Hoe maak ik een stortingsnotificatie aan?Wanneer u geld op uw LYNX effectenrekening wilt storten kunt u dit doen via internetbankieren. Daarnaast dient u een stortingsnotificatie aan te maken in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. Hiermee maakt u aan het systeem bekend dat er een storting aankomt en zodoende kan deze storting zo snel mogelijk worden bijgeschreven op uw LYNX effectenrekening.

Klik hier om in te loggen op het administratieve gedeelte van uw LYNX rekening.

1. Als u bent ingelogd in accountmanagement ziet u aan de linkerzijde van uw scherm een menu. Klik op Transfer & Pay 1 en selecteer vervolgens Transfer Funds2

Opgelet: Wanneer u meerdere LYNX effectenrekeningen heeft, dient u eerst het juiste rekeningnummer te selecteren aan de rechterzijde van uw scherm. Selecteer altijd het rekeningnummer zonder F en klik vervolgens op continue.

1
2

2. U kan nu bij Deposit Funds 3 uw bank selecteren via Select 4 . Heeft u nog geen bankrekening gekoppeld of wenst u een nieuw toe te voegen, volg dan hier de stappen.

4
3

3. U krijgt nu een overzicht van uw bankgegevens, u dient enkel nog het bedrag in te vullen bij Amount 5 die u gaat storten op uw LYNX effectenrekening. Klik vervolgens op Continue 6.

5
6

4. De stortingsnotificatie is nu aangemaakt. U krijgt nog een bevestiging van uw storting en een overzicht van de gegevens van de LYNX bankrekening. Om de status van uw stortingen te raadplegen klikt u op View transaction history 7.

7
Nadat u de stortingsnotificatie heeft aangemaakt kunt u het bedrag overboeken naar de LYNX effectenrekening. Gebruik hiervoor de volgende instructies: Geld storten via internetbankieren

Verwerkingstijd

Indien u via internetbankieren geld heeft overgemaakt naar uw LYNX effectenrekening (onder vermelding van uw naam en rekeningnummer) en daarnaast een stortingsnotificatie in het administratieve gedeelte heeft aangemaakt, dan zal het saldo normaal gesproken binnen een à twee werkdagen zijn bijgeschreven op uw LYNX effectenrekening.

OPGELET:
Wanneer u geen stortingsnotificatie aanmaakt, wordt uw storting vastgehouden en niet bijgeschreven op uw LYNX effectenrekening. Voor een goede afwikkeling van uw storting is het daarom van belang om een stortingsnotificatie aan te maken.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Heeft u nog verdere vragen?

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 20 uur (vrijdag tot 18:00 uur). Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker