Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI Global Semiconductors UCITS ETF (SEC0)

Met de iShares MSCI Global Semiconductors ETF kunnen we deelnemen aan de prestaties van grote, middelgrote en kleine bedrijven in ontwikkelde en opkomende markten die actief zijn in halfgeleiders en halfgeleiderapparatuur. De ETF steeg in mei en juni sterk, dankzij de enorme opmars van veel technologieaandelen.

Uitleg: De grootste posities van deze ETF omvatten bekende namen als Nvidia, Broadcom, AMD, TSMC, ASML en Intel. Maar Infineon en First Solar zijn ook in het effect vertegenwoordigd. De huidige terugval in het Semiconductors ETF zou ons een aantrekkelijke instapmogelijkheid kunnen bieden. We willen echter opnieuw een positief signaal voordat we instappen. Als dit uitblijft, is een verdere koersdaling te verwachten.

Set-up: Voor een entry willen we wachten op prijzen boven 5,00 eur0. Na het openen van de positie kan de trade worden afgedekt met een stoploss op 4,83 euro, onder de low van afgelopen donderdag.

iShares MSCI Global Semiconductors ETF (SECO) | iShares MSCI Global Semiconductors ETF koers
iShares MSCI Global Semiconductors ETF (SECO) in het TWS Handelsplatform
iShares MSCI Global Semiconductors ETF (SECO) | iShares MSCI Global Semiconductors ETF koers

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID information

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart