Beursupdate nieuwsbrieven

Met de LYNX Nieuwsbrieven bent u dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over onze eigen BEL 20 index en andere Europese beurzen. Daarnaast houden onze analisten de Amerikaanse & Aziatische markten en de belangrijkste economische cijfers scherp in de gaten.

U kunt zich kosteloos aanmelden voor verschillende beursupdates. Klanten krijg daarnaast exclusief toegang tot premium content in de vorm van nieuwsbrieven, updates en optiewebinars van internationale beleggingsexperts boordevol educatie en inspiratie. Alles voor uw succes.

Meer dan 30.000 beleggers ontvangen onze beursupdates

Bent u een belegger die kennis, educatie en inspiratie erg belangrijk vindt, dan bent u bij het Kennisportaal aan het juiste adres. Om het extra gemakkelijk voor u te maken, kunt u zich inschrijven voor verschillende beursupdate nieuwsbrieven. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste beursupdates.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met deze insteek ontvangt u op zondag het LYNX Weekoverzicht. Hierin blikken we terug op de afgelopen week, delen we interessante artikels en begint u met de financiële agenda goed voorbereid aan de nieuwe beursweek. Iedere werkdag starten we met de LYNX Morning Call. Als u zich inschrijft, ontvangt u deze iedere morgen stipt om 9:00 uur in uw mailbox. Op de maandagmiddag staat een technische analyse van de BEL 20 door Kevin Verstraete voor u klaar. Naast de BEL 20-index werpt hij ook een blik op een interessant aandeel. Bovenop de dagelijkse beursupdates voorzien wij onze klanten wekelijks van beleggingsideeën door middel van verschillende nieuwsbrieven van internationale beursanalisten. Wilt u kennismaken met één van deze nieuwsbrieven, de BreakoutTrader, schrijf u dan vrijblijvend in op deze pagina.

LYNX nieuwsbrievenservice - blijf u dagelijks op de hoogte van de laatste beursupdates

Onze beursupdates: LYNX Weekoverzicht

LYNX Weekoverzicht
voorbereid uw beursweek starten

Iedere zondag ontvangt u het LYNX Weekoverzicht waarmee u wordt klaargestoomd voor de nieuwe beursweek. In deze mail bespreken we wat er op dit moment speelt op de beurzen, krijgt u een overzicht van de laatste artikels en blikken we vooruit met de beursagenda.

Het LYNX Weekoverzicht wordt geschreven door beleggingsspecialist Justin Blekemolen. We maken beleggen voor u overzichtelijk in deze wekelijkse nieuwsbrief, door u bij te praten over de afgelopen beursweek en vooruit te blikken op wat komen gaat. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan.

 • Vooruitblik komende beursweek

 • Beursagenda

 • Artikels Beurs & Kennisportaal

 • LYNX Masterclassprogramma

LYNX Weekoverzicht - voorbereid uw beursweek starten met de laatste beursupdates
Schrijf u nu in voor het LYNX Weekoverzicht
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze beursupdates: LYNX Morning Call

LYNX Morning Call
elke dag op de hoogte van het laatste beursnieuws

Met de LYNX Morning Call ontvangt u van maandag tot en met vrijdag het laatste beursnieuws in uw mailbox. Dagelijks voorzien Justin Blekemolen en Kevin Verstraete – de beleggingsspecialisten van LYNX – u van essentiële informatie, voordat uw beursdag begint.

In de LYNX Morning Call wordt dagelijks teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht op de Aziatische beurzen besproken en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen vandaag, waaronder de AEX en de BEL 20. Ook worden er regelmatig belangrijke kwartaalcijfers of andere opvallende gebeurtenissen op de financiële markten besproken.

LYNX Morning Call - Ontvang iedere morgen de laatste beursupdates
Schrijf u nu in om de LYNX Morning Call per e-mail te ontvangen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technische Analyse AEX

Technische Analyse AEX
door Justin Blekemolen

Wekelijks bespreekt Justin Blekemolen de AEX index op basis van technische analyse. Hierin geeft hij afwisselend zowel korte als lange termijn technische analyses van de Nederlandse beurs.

Naast de grafiek van de AEX bespreekt hij ook regelmatig Nederlandse of Amerikaanse aandelen die mogelijke kansen of risico’s bieden voor beleggers. Schrijf u in, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele technische stand van de AEX.

 • Technische Analyse AEX

 • Aandelen en indices

Wekelijkse technische analyse van de AEX door Justin Blekemolen
Schrijf u nu in voor de Technische Analyse van de AEX
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technische analyse BEL 20

Technische Analyse BEL 20
door Kevin Verstraete

Wekelijks bespreekt Kevin Verstraete de BEL 20 index op basis van technische analyse. Hierin geeft hij afwisselend zowel korte als lange termijn technische analyses van de Belgische beurs.

Naast de grafiek van de BEL 20 bespreekt hij ook regelmatig Belgische of Amerikaanse aandelen die mogelijke kansen of risico’s bieden voor beleggers. Schrijf u in, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele technische stand van de BEL 20.

 • Technische Analyse BEL 20

 • Aandelen en indices

Kevin Verstraete is accountmanager en beleggingsexpert bij LYNX België
Schrijf u nu in voor de Technische Analyse van de BEL 20
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BreakoutTrader

BreakoutTrader nieuwsbrief
concrete tips uit Nederland, Duitsland en de VS

De nieuwsbrief van de BreakoutTrader is volledig gebaseerd op technische analyse. De BreakoutTrader bestaat uit concrete aandelen tips en de ETF van de week. Iedere tip wordt voorzien van duidelijk koersdoelen, stoploss niveaus en uitleg van de grafiek. 

De BreakoutTrader wordt geschreven door Achim Mautz. Achim is sinds 1999 asset manager en sinds 2000 professioneel belegger. Tevens is hij voorzitter van de beleggingsclub RatgeberGeld, beursanalist bij LYNX Duitsland en hoofdredacteur van verschillende nieuwsbrieven.

 • Technische analyse

 • Aandelen en ETF’s

 • Concrete trade ideeën

Ontvang wekelijke concrete tips uit nederland, Duitsland en de VS
Schrijf u nu in voor de BreakoutTrader nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goede redenen om te kiezen voor onze beursupdates

Graag voorzien wij beleggend Nederland van de nodige beleggingskennis en beursinformatie. Als u zich abonneert op onze nieuwsbrieven, ontvangt u dagelijks en/of wekelijks het laatste beursnieuws, concrete beleggingsideeën en meer.

Onze nieuwsbrieven en artikels bevatten uitsluitend analyses en tips ter educatie en inspiratie. Uiteindelijk beslist u zelf of de informatie nuttig is voor u en bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw beleggingen. Dit kunt u verwachten van de LYNX Beursupdates:

 • Ontvang beursupdates per e-mail

 • Beursnieuws van ervaren beursexperts

 • Concrete beleggingsideeën

 • Europese, Amerikaanse & Aziatische markten

 • Kosteloos & vrijblijvend


Schrijf u gratis in voor (een van) onze beursupdates

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Laatste beursnieuws


Onze beleggingsexperts

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen
Justin Blekemolen
Beleggingsspecialist LYNX
Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste nieuws in de LYNX Morning Call. Ook is hij regelmatig te zien als spreker tijdens de LYNX Masterclass. Zijn columns zijn te volgen via LYNX Beurs & Kennis en zijn persoonlijke Twitter. In het verleden is Justin actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.
Kevin Verstraete is accountmanager en beleggingsexpert bij LYNX België
Kevin Verstraete
Beleggingsspecialist LYNX
Kevin Verstraete is accountmanager en beleggingsexpert bij LYNX België. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Ook analyseert hij wekelijks de stand van de BEL 20 en andere interessante aandelen aan de hand van technische analyse. Lees zijn artikels via LYNX Beurs & Kennis of via Twitter.
Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist
Edward Loef
Technisch Analist
Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Lanschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als Certified Financial Technician en verzorgt cursussen, beleggingspresentaties en consults op het gebied van technische analyse.
Beursjournalist Achim Mautz is een professionele day- en swingtrader met de focus op de Amerikaanse markten
Achim Mautz
Oprichter ratgeberGELD
Beursjournalist Achim Mautz is een professionele day- en swingtrader gespecialiseerd in de Amerikaanse markten. Hij is bestuurslid van de beursclub ratgebergeld.at en deskundige op het gebied van effectendiensten in Oostenrijk. Sinds 2013 werkt hij als beleggingsexpert voor LYNX en schrijft hij onder meer zijn wekelijkse analyses in de BreakoutTrader. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s. Daarnaast geeft Achim regelmatig masterclasses voor LYNX Duitsland.
Eric Ludwig is een ervaren optiehandelaar
Eric Ludwig
Optiehandelaar
Eric Ludwig begon na zijn ingenieursopleiding een loopbaan in de luchtvaartindustrie. 15 jaar geleden ontdekte hij zijn passie voor de effectenbeurs. Hij ontwikkelde zijn eigen handelsstrategieën op het gebied van de grondstoffenhandel, portefeuille-optimalisatie en opties. De handel in opties werd zijn stokpaardje en hij begon een tweede carrière als hoofdredacteur, hoofdanalist en spreker. Hij past zijn strategieën vandaag de dag nog steeds actief en met succes toe op de markten.
Andreas Fink is fulltime professioneel futurehandelaar
Andreas Fink
Futureshandelaar
Bedrijfskundige en industrieel ingenieur Andreas Fink heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt als fulltime professioneel trader. In de afgelopen 20 jaar heeft hij zijn eigen trading systeem voortdurend geoptimaliseerd over duizenden trades. Als gevolg daarvan is zijn handelsstrategie voor dag- en swinghandel op de internationale futures- en valutamarkten steeds winstgevender geworden. Als beleggingsexpert deelt hij nu zijn kennis en ervaring in beursnieuws, artikelen, video's en live webinars.

Heeft u suggesties of feedback?

Wij staan altijd open voor feedback en opmerkingen over onze publicaties en luisteren graag naar uw suggesties. Immers, de tevredenheid van onze lezers is voor ons topprioriteit. Uw feedback kunt u sturen naar marketing@lynx.be.