Werken
bij online broker LYNX

Open vacatures bij LYNX - financiële sector

Versterk ons team

LYNX is een online broker opgericht in 2006 die execution only diensten aanbiedt aan beleggers in heel Europa. De focus van LYNX ligt met name op de ervaren en actieve belegger.

LYNX heeft kantoren in vier Europese steden (Amsterdam, Gent, Berlijn en Praag), waar meer dan 50.000 klanten worden bediend in Nederland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen. LYNX staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).


Dit staat je te wachten

Familiale en ontspannen sfeer

Samen pasta eten op dinsdag of de week afsluiten met een drankje op vrijdag in ons mooi kantoor in de bruisende Gentse binnenstad

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Een jaarlijks opleidingsbudget en opleidingsmogelijkheden die bij je functie passen

Talrijke extra voordelen

Zoals discretionaire jaarbonus, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, fietsvergoeding

Leuke team-uitjes

Regelmatige activiteiten en drinks met het team


Het LYNX kantoor

Ons kantoor in hartje Gent

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen, hebben ze een goede werkomgeving nodig. Onze kantoren zijn daarom licht en ruim opgezet.

Er is de mogelijkheid om je terug te trekken in individuele kantoren voor projecten en taken die rust en concentratie vereisen. In onze grote gemeenschappelijke ruimte kun je even pauzeren met je collega’s, samen lunchen of even bijkomen van de dagelijkse stress. Door de centrale ligging van ons kantoor zijn wij altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Faciliteiten voor fietsers zijn ook aanwezig. Verder bieden wij gezonde snacks, koffie en andere dranken.

LYNX kantoor in Gent - vacatures financiële sector
Open vacatures bij online broker LYNX - financiële sector
Wat onze medewerkers zeggen over LYNX
Quote mark

Nu solliciteren

Meld u nu aan en ga aan de slag bij LYNX

Ben je op zoek naar een ontspannen en informele werkomgeving, waar je het beste uit jezelf kan halen? Kom werken bij LYNX.

Op ons kantoor in hartje Gent werken wij er elke dag aan om particuliere en professionele beleggers de beste handelsmogelijkheden te bieden, met een snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar handelsplatform.

Contactpersoon

Pradnya Bhagwat

Telefoon 09 223 23 20
E-mail hr@lynx.be

Postadres

LYNX B.V.
Pradnya Bhagwat
Kouter 26
9000 Gent


Openstaande vacatures