Rekening openen

LYNX winnaar Beste Broker

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daar tegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

LYNX werkt samen met Interactive Brokers (IBUK), dat gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Met het oog op een mogelijke harde brexit heeft Interactive Brokers (IB) een migratie van beleggingsrekeningen voor onze gezamenlijke klanten gepland naar een IB-entiteit binnen de EU. Dit uitgebreide proces heeft momenteel onze volledige aandacht nodig.

Helaas betekent dit ook dat LYNX tijdelijk geen nieuwe klanten accepteert. Maar u kunt nog steeds ons formulier voor het openen van een rekening invullen, hoewel we op dit moment niet in staat zijn om uw rekening te openen. Door het invullen van ons formulier wordt u op een wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer nieuwe klanten kunnen accepteren, zullen wij u hiervan direct op de hoogte stellen, zodat wij zo snel mogelijk met uw aanvraag kunnen beginnen.

U kunt ons helpen om de verwerkingstijd van uw rekening te versnellen. Neem zorgvuldig onderstaande eisen door voordat u de aanvraag voor het openen van een rekening start:

  • Minimumleeftijd van 18 jaar
  • Een eerste storting (of portefeuilleoverboeking) van € 3.000 of meer
  • Wanneer u in complexe producten wenst te handelen, zoals opties en futures, heeft u minimaal 2 jaar beleggingservaring nodig

Sluit dit aan bij u? Dan helpen wij u graag het maximale uit uw beleggingsportefeuille te halen.

Uw contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Let op: uw toestemming is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX bij IB. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar klantendesk@lynx.be. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo

De 5 garanties van LYNX