Hoe kan ik het diepteboek opvragen in het handelsplatform?

U kunt in het LYNX handelsplatform het diepteboek opvragen van een effect. Hiermee kunt u de orders zien die op dat moment inliggen. Om het diepteboek op te vragen kunt u onderstaande stappen volgen:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het effect waarvan u het diepteboek wilt bekijken (in dit voorbeeld Royal Dutch Shell).
  2. Selecteer vervolgens Trading Gereedschap 1 en klik op Market Depth Trader 2.
diepteboek-1
1
2
3
Staat Market Depth Trader er bij u niet tussen? Klik dan op het driehoekje 3 om het keuzemenu verder uit te vouwen.

3. Het diepteboek wordt geopend in een nieuw scherm.

diepteboek-2

Bovenin ziet u het Koerspaneel, de (handels) Knoppen en de Diepteboek Knoppen. Onderaan het scherm is het diepteboek terug te vinden. Het diepteboek toont de vijf beste bied- en laatkoersen per beurs. Aan de linkerkant van het scherm zijn de gegevens van de verkooporders (Bied) zichtbaar en aan de rechterkant de gegevens van de kooporders (Laat).

Let op: Om het diepteboek van een bepaald effect te kunnen zien, is het nodig dat u over het passende realtime koersdata abonnement beschikt.

Heeft u nog verdere vragen?

Sommige pagina's in ons servicecentrum kunnen momenteel verouderd zijn als gevolg van  het groot aantal wijzigingen naar aanleiding van de  migratie van Europese klanten naar Interactive Brokers IBIE.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker