Fondsmanager

Zakelijke beleggingsrekening: Open een online effectenrekening voor effectentransacties

Focus op beheren van uw fonds, dankzij een full-service dienstverlening

LYNX Professional Clients biedt toegang tot een breed scala aan instrumenten en biedt daarbij een scherp tarief en een compleet aanbod op het gebied van orderuitvoering, clearing, effectenfinanciering en corporate actions.

Wij zijn van mening dat fondsmanagers hun tijd moeten besteden aan waar het om draait, namelijk om beleggen en fondsbeheer.

Neem nu contact op

Focus op beheren van uw fonds, dankzij een full-service dienstverlening

Fondsmanagers hebben continu te maken met uitdagingen die voortdurend veranderen. We leven in een wereld van steeds strictere regelgeving en rapportageverplichtingen waardoor de kosten en operationele risico’s toenemen. Ons doel is om fondsmanagers te helpen om te voldoen aan de continue uitdagingen en de operationele risico’s te reduceren.

Toegang tot beurzen wereldwijd

LYNX biedt fondsen toegang tot verschillende producten waaronder aandelen, opties, futures, valuta, obligaties, ETFs, fondsen en grondstoffen. Wij bieden toegang tot 150 beurzen in 33 landen. Er kunnen verschillende valuta worden gestort op de fondsrekening. Hierdoor kunt u zowel nationaal als internationaal al uw strategieën uitvoeren.

LYNX – uitgebreide handelsmogelijkheden

Uitgebreid en geavanceerd handelsplatform

Voer al uw beleggingsstrategieën uit met behulp van een geavanceerd en bekroond handelsplatform. Het Trader Workstation biedt u alle nodige instrumenten om de gelden van uw cliënten te beheren.

Smart-Routing

Krijg de beste uitvoeringsprijzen dankzij het Smart-Routing systeem. Dit systeem scant de verschillende beurzen en verzendt automatisch uw orders naar de beurs met de beste uitvoeringsprijs.

Order types en algos

In het handelsplatform heeft u de keuze uit 60 ordertypes en algos waarmee u uw risico kunt beperken en uw uitvoeringsprijs kunt verbeteren, zoals:

 • Accumulate/Distribute algos: krijg de beste uitvoeringsprijs voor een order met een groot volume, door deze op te splitsen in kleinere orders met willekeurige tijdsintervallen.
 • Adaptive Algos: Bepaal prioriteitsinstellingen om een snelle uitvoering tegen de beste prijs te verkrijgen.
 • Basket orders: Creëer en onderhoud een aanpasbare index-gebaseerde mandje.
 • Market-on-Close: Voer uw order uit zo dicht mogelijk tegen de slotkoers.

Geavanceerde trading tools

Opties handelen option portfolio risicoprofiel

Optie Trader

Maak gebruik van de Optie Trader om uw optieorders te analyseren, combineren en te plaatsen.

Bepaal uw strategieën aan de hand van de Probability Lab

Probality Lab

Met de Probability Lab kunt u strategieën creëren en de waarschijnlijkheidsverdeling analyseren dat een bepaald resultaat zal plaatsvinden op basis van uw eigen prognose.

Bepaal uw strategieën aan de hand van de Volatility Lab

Volatility Lab

Met de Volatility Lab krijgt u een overzicht van de historische and verwachte volatiliteit voor een specifiek aandeel of binnen een sector. Hiermee kan je de markt in het algemeen analyseren.

Risico exposure simuleren op uw rekening aan de hand van de Risk Navigator

Risk Management

Met de Risk Navigator kun je risico exposure op portefeuilleniveau identificeren en simuleren over meerdere instrumenten.


Rapportages & efficiënt beheer

Blijf in controle dankzij Account Management
 • Portfolio Analyse rapportages

 • Aanpasbare rapportages

 • Stortingen & terugboekingen


API verbindingen

Onze eigen LYNX trading API is een krachtige interface waarmee u uw handelsstrategiën kunt automatiseren, marktgegevens kunt opvragen en uw rekeningsaldo en portefeuille in real time kunt volgen.

 • RESTfull API: The REST API biedt u de mogelijkheid om orders te plaatsen, toegang te krijgen tot rekening- en subrekeninggegevens en om uw rekening te monitoren.

 • TWS API: Met deze open-source API kunt u uw tradingstrategieën automatiseren, toegang krijgen tot marktdata en rekeninggegevens. Met deze open-source API kunt u uw trading strategieën automatiseren, toegang krijgen tot marktgegevens en rekeninggegevens. De API is beschikbaar in C++, C#, Java, Python, ActiveX, RTD of DDE.

 • FIX CTCI API: De FIX-verbindingen bieden directe toegang tot het IBKR-handelssysteem voor professionals met technische middelen.

Eigen handelsapplicaties bouwen met de API oplossingen van LYNX

Multiple fund account

Beheert u verschillende fondsen? LYNX biedt fondsmanager een rekeningstructuur waaronder meerdere fondsrekeningen kunnen worden gekoppeld. Via een hoofdgebruiker krijgt u toegang tot alle onderliggende fondsen.

Structuur van de rekening single fund account

Bescherming en veiligheid

LYNX is een introducing broker van Interactive Brokers. De rekeningen worden juridisch geopend bij Interactive Brokers Ireland Limited. De beursgenoteerde Interactive Brokers is één van de meest betrouwbare brokers and is, gemeten naar het aantal transacties, de grootste broker ter wereld.

Zowel de gelden als de (effecten)posities van de cliënt moeten gescheiden worden gehouden van het vermogen van IBG. Alle cashposities of financiële instrumenten die bij financiële instellingen van derden in bewaring zijn gegeven, zijn ten gunste van de klanten van IBG en worden gescheiden gehouden, ook in het geval van ingebrekestelling of faillissement van de broker. IBG maakt gebruik van diverse banken voor de bewaring van cashgelden, ter voorkoming van concentratierisico bij één bank. IBG voert regelmatig controles uit op de bewaarrekeningen ten behoeve van cliënten.

Bescherming en veiligheid - LYNX – een partner waarop u kunt vertrouwen

Team gespecialiseerd in dienstverlening aan fondsen

Bij LYNX hebben we een speciaal team (Professional Clients) die zich volledig richt op de dienstverlening aan professionele beleggers, zoals fondsmanagers.

Het hoge niveau van dienstverlening is iets dat LYNX onderscheidt van de concurrentie. Wij zijn niet alleen een broker, maar een partner. Wij gaan veel verder dan het beantwoorden van vragen en denken mee met de fondsmanager.

 •  

 •  
 • Wanneer kunnen we u bereiken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Telefoon:
+32 (0) 9 298 08 28

E-mail:
pro@lynx.be