Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (PHAG) ETF

De WisdomTree Physical Silver ETF belegt in zilver. Deze ETF repliceert het rendement van de onderliggende index met een door zekerheid gedekte schuldverplichting die wordt gedekt door fysieke bezittingen van het edelmetaal. Elk individueel WisdomTree Fysiek Zilver effect bewijst een effectieve claim op zilver. De ETF kwam de afgelopen maanden onder druk te staan. Vervolgens stabiliseerden de koersen zich in september en bleven ze ook het overgrote deel van de tijd boven de belangrijke voortschrijdende gemiddelden EMA-50 en EMA-20 staan.

Uitleg: Met deze ETF kunnen we profiteren van de ontwikkeling van de zilverprijs. Na een stabilisatie in september trok de ETF vorige week de aandacht met een grote groene candle. Na deze sterke beweging zien we nu een correctie naar het gebied van de EMA-20. Het is goed mogelijk dat op dit niveau de kopers weer klaarstaan. Als de zilverprijs weer een beetje zou stijgen, zouden we kunnen profiteren van een verdere stijging van deze ETF.

Set-up: Mocht de zilver ETF na de terugval de turbo ontsteken, dan zou het een goed idee zijn om een long positie in de ETF op te bouwen boven de candle van maandag. Na de entry kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de EMA-20.

Een longpositie kon worden geopend bij koersen boven 464,80 euro. Dit kan worden afgedekt met een stoploss op 442 euro en dus onder de candle van afgelopen vrijdag. Het eerste doel is het niveau van 525 euro.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart