deze technologie-ETF. Bij een duurzame ommekeer kan de blootstelling eventueel verder worden uitgebreid.

Set-up: Er kan worden ingestapt bij een doorbraak boven de 9,40 EUR in combinatie met een doorbraak boven de EMA-50. Na het openen van de trade zou de stop-loss onder de low van vorige week geplaatst kunnen worden.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart