Magazine

In het magazine onderdeel van het LYNX kennisportaal vindt u diepgaande economische analyses, exclusieve gastcolumns door gevestigde waarden in de beleggerswereld en algemeen beursnieuws heet van de naald. Kortom alles om in één klap op de hoogte te blijven!

De zes voornaamste beurswijsheden

Er bestaan veel beurswijsheden die u op weg kunnen helpen om succesvol te beleggen. De voornaamste beurswijsheden kan u terugvinden in dit artikel.

Lees verder

Wat zijn de beste beleggingsboeken?

Een goed beleggingsboek kiezen dat u daadwerkelijk relevante informatie verschaft, is niet eenvoudig. Kevin heeft een overzicht voor u gemaakt. Ontdek nu de beste Nederlandstalige en Engelstalige beleggingsboeken.

Lees verder

LYNX genomineerd voor broker van het jaar

LYNX is opnieuw genomineerd voor de "Broker van het jaar 2016" award. Graag roepen wij uw hulp in om ons deze fantastische prijs te bezorgen. Uw stem betekent veel voor ons.

Lees verder

Afschaffing van de speculatietaks is een feit

Online broker LYNX biedt u alle middelen zodat u munt kunt slaan uit de afschaffing van de speculatietaks. Verneem alles over de speculatietaks

Lees verder

Wall Street: van de crash tot de dure presidentscampagnes

Wall Street symboliseert het financiële hart van Amerika en is één van de meest bezochte straten in New York. Wat is de impact van Wall Street?

Lees verder

Succesvol beleggen zoals beursgoeroe Warren Buffett

Warren Buffett is voor menig belegger het ultieme voorbeeld. Maar hoe is beursgoeroe Warren Buffett zo succesvol geworden in beleggen?

Lees verder

ACTIE: Ontvang een BeleggersBox + € 500

Beleggen is een vak en een vak kan je leren. Daarom beschouwt LYNX opleiding en educatie als hét fundament van een groeiende portefeuille.

Lees verder

(on)gelukkig zijn met (geen) winst!

Een nieuwe column van Jacky De Donder, waarin hij schrijft over dat je ongelukkig met winst kan zijn en gelukkig kan zijn met geen winst.

Lees verder

Fasten your seat belts!

In deze case study laat Jacky zien hoe goede fondsbeheerders posities innemen die steeds in hun voordeel uitdraaien. Fasten your seat belts: here we go!

Lees verder

Stockpicking op basis van technische analyse

Dhr Dirk Vandycke heeft uit de doeken gedaan op welke manier hij ‘stockpicking’ doet. Hierbij kwam het gebruik van de screener ‘Setups Of The Day’ frequent naar voor.

Lees verder

Economie Frankrijk zit nog niet in de finale

Niet alleen de sportievelingen kijken uit naar het Europees kampioenschap voetbal, ook voor de economie van Frankrijk wordt het een interessante periode.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws