Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)

De iShares Nasdaq US Biotechnology ETF stelt ons in staat te participeren in bedrijven die actief zijn in de biotechnologie- en farmaceutische sector en die aan de NASDAQ genoteerd staan. De ETF biedt daarmee een gediversifieerde blootstelling aan deze sector. Nadat de biotechnology ETF in de afgelopen weken een bodem bereikten, volgde ook een doorbraak boven de EMA-20 en EMA-50.

Uitleg: Tot de grootste posities van het ETF behoren bekende namen uit de biotechnologie- en farmaceutische sector, zoals Amgen, Gilead Sciences, Illumina, alsook Biogen en Astrazeneca. Aangezien het in deze sector onzeker is welke onderneming als volgende een baanbrekend geneesmiddel zou kunnen ontwikkelen, is een brede diversificatie voordelig in het geval van een belegging in de biotechnologiesector. De huidige consolidatie boven de EMA-50 ziet er veelbelovend uit en heeft het potentieel om voor de bulls een springplank te vormen naar hogere koersen.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70) | ETF van de week

Set-up: De stijgende trend is al ingezet, dus we willen direct in de markt komen rond de prijs van EUR 5,25. Een iets hogere instap mag ook, als de risk/reward maar boven de 2 blijft. Als koersdoel hanteren we de highs van april en het risico dekken we af met een stoploss onder de recente lows.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart