Vernieuwd: LYNX Basic

LYNX Basic

Het performante en gebruiksvriendelijke handelsplatform van LYNX.
Nu beschikbaar op al uw apparaten.

Overzichtelijk en intuïtief

LYNX Basic is een browser-gebaseerd handelsplatform waar u eenvoudig en razendsnel orders inlegt en in één oogopslag uw portefeuille en performance kunt volgen en analyseren

Naast gebruiksgemak, snelheid en stabiliteit biedt LYNX Basic u ook het ideeëncentrum. Daar vindt u de ideeën terug van experts en kan u beleggingsideeën eenvoudig volgen. Wilt u zelf ervaren wat het vernieuwde LYNX Basic platform u te bieden heeft? Meld u aan voor de LYNX Basic Masterclass of kijk deze op een later tijdstip terug.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Eenvoudig optiecombinaties opzetten en inleggen
  • Vernieuwd Ideeëncentrum; kijk mee over de schouders van experts en volg nu nog eenvoudiger trades
  • Geoptimaliseerd voor al uw apparaten

Nieuw mobiel design

LYNX Basic is gebruiksvriendelijk voor zowel desktop als laptop. Het platform speelt ook in op de mobiele trend en kan op elk apparaat zoals smartphone of tablet gebruikt worden.

Optievriendelijk

U ziet in één oogopslag alle beschikbare opties waarbij u uw eigen samengestelde optiecombinatie met enkele muisklikken kan versturen naar de beurs.

Meer inzicht in uw eigen portefeuille

Klanten van LYNX nemen beleggen serieus. Het is daarom vanzelfsprekend dat in LYNX Basic de mogelijkheid bestaat om uw eigen portefeuille tot in het detail te analyseren.

Ervaar het vernieuwde LYNX Basic zelf:

Klik op de knop en log rechtstreeks in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u nog verdere vragen?

Sommige pagina's in ons servicecentrum kunnen momenteel verouderd zijn als gevolg van  het groot aantal wijzigingen naar aanleiding van de  migratie van Europese klanten naar Interactive Brokers IBIE.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Ignace De Vloo
Ignace De Vloo
Service Manager
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
klantendesk@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker