Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (PHAG)

Met de WisdomTree Physical Silver ETF kunnen we blootstelling krijgen aan de prestaties van de zilverprijs. De op de beurs verhandelde grondstof wordt gedekt door fysieke bezittingen van het edelmetaal. Elk individueel WisdomTree Physical Silver effect geeft recht op een effectieve claim op zilver. De ETF is de afgelopen maanden onder druk komen te staan. De koers van de ETF ligt onder de belangrijke voortschrijdende gemiddelden EMA-50 en EMA-20.

Uitleg: Met de ETF kunnen we heel veilig en gemakkelijk profiteren van de ontwikkeling van de zilverprijs. Na de daling aan het begin van dit jaar hebben we de afgelopen dagen hernieuwde koopinteresse gezien. Een uitbraak is echter noodzakelijk om positieve te kunnen worden over deze zilver etf. We gebruiken de top op 19,10 EUR als trigger en kiezen in ons scenario voor een strakke stoploss, om bij een valse uitbraak niet te veel verlies te lijden.

Set-up: Voor een entry willen we in onze trading set-up wachten op koersen boven 19,10 euro. Na het openen van de positie kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de candle van afgelopen vrijdag.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart