Jaarlijks 40 beleggingstips Kijk mee met de experts van ProBeleggen Met één druk op de knop tips volgen

Het Tips & Trades portaal: wat kunt u verwachten?

Het Tips & Trades portaal biedt u als belegger een unieke omgeving, waarin u kunt meekijken met de beste professionals van ProBeleggen. Als abonnee van ‘Tips & Trades’ ontvangt u jaarlijks 40 beleggingstips. Elke tip bevat een uitgebreide uitleg en een concreet instapmoment. Zodra er een nieuwe tip gereed staat, ontvangt u een melding per email en/of in uw browser.

Bent u overtuigd en deelt u de beleggingsvisie van een expert? Dan kunt u de tip met één druk op de knop volgen.

Hoe gaat u van start?

U bent klant bij LYNX
Ga naar LYNX Basic, meld u aan
Krijg toegang tot het Tips & Trades portaal
Ontvang jaarlijks 40 beleggingstips van de experts van ProBeleggen

Geïnteresseerd in Tips & Trades?

Meld u nu aan voor slechts € 150 per jaar en ontvang € 50 transactietegoed

Ga naar ProBeleggen of LYNX Basic om u aan te melden en te profiteren van deze tijdelijke introductieactie. Leden van ProBeleggen met een rekening via LYNX kunnen zich hier gratis aanmelden voor Tips & Trades. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

Heeft u nog geen beleggingsrekening via LYNX?

Ontdek hoe u een beleggingsrekening opent en Tips & Trades kunt volgen.

Waarom de samenwerking met ProBeleggen?

Voor deze samenwerking is wederzijds vertrouwen van essentieel belang. Als broker kennen we de beleggingsmarkt goed en zijn we zeer selectief in de keuze van onze partners. ProBeleggen voldoet volledig aan de eisen die we stellen aan een betrouwbare partner en heeft naar onze mening beleggingskennis waar je u tegen zegt. Het Tips & Trades portaal is het resultaat van de samenwerking en is vooral gericht op de klant van LYNX. De combinatie van de beleggingskennis van ProBeleggen en het uitstekende handelsplatform bij LYNX, biedt u als belegger een voorsprong.

De Tips & Trades beleggingstips van ProBeleggen

Tips & Trades speelt in op actuele kansen in de Nederlandse en Amerikaanse markt en maakt primair gebruik van fundamentele analyse. Er wordt gebruik gemaakt van aandelen, opties of andere slimme beleggingsinstrumenten. U ontvangt kooptips die op de kortere termijn een goed rendementspotentieel bieden. In de strategie bewaken we de risico’s strikt door eventuele verliezen op tijd af te kappen. Elke kooptip wordt uitgebreid toegelicht middels een investmentcase die met u wordt gedeeld.

Wie is ProBeleggen?

ProBeleggen biedt beleggers een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen, door inzage te geven in beleggingsportefeuilles van professionele beleggers. De pro’s zijn gespecialiseerd in technologie, dividend, Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen en opties. Elke pro geeft uitleg over iedere transactie die hij opneemt in zijn portefeuille. Beleggers beslissen vervolgens zelf of zij de transactie willen volgen.

albert-jellema-150x150
Albert Jellema

Bedrijfseconoom Albert Jellema voltooide in 2003 zijn postdoctorale opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA. Hij beheerde het ABN AMRO hoog dividend aandelenfonds van ruim €1 miljard om vervolgens als partner toe te treden tot het Nederlandse Hedgefund GO Capital Albert. Als co-manager van beide fondsen won Albert verschillende prijzen van onder andere S&P en Morningstar. Naast het oprichten van ProBeleggen in 2014 startte Albert 1Vermogensbeheer.nl en DeAandeelhouder.nl

Meld u nu aan voor slechts € 150 per jaar
en ontvang € 50 transactietegoed.

Heeft u nog geen beleggingsrekening via LYNX?
Open hier voordelig een rekening om Tips & Trades te volgen

Al lid van ProBeleggen en klant bij LYNX?
Klik hier voor gratis toegang tot het Tips & Trades Portaal