De campus voor beleggers - LYNX Masterclass

LYNX Masterclass
de campus voor beleggers

Om succesvol te zijn op de beurs, is het van belang om de juiste beleggingskennis te vergaren. Bij LYNX helpen we u hiermee, door u een groot aantal verschillende masterclasses aan te bieden.

Bent u een beginnend belegger? Volg dan de introductiemasterclass over het handelsplatform en de verschillende beleggingsproducten. Bent u meer ervaren? Bekijk dan onze masterclasses waarin dé beleggingsexperts van Nederland de beurzen analyseren, de ontwikkelingen op de beleggingsmarkten bespreken en hun handelsstrategieën aan u toelichten.


De sprekers

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Justin Blekemolen

Justin Blekemolen

Beleggingsexpert LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX. Hij is verantwoordelijk voor het LYNX Kennisportaal en een vaste schrijver van de LYNX Morning Call. Verder geeft Justin regelmatig masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX en behandelt hij als spreker uiteenlopende onderwerpen tijdens interactieve seminars.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Oprichter Commodity Discovery Fund

Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund. Daarnaast publiceerde hij meerdere boeken, zoals “Als de dollar valt” (2007) en “The Big Reset”(2013). Voorheen was Willem Middelkoop de vaste beurscommentator van RTL Z.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

Eigenaar Eén Vermogensbeheer

Jim Tehupuring is al sinds zijn middelbareschooltijd een fanatieke belegger. Hij was onder andere werkzaam bij Alex, Binckbank en RBS Markets en is sinds 2013 eigenaar van Één Vermogensbeheer. Daarnaast is Jim Tehupuring actief als beursdeskundige voor DFT en RTL Z.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Karel Mercx

Karel Mercx

Beleggingsspecialist Beleggers Belangen

Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 in de functie van redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij LYNX gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2012 won hij het grootste online beleggingsdebat van Nederland en in 2014 werd hij de beurstwitteraar van het jaar.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Nico Inberg

Nico Inberg

Beleggingsexpert DeAandeelHouder.nl

Nico Inberg is meer dan 25 jaar actief op de financiele markten. Vroeger als optiehandelaar en marketmaker voor Optiver, tegenwoordig als beursexpert bij De Aandeelhouder.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Albert Jellema

Albert Jellema

Eigenaar ProBeleggen

Bedrijfseconoom Albert Jellema voltooide in 2003 zijn postdoctorale opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA. Hij beheerde het ABN AMRO hoog dividend aandelenfonds om vervolgens als partner toe te treden tot het Nederlandse Hedgefund GO Capital Albert. Naast het oprichten van ProBeleggen in 2014 startte Albert 1Vermogensbeheer.nl en DeAandeelhouder.nl


Uw presentator

Justin Blekemolen

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX en is verantwoordelijk voor het educatieprogramma voor particuliere beleggers. Als presentator ontvangt hij regelmatig beleggingsexperts in de studio om de laatste ontwikkelingen op de beleggingsmarkten door te nemen.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Justin Blekemolen

Professionele webinars van beleggingsexperts: LYNX maakt het mogelijk

Quote mark

Masterclass thema's

De masterclasses zijn ingedeeld in vijf verschillende thema’s:

Strategie & Tactiek

Beleggen zonder strategie is als wandelen in onbekend gebied zonder landkaart. U kunt meteen de goede kant oplopen, maar de kans dat u verkeerd loopt, is vele malen groter.

De webinars met als thema Strategie & Tactiek helpen u op weg, zodat u goed voorbereid en met een voorbedachte strategie uw posities op de markt kunt innemen.

Analyse

U stapt niet zomaar in of uit een positie. U beoordeelt een effect en analyseert of deze koopwaardig is of niet.

De webinars in de categorie Analyse helpen u bij het maken van deze analyses, zodat u beter kunt beleggen. Zowel fundamentele als technische analyse komen hierbij aan bod.

Derivaten

Derivaten zijn producten die afgeleid zijn van andere producten. Voorbeelden hiervan zijn opties en futures.

De webinars in deze categorie geven u een introductie in de wereld van derivaten en geven u tal van extra mogelijkheden hoe u snel kunt inspelen op gebeurtenissen op de markt. Voor de gevorderden zullen verschillende, veelgebruikte strategieën worden uitgelegd en besproken.

Handelsplatform

De handelsplatformen van LYNX zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met de vele modules die beschikbaar zijn, hebben beleggers bij LYNX alle tools voorhanden om beter te beleggen en succesvol te zijn op de beurs.

In de webinars met als thema Handelsplatform helpen wij u op weg met de mogelijkheden van de handelsplatformen. Zo worden onder andere de basisfunctionaliteiten en traders modules behandeld.

Specials

Beleggers hebben jaarlijks een aantal terugkerende events in de agenda omcirkeld. Kwartaalcijfers, verkiezingen en IPO’s zijn hier voorbeelden van. Rondom deze events organiseert LYNX webinars om voor de nodige toelichting en achtergrondinformatie te zorgen. U kunt deze terugvinden in de categorie ‘Specials’.


LYNX Masterclass programma


Exclusief voor klanten van LYNX
Live trading & optiewebinars met optie-expert Piet Vannoppen
LYNX OptieWebinars & Live trading door Piet Vannoppen

Heeft u altijd al meer willen weten over opties en optiestrategieën en hoe u deze in de praktijk kunt toepassen? Dan zijn de optie webinars en live trading sessies van Piet Vannoppen iets voor u. Als klant van LYNX heeft u exclusief toegang en kunt u deze kosteloos volgen.

Piet is eigenaar van de Master The Market Mentoring Club waarin hij sinds 2007 honderden beleggers persoonlijk begeleidt. Zijn focus ligt vooral op kapitaalbehoud in combinatie met smart money management.

LYNX OptieWebinars & Live trading

LYNX Beleggersdebat
Volg het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat met veel beleggingstips van experts
Het grootste online beleggers debat van de Benelux

Als kick-off van het beleggersjaar organiseren wij, inmiddels al 10 jaar op rij, het LYNX Beleggersdebat. In deze live uitzending delen vier beleggingsexperts de twaalf tips en visies voor het komende jaar.

U als kijker bepaalt wie er aan het eind van de uitzending met de titel ‘beleggingsexpert van het jaar’ naar huis gaat. Als klant van LYNX bent u van harte uitgenodigd om het debat live bij te wonen in studio van het Bimhuis te Amsterdam.

LYNX Beleggersdebat