Artikel laten voorlezen

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan kosteloos in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

GlobaL X Lithium & Battery Tech UCITS ETF (LITU)

Het Global X Lithium ETF volgt de grootste bedrijven wereldwijd die betrokken zijn bij de exploratie en winning van lithium of de productie van lithiumbatterijen. Met de stijgende vraag naar zeldzame aardmetalen en de almaar toenemende productie van e-auto’s heeft de ETF zich de afgelopen maanden ook gestaag boven de EMA-50 ontwikkelt.

Uitleg: De belangrijkste namen in deze ETF zijn Albemarle, Tesla, Panasonic en BYD. Met de uitbraak boven de 13 euro heeft de ETF ons een koopsignaal gegeven. Om een positie in het Lithium & Battery ETF te kunnen openen tegen een aantrekkelijke risico-rendementsverhouding, werken wij met een limietorder bij deze set-up.

Grafiek GlobaL X Lithium & Battery Tech UCITS ETF (LITU)

Set-up: Met een limiet-order op 13 euro, kunnen we een trade openen met een goede risk/reward. Na onze instap kan de positie worden afgedekt onder de EMA-20. Het voortschrijdend gemiddelde is bovendien de afgelopen weken niet neerwaarts doorbroken.

SETUP ETF van de week:  GlobaL X Lithium & Battery Tech UCITS ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de GlobaL X Lithium & Battery Tech UCITS ETF (LITU) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart