Durante Olsman en Jelle van Barneveld laten u verschillende tools zien die u kunnen helpen tijdens het beleggen in aandelen. U ontdekt hoe u slim gebruikmaakt van de GrafiekTrader, MarktScanner, en de SMART order routing-functie die u altijd garandeert van de beste prijs op de markt.

Gedurende de masterclass gebruiken Durante en Jelle het LYNX Handelsplatform en nemen zij LIVE meerdere posities in. U ontdekt tijdens dit webinar waarom LYNX dé broker van Nederland is met de meest uitgebreide handelsmogelijkheden en tools.

Heeft u een vraag die u graag behandeld ziet tijdens deze masterclass? Middels onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen aan Durante Olsman en Jelle van Barneveld.

Wat weet u na deze masterclass?

  • U bent vertrouwd met de extra functionaliteiten van het LYNX Handelsplatform.
  • U weet wanneer u welke tools in kunt zetten om uw posities beter te beheersen en extra rendement te maken.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • De belegger die geïnteresseerd is in het verhandelen van aandelen.
  • Beleggers die actief bezig zijn met het beheren van hun beleggingsportefeuille.

Stel uw vraag aan Durante Olsman en Jelle van Barneveld: 

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

SPREKERS
Durante Olsman

Durante Olsman


Accountmanager
Jelle van Barneveld

Jelle van Barneveld


Accountmanager
DETAILS
START
15:00 uur
DUUR
30 minutes
DATUM
15 maart
CATEGORIE
Strategie & Tactiek