Op zoek naar concrete tips? Bekijk het LYNX Ideeëncentrum

Bekijk hier de nieuwste beleggingsideeën uit het LYNX Ideeëncentrum

Het LYNX beleggignsteam samengesteld uit verschillende experten deelt meermaals per week de meest interessante beleggingstips die zij telkens erg uitgebreid met grafieken en tekst verder toelichten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende strategieën: value investing, long & short en optiestrategieën.

Al klant? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven en zal u notificaties ontvangen voor elke nieuwe suggestie. Kunt u zich vinden in de motivatie van de experts? Dan kunt u met slechts één muisklik hetzelfde order inleggen in uw eigen portefeuille.

Hoe werkt het?

id-step1

1.
Wekelijks  nieuwe tips in het Ideeëncentrum

id-step2

2.
Ontvang meldingen via e-mail en/of pushberichten

id-step3

3.
Overuigd? Kopieer het order gemakkelijk met één klik.

Strategieën

LYNX draagt al sinds haar oprichting inspiratie en vorming hoog in het vaandel. Dit is niet anders in het ideeëncentrum. U ontvangt interessante ideeën die kunnen worden onderverdeeld in drie strategieën.

Elke suggestie wordt in detail uitgelegd. Op die manier verneemt u het achterliggende idee bij de tip en kunt u een geïnformeerd oordeel vormen of de suggestie bij uw eigen risicomanagement en visie past.

Via een fundamentele kijk op de balans en jaarrekening gaat het team op zoek naar kwalitatieve bedrijven met een uitstekend groeiperspectief. Verwacht hier geen korte termijn speculatie, maar wel een positie die kan dienen als fundament voor uw portefeuille waarbij “waard” het kernwoord is. Iedere positie wordt geregeld opnieuw onder de loep genomen om na te gaan of deze nog overeenstemt met de visie en het risico.

 • Aandelen
 • Lange termijn
 • Fundamentele analyse

Long & Short tips komen tot stand door een combinatie van technische en fundamentele analyse. Hier zal het team bedrijven selecteren met een iets hoger risicoprofiel, maar met logischerwijze een hoger rendement als objectief. Om zich in te dekken tegen te groot kapitaalverlies, zal iedere positie binnen Long & Short vergezeld worden door vooraf gedefinieerde uitstapniveaus.

 • Aandelen en opties
 • Middellange en korte termijn
 • Groeiaandelen

Opties zijn hét instrument bij uitstek om te reageren op marktbewegingen, zeker wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Elke suggestie heeft hier een vooraf gekende en specifieke risk/reward ratio. De gekozen optiecombinatie hangt onder meer af van de evolutie van het onderliggend effect, het marktsentiment en de volatiliteit.

 • Optiecombinaties
 • Korte termijn
 • Hoge risico/rendementsverhouding

Ontmoet het Investment Team

Het LYNX Investment Team is samengesteld uit zes beleggingsspecialisten die samen meer dan 40 jaar beurservaring hebben in verschillende asset classes zoals: aandelen, futures en opties. Bij elke suggestie verduidelijkt het team:

 • Waarom zij in een bepaalde waarde geloven
 • Welke strategie het meest geschikt lijkt volgens hen.
 • Hoe zij risicomanagement toepassen.

Op deze wijze krijgt u inzicht in het denkproces van een doorgewinterde belegger.

Tycho is al meer dan 10 jaar werkzaam  bij LYNX. Hij is één van de branch managers. Verder presenteert hij geregeld masterclasses die deel uitmaken van het educatie programma van LYNX.  Daarnaast is hij ook een vaak gevraagd spreker op verschillende evenementen. Tycho is voornamelijk expert in derivaten zoals opties en futures. Hij heeft dan ook een vrij actief handelsprofiel in zijn eigen portefeuille.

Wubbe is één van de auteurs van de morning calls. Ook in zijn vrije tijd deelt hij zijn kennis en analyses met honderden volgers binnen Seeking Alpha. Wubbe is een échte fundamentele analist en stapt pas in nadat hij de intrinsieke waarde van een bedrijf in kaart heeft gebracht door relevante financiële ratio’s te analyseren. Zijn beleggingen zijn dan ook doorgaans voor de lange termijn.

Justin is één van de beleggingsspecialisten bij LYNX. Het zou heel goed kunnen dat u Justin al kent van zijn dagelijkse morning calls, artikelen en weekupdates, waarin hij beleggers uitgebreid informeert over de laatste ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd. In het verleden was Justin actief als technisch analist bij IEX en nog altijd helpt deze expertise hem bij het herkennen van trends en het maken van beleggingskeuzes.

Tom is één van de grondleggers van LYNX Professional Services en heeft dan ook veel ervaring in de service richting professionele partijen zoals vermogensbeheerders en hedge funds. Hij kent alle ins en outs van het LYNX Handelsplatform en de geavanceerde tools. Daarnaast is hij ook nauw betrokken bij nieuwe projecten en initiatieven binnen LYNX. Tom is een actieve handelaar in futures en opties voor de korte termijn. Zijn keuzes zijn voornamelijk gebaseerd op technische analyse met een fundamentele twist.

Sam maakt onderdeel uit van LYNX Professional Services, waarbij service en advies richting professionele partijen zoals vermogensbeheerders en hedgefunds centraal staan. Tevens staat hij aan de basis van het opstarten van nieuwe initiatieven binnen LYNX, zoals een valutawisseldienst. Met deze kennis geeft hij regelmatig seminars voor professionele beleggers en masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX. Als swingtrader steunen zijn ideeën op een fundamentele basis omringd door een technische schil en worden zijn handelsactiviteiten gekenmerkt door opties, aandelen en forex.

Ed werkt sinds begin 2018 bij LYNX, maar heeft zijn sporen al verdiend als beleggingsadviseur bij een grote vermogensbeheerder. Momenteel is hij onderdeel van LYNX Professional Services, waar hij zijn kennis en ervaring overbrengt op professionele partijen. Ook houdt Ed zich bezig met nieuwe projecten binnen LYNX, zo stuurt hij het LYNX Ideeëncentrum aan. Tevens presenteert Ed masterclasses ten behoeve van het LYNX educatieprogramma. Zijn beleggingsstrategie is gedreven op fundamentele analyse en beslaat voornamelijk aandelen voor de middel- tot lange termijn.

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws