Hoe kan ik mijn basisvaluta wijzigen?

Uw basisvaluta is de valuta waarin uw rekeningwaarden worden getoond in het LYNX Handelsplatform en de valuta die wordt gebruikt om uw posities en tegoeden in andere valuta’s om te rekenen naar uw basisvaluta. Daarnaast worden de kosten van koersdata abonnementen, inactiviteitskosten en transactiekosten voor valutatransacties in uw basisvaluta van uw rekening afgeschreven. Volg onderstaande stappen om uw basisvaluta te wijzigen. De wijziging zal dan de volgende handelsdag actief zijn.

U kunt uw basisvaluta wijzigen in het administratieve gedeelte van uw LYNX rekening. Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

Als u bent ingelogd ziet u als u naar onder scrolt een kolom Manage Your Account1. Vervolgens klikt u op Account Settings 2. Rechts in uw scherm ziet u uw Account Configuration. Klik op het tandwiel achter Base Currency 4.

2
1
4

Vervolgens opent er een scherm waarin u uw basisvaluta kunt wijzigen. Kies uw nieuwe Base Currency5 en klik op Save 6. De basisvaluta van de rekening is de volgende handelsdag gewijzigd.

5
6

Heeft u nog verdere vragen?

Sommige pagina's in ons servicecentrum kunnen momenteel verouderd zijn als gevolg van  het groot aantal wijzigingen naar aanleiding van de  migratie van Europese klanten naar Interactive Brokers IBIE.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker