Selecteer de categorie waar u een vraag over heeft:

Mobiele applicaties

Mobiele app downloaden

Heeft u een iPhone of een mobiele telefoon die gebruikmaakt van Android, dan kunt u de LYNX Trading app downloaden. Wanneer u niet voor uw computerscherm zit, kunt u op deze manier de koersen in de gaten houden en eenvoudig orders inleggen.

Order ingeven

Hier kan u de stappen terugvinden om uw eerste order in te geven in de mobiele app.

Munten omzetten

Bij LYNX kan u verschillende munten aanhouden, het is mogelijk om een omzetting van munten te doen in de app.

Orderstatus

Via de LYNX Trading applicatie kan u snel een overzicht bekijken van uw openstaande en recent uitgevoerde orders. Lees hier verder voor meer informatie.

Watchlist wijzigen

U kan niet enkel een watchlist synchroniseren via de app vanuit uw desktop, maar u kan ook een watchlist creëren vanaf nul en nadien wijzigen. Hoe u producten toevoegt en verwijdert leest u hier.

Notificatie ontvangen

Om aan te melden ontvangt u een push notificatie vanuit de LYNX Trading applicatie. Door sommige instellingen kan uw smartphone dergelijke notificaties tegenhouden. Volgend artikel zet de oplossingen uiteen hoe u terug een notificatie kan ontvangen.

Cash valutaposities

Wanneer u op uw effectenrekening de beschikking heeft over vreemde valutaposities (anders dan uw basisvaluta), dan kunt u deze positie(s) bekijken en verhandelen via de mobiele applicatie.

Read only mode

Indien u snel uw rekening wenst te bekijken op de mobiele applicaties dan kunt u de Read only mode inschakelen. Op deze manier hoeft u niet opnieuw in te loggen als u de applicatie herstart.

Watchlists importeren

Het is mogelijk om uw watchlists van de desktop applicatie te importeren in de mobiele handelsapplicaties.

Grafiek bekijken

U kan heel eenvoudig de grafiek bekijken in de mobiele applicatie via enkele klikken. Ook kan u indicatoren toevoegen.

Account overzicht

In de mobiele applicatie kan u via Account verschillende waarden van uw rekening raadplegen betreffende de Saldi, Marge, Fondsen en Marktwaarde. U vindt hier de betekenis van de waarden.

Heeft u nog verdere vragen?

Sommige pagina's in ons servicecentrum kunnen momenteel verouderd zijn als gevolg van  het groot aantal wijzigingen naar aanleiding van de  migratie van Europese klanten naar Interactive Brokers IBIE.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker