Aanmelden aandeelhoudersvergadering

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een (buitengewone) aandeelhoudersvergadering (B)AVA, dient u ongeveer een maand voor aanvang van de aandeelhoudersvergadering een e-mail te sturen naar info@lynx.be. Wij hebben vervolgens de onderstaande informatie van u nodig waarmee wij de aanmelding voor u in orde kunnen maken. Deze informatie is te vinden op de Investor Relations pagina op de website van het betreffende bedrijf. Nadat de aanmelding is voltooid ontvangt u van ons het toegangsbewijs. 

Welke informatie hebben wij van u nodig?

1. Van welk bedrijf wilt u de aandeelhoudersvergadering bijwonen?

2. Wie organiseert de aandeelhoudersvergadering? (Vaak ABN AMRO of ING, maar dit kan ook een andere partij zijn)

3. Wat is de registratiedatum? (Datum waarop de aandelen in bezit dienen te zijn om in aanmerking te komen voor de aandeelhoudersvergadering)

4. Hoeveel aandelen had u in bezit op de registratiedatum?

Heeft u nog verdere vragen?

Sommige pagina's in ons servicecentrum kunnen momenteel verouderd zijn als gevolg van  het groot aantal wijzigingen naar aanleiding van de  migratie van Europese klanten naar Interactive Brokers IBIE.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker