Verdien:

100 per introducé

Uw introducé ontvangt tevens 100

Breng een klant aan

Breng een klant aan bij LYNX en ontvang per introducé € 100 transactietegoed. Er is geen beperking op het aantal introducees. Brengt u bijvoorbeeld vijf nieuwe klanten aan, dan ontvangt u € 500 transactietegoed. Brengt u 10 nieuwe klanten aan, dan ontvangt u € 1.000 transactietegoed. Uw introducé ontvangt tevens € 100 transactietegoed.

Wanneer ontvangt u € 100?

Wanneer uw introducé een LYNX rekening opent, activeert en start met handelen, ontvangt u € 100 transactietegoed. Het transactietegoed is direct na ontvangst te gebruiken en is tot 3 maanden na de activeringsstorting van de introducé geldig. Uiteraard krijgt u, zodra dit het geval is, hier bericht over van LYNX, zodat u direct kunt starten met gratis handelen.

Profiteer nu

Vul hiernaast de gegevens in en breng uw familie, vrienden en kennissen in aanraking met de voordelen van beleggen bij LYNX.

Nadat u op versturen heeft geklikt, ontvangt u een mailtje die u dient door te sturen naar uw introducé. Deze bevat een link die de introducé kan gebruiken om een effectenrekening te openen en om zo onmiddellijk te genieten van €100 transactietegoed. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om nog meer introducees aan te melden.

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing

verplicht veld
  • 1. Uw gegevens

  • 2. Uw introducé

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar klantendesk@lynx.be. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.