Rekening openen

LYNX winnaar Beste Broker

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daar tegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

Wij doen er alles aan om uw aanvraag voor het openen van een rekening zo spoedig mogelijk te verwerken. Door de enorme toestroom van aanvragen voor het openen van een rekening én de maatregelen die landelijk zijn genomen betreffende het Covid-19 virus, hebben wij op dit moment een langere verwerkingstijd dan normaal. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de rekening binnen enkele dagen is geopend. Wij rekenen hier op uw begrip, alvast dank hiervoor.

Als gevolg van nieuwe FCA-regelgeving is het momenteel niet mogelijk voor nieuwe klanten om na het openen van een rekening bepaalde gestructureerde producten via LYNX te verhandelen. Concreet gaat het om producten die een knock-out prijs en/of een factor hebben (ook wel Turbo’s, Speeders of Sprinters genoemd). Alle andere gestructureerde producten blijven beschikbaar. Meer informatie kan hier worden geraadpleegd.

U kunt ons helpen om de verwerkingstijd van uw rekening te versnellen. Neem zorgvuldig onderstaande eisen door voordat u de aanvraag voor het openen van een rekening start:

  • Minimumleeftijd van 18 jaar
  • Een eerste storting (of portefeuilleoverboeking) van € 3.000 of meer
  • Wanneer u in complexe producten wenst te handelen, zoals opties en futures, heeft u minimaal 2 jaar beleggingservaring nodig

Sluit dit aan bij u? Dan helpen wij u graag het maximale uit uw beleggingsportefeuille te halen.

Uw contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar klantendesk@lynx.be. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo

De 5 garanties van LYNX