Nieuw: Het LYNX Ideeëncentrum

LYNX introduceert een geheel nieuwe beleggingsomgeving; Het LYNX Ideeëncentrum.

Kijk mee over de schouders van experts

Het LYNX Ideeëncentrum is dé plaats om de beleggingsportefeuilles van professionals te bekijken. Geregeld voeren zij orders uit zodat ze een zo hoog mogelijk rendement kunnen behalen. En u wordt geïnformeerd en kunt deelnemen!

Uniek in België

Dankzij het LYNX ideeëncentrum behoort u tot het select groepje van Belgische beleggers die over de schouder van professionals kunnen meekijken naar hun resultaten. Het is een unieke kans om het sentiment van de professionals te kennen en hun strategieën te leren gebruiken. Via blogs en video’s krijgt u uitleg waarom ze een bepaalde positie innemen of strategie aangaan. Verneem hierbij hoeveel rendement ze verwachten en welk risico ze incalculeren. Uiteindelijk beslist u zelf of u meegaat met hun visie. Overtuigd van het potentieel?  U kunt het signaal van uw favoriete beursspecialist uitvoeren op uw eigen rekening met twee muisklikken.

Onmiddellijk instappen

Als LYNX klant kunt u zich abonneren op notificaties. U ontvangt hierop een email, een push bericht op uw smartphone en een notificatie wanneer u uw browser opstart telkens wanneer uw uw favoriete beursexpert een nieuwe transactie heeft uitgevoerd. Zo kunt u snel op de bal spelen en onmiddellijk de transactie kopiëren.

Onze experts

Ervaar hoe één van Nederlands beste optiebeleggers Bas Snelders optiestrategieën hanteert om in te spelen op de laatste marktbewegingen of hoe Achim Mautz, auteur van de nieuwsbrief ‘Breakout Trader’, posities inneemt in verschillende ETF’s. De keuze aan professionals en ideeën zorgt ervoor dat u altijd blijft leren.

Hoe werkt het

In vier eenvoudige stappen het LYNX Ideeëncentrum uitgelegd:

 

 

Direct aan de slag? Open uw LYNX Basic en ontdek eigenhandig de mogelijkheden die het LYNX Ideeëncentrum u biedt.

Uw favoriete nieuwsbrief, guru of signaalaanbieder in het ideeëncentrum?

Achter de schermen werken wij aan de verdere optimalisatie van het LYNX Ideeëncentrum en zullen wij nieuwe features toevoegen. Zo kunt u binnenkort meekijken bij nog meer beursprofessionals, zal u makkelijk kunnen filteren op verschillende soorten strategieën of producten en is het mogelijk om losse ideeën uit de LYNX Masterclasses te bekijken en direct te volgen.

Volgt u op dit moment reeds een nieuwsbrief, professional of signaalaanbieder? Geef gerust via onderstaand formulier aan wie u graag in het ideeëncentrum ziet verschijnen en wij proberen dit voor u te realiseren.

Praktische werking ideeëncentrum

Wenst u meer te weten over de praktische kant van deze omgeving? Een antwoord op de meest gestelde vragen kan gevonden worden via onderstaande knop.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Heeft u nog verdere vragen?

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 20 uur (vrijdag tot 18:00 uur). Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker