Beursnieuws vandaag | LYNX Morning Call

Dagelijks verzorgen Justin Blekemolen en Kevin Verstraete het laatste beurs- en financiële nieuws met de LYNX Morning Call. Hoe hebben de markten zich de afgelopen beursdag ontwikkeld en wat staat er vandaag op het programma?

Elke dag het laatste beursnieuws in uw mailbox

Wilt u dagelijks het beursnieuws in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan aan voor de Morning Call nieuwsbrief. Aanmelden kan kosteloos via het beursupdateformulier onder aan deze pagina.

Het beursnieuws van vandaag en de beursverwachting van komende week

Of u nu in aandelen, opties of ETF’s handelt; als actieve belegger wilt u op de hoogte blijven van wat zich op de beurs afspeelt. Daarom brengen Justin en Kevin u op de hoogte van het laatste beursnieuws. Maar daarnaast blikken ze ook vooruit. Met een interessante beursverwachting krijgt u vast zicht op wat ons de komende week te wachten staat.


Futures op Wall Street hoger na cijfers Tesla & Chevron

Door |

S&P 500
ISIN: US78378X1072
|
Ticker: SPX --- %

---
---% (1D)
1W ---
1M ---
1Y ---
S&P 500
Artikel laten voorlezen

De Amerikaanse beurzen lieten gisteren bij de opening stevige verliezen zien. Zowel de S&P 500 als de Nasdaq blijven namelijk stoeien met hun dalende trendlijnen. Uiteraard had de zwakke opening ook te maken met de cijfers van Microsoft. Het aandeel opende bijna 5% lager en zorgde voor een negatief sentiment. Gedurende de dag volgde echter een sterk herstel in aanloop naar een reeks andere kwartaalcijfers. Microsoft sloot bijna in het groen net als veel andere aandelen, waaronder Tesla in aanloop naar de cijfers. Uiteindelijk eindigde de S&P 500 slechts 0,02% lager en de Nasdaq hield de schade beperkt tot een verlies van 0,18%.

Nabeurs viel er veel meer te beleven met cijfers van onder andere Tesla en IBM. Het IT-bedrijf boekte een vlakke omzet, maar wist de winstverwachtingen te overtreffen. Ook denkt het bedrijf zijn marktaandeel te kunnen vergroten ten koste van de concurrentie. IBM maakt ook bekend dat zo’n 3900 banen verdwijnen, wat ongeveer 1,5% van het totale personeelsbestand betreft. De koers ging nabeurs met bijna 2% onderuit.

Wist u dat het via LYNX mogelijk is om voor- en nabeurs te handelen?

De koers van oliegigant Chevron ging nabeurs met 2,75% omhoog na sterke cijfers. Beleggers reageerden enthousiast op een nieuw aandelen-inkoopprogramma van maar liefst $ 75 miljard. Bij de huidige beurswaarde van $350 miljard vertegenwoordigt het buy-back programma maar liefst 20% van de waarde. Ook werd het dividend verhoogd van $1,42 tot $1,51 per aandeel.

Het aandeel ServiceNow verloor 4% in de nabeurshandel, ondanks beter dan verwachte resultaten. Kledingmaker Levi Strauss ging echter met 7% omhoog, na veel beter dan voorspelde cijfers. Het bedrijf verhoogde ook zijn outlook voor 2023.

Kwartaalcijfers Tesla

De elektrische autofabrikant wist beleggers te verrassen met iets beter dan verwachte resultaten. De totale omzet steeg in Q4 op jaarbasis met 33% tot een nieuw record van $24,3 miljard, iets boven de verwachting van $24,07 miljard. Voor 2023 houdt Tesla vast aan zijn doelen om jaarlijks gemiddeld met 50% te groeien. Naar verwachting rollen er dit jaar minstens 1,8 miljoen voertuigen uit de fabriek. De eerste cybertrucks zullen naar verwachting deze zomer worden geproduceerd, maar massaproductie wordt pas in 2024 verwacht. Een uitgebreide analyse van de kwartaalresultaten verschijnt gedurende de ochtend in het LYNX Kennisportaal. Tijdens de earnings call ging de koers omhoog en eindigde uiteindelijk met een winst van 5,5%.

Gisteren zagen we ook in Europa een pullback en de AEX werd daarbij opnieuw opgevangen door de steunzone op 736 punten. Vandaag openen de beurzen stevig hoger. De focus van beleggers ligt momenteel vol op de kwartaalcijfers. Gisteren kwam ASML door, maar de koers reageerde niet spectaculair. Vandaag is het voorbeurs de beurt aan NSI, Rood Microtec en SAP. In de VS komen American Airlines en Mastercard om 13:00 uur. Nabeurs staan Intel en Visa op het programma.

Beleggers moeten echter niet vergeten dat we ons nog bevinden in het hoge inflatietijdperk. Hoe de ECB daar binnenkort op gaat reageren blijft lastig in te schatten. De markt houdt rekening met nog twee verhogingen van 50 basispunten. ECB-directielid Fabio Panetta heeft naar verluidt gezegd dat de centrale bank zich na haar vergadering van maart niet moet vastleggen op specifieke rentestappen. Nu de Fed bijna haar rentedoelen heeft bereikt is het nog maar de vraag of de ECB daarna zijn hawkishe houding kan blijven voortzetten. Het volgende rentebesluit staat gepland op 2 februari.

Beursagenda

Donderdag 26 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
VS – Duurzame goederenbestellingen
VS – BBP
VS – Handelsbalans goederen
VS – Jobless Claims
VS – Detailhandelsvoorraden excl. auto’s
VS – Nieuwe huizenverkopen
HK gesloten
14:30
14:30
14:30
14:30
14:30
16:00

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart


Stuur een bericht naar Justin Blekemolen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beurs vandaag: het laatste beursnieuws

Artikel laten voorlezen

S&P Globals inkoopmanagersindex duidt een contractie aan van de Amerikaanse economie maar de index doet het wel beter dan verwacht. Dit in combinatie met degelijke kwartaalcijfers zette de Amerikaanse aandelenindices in afwachtingsmodus. De Dow Jones klom 0,31 % tot 33.733 punten. Nasdaq 100 daalde 0,27 % tot 11.334 punten en de brede S&P 500 hield het op een daling van 0,07 % en een slot van 4.017 punten.

Het aandeel Microsoft ging gisteren nabeurs 1,01 % lager na de kwartaalcijferpublicatie. Microsoft toonde gisteren vertrouwen in artificiële intelligentie, zelfs met de minder rooskleurige economische vooruitzichten. Hierbij verwijst Microsoft naar het succes van Copilot, een AI-product dat IT’ers helpt om code te schrijven. Wat de cijfers betreft realiseerde Microsoft een omzetgroei van 2 % in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar, de uiteindelijke omzet kwam uit op $ 52,7 miljard. De winst per aandeel kwam te liggen op $ 2,32 terwijl $ 2,31 verwacht werd.

Alphabet, het moederbedrijf van Google, wordt aangeklaagd door enkele Staten omdat het bedrijf haar machtspositie binnen de online advertentiewereld misbruikt. Google zou dit onder meer doen door exclusieve overeenkomsten te hebben met telefoonfabrikanten.

Vandaag komen opnieuw grote namen met kwartaalcijfers: Tesla, ASML, NextEra Energy, AT&T, IBM, en Boeing om er enkele te benoemen. Op macro-economisch vlak blijft het vandaag kalm in de VS. Geen noemenswaardige datacijfers die worden gepubliceerd.

Verder ook niet onbesproken zijn de technische problemen bij de New York Stock Exchange. Verschillende aandelen opende met een grote gap waardoor het volatiliteitsmechanisme gap-down in werking trad, met als gevolg dat de handel in verschillende aandelen werd opgeschort. Geimpacteerde aandelen waren o.a. Nike, Uber en McDonald’s.

Blik op Azië en Europa

Vandaag blijven de beurzen in Hong Kong en Shanghai gesloten wegens Chinees Nieuwjaar. De Japanse Nikkei 225 realiseert vandaag een koersstijging van 0,35 %.

In Europa zagen de we aandelenindices mild zakken. BEL 20 daalde 0,18 % tot 3.883 punten. De AEX sloot 0,20 % lager op 746 punten en de DAX en Euro Stoxx 50 daalden respectievelijk 0,16 % en 0,07 %. Voorbeurs lijken de Europese beurzen te noteren rond het slot van gisteren.

ASML heeft vandaag haar resultaten gepubliceerd. Het Nederlandse bedrijf realiseerde in het vierde kwartaal een netto-omzet van € 6,4 miljard terwijl het netto-inkomen kwam te liggen op € 1,8 miljard. Voor kwartaal vier werd gewerkt met een brutomarge van 51,5 %. Hiermee zijn de cijfers voor 2022 ook finaal en realiseert ASML een netto-omzet van € 21,2 miljard en een netto-inkomen van € 5,6 miljard. In 2023 verwacht ASML een netto-omzetstijging van meer dan 25 % en een verbeterende brutomarge. Tot slot komt er een interim-dividend van € 1,37 per aandeel midden februari en een slotdividend van € 1,69. Daarmee komt het totale dividend van 2022 uit op € 5,80 per aandeel. Wenst u online de persconferentie van de CEO bij te wonen? Dit kan hier via een livestream omstreeks 11:00 uur.

Beursagenda

Woensdag 25 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
DE – Bedrijfsverwachtingen
DE – Ifo Bedrijfsklimaat Index (Jan)
VS – Ruwe olievoorraden
HK gesloten
10:00
10:00
16:30
Donderdag 26 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
VS – Duurzame goederenbestellingen
VS – BBP
VS – Handelsbalans goederen
VS – Jobless Claims
VS – Detailhandelsvoorraden excl. auto’s
VS – Nieuwe huizenverkopen
HK gesloten
14:30
14:30
14:30
14:30
14:30
16:00
Vrijdag 27 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
VS – PCE prijsindex
VS – PCU prijsindex
VS – Persoonlijke uitgaven
VS – Michigan consumentenvertrouwen
VS – Voorlopige huisverkopen
HK gesloten
14:30
14:30
14:30
16:00
16:00
Artikel laten voorlezen

Een sterke performance gisteren op Wall Street. Rond 15:00 uur startte de stijging bij de drie grote Amerikaanse aandelenindices. Nasdaq 100 klom 2,14% tot 11.855 punten, S&P 500 klom 1,19% tot 4.015 punten en de Dow Jones hield het op een groene plus 0,79%, ofwel 33.612 punten. Sterkste resultaten zagen we bij de aandelen uit de sectoren: informatietechnologie, communicatie en duurzame consumptiegoederen. De chipaandelen hebben een mooi resultaat neer kunnen zetten door optimistische beursstemming naar aanleiding van een advieswijziging van Barclays. Sterke stijgingen bij o.a. AMD (+9,22% ), Qualcomm (+ 6,62%) NVIDIA (+7,59%) en Seagate Technology (+ 6,56%).

Microsoft kondigde gisteren een nieuwe investering aan in het bedrijf OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT. Microsoft heeft in 2019 en 2021 reeds geïnvesteerd in OpenAI en zal nu trachten om het product te commercialiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op de blogpost die gisteren werd gepubliceerd door Microsoft.

De vraag is nu wat OpenAI zou kunnen betekenen voor Microsoft. Een logische stap zou een integratie zijn van de AI in de zoekmachine Bing. Vandaag krijgen we de kwartaalcijfers van Microsoft en er zal nu met extra aandacht gekeken worden naar de resultaten en de mogelijke toekomstplannen rond de samenwerking met OpenAI. Op dit moment staat het aandeel Microsoft zo’n 30% onder de piek uit 2021.

Lucid Group, samen met andere EV bouwers, lijkt terug in de gratie te vallen van de beleggers. Aandelen zoals Nio, Tesla en Lucid Group lieten sterke koersstijgingen zien op maandag. Kleine kanttekening: Tesla heeft quasi wereldwijd haar prijzen fors doen zakken. Naar de impact of de tegenreactie van sectorgenoten blijft het gissen. Komt er een prijzenoorlog onder de EV-producenten?

Vandaag openen ook heel wat andere bedrijven de boeken. Denk hierbij aan Johnson & Johnson, Verizon Communications, Texas Instruments, Lockheed Martin en 3M. Op macro-economisch vlak krijgen we vandaag voor de VS de PMI uit de dienstensector.

Blik op Azië en Europa

In Azië blijven vandaag Hong Kong en Shanghai gesloten wegens Chinees Nieuwjaar. Nikkei 225 uit Japan realiseerde een stijging van 1,46%. In Japan waarschuwde de minister van financiën over de schulden die het land meezeult. Deze bedragen nu het dubbele van het jaarlijkse BBP. De interestvoeten die de Bank of Japan hanteert hebben de overheid nooit aangezet om te bezuinigen.

In Europa zagen we mooie resultaten. BEL 20 klom 0,74% tot 3.889 punten. De AEX steeg 1,25% tot 748 punten. De DAX en Euro Stoxx 50 hielden het op een stijging van respectievelijk 0,22% en 0,49%. Gisteren werd op het Kennisportaal een technische analyse gepubliceerd voor de AEX en het aandeel Coinbase door mijn collega Justin. Lees hier het artikel.

Op macro-economisch vlak krijgen we deze morgen heel wat PMI-cijfers uit landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Voorbeurs lijken de Europese beurzen een groene start te maken. De winsten lopen op tot 0,26%.

Beursagenda

Dinsdag 24 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
DE – GfK consumentenklimaat
DE – Productie Inkoopmanagersindex (PMI)
EUR – S&P Globals Samengestelde Inkoopmanagersindex
VS – S&P Globals Samengestelde Inkoopmanagersindex
HK gesloten
09:30
10:00
15:45
15:45
Woensdag 25 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
DE – Bedrijfsverwachtingen
DE – Ifo Bedrijfsklimaat Index (Jan)
VS – Ruwe olievoorraden
HK gesloten
10:00
10:00
16:30
Donderdag 26 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
VS – Duurzame goederenbestellingen
VS – BBP
VS – Handelsbalans goederen
VS – Jobless Claims
VS – Detailhandelsvoorraden excl. auto’s
VS – Nieuwe huizenverkopen
HK gesloten
14:30
14:30
14:30
14:30
14:30
16:00
Vrijdag 27 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
VS – PCE prijsindex
VS – PCU prijsindex
VS – Persoonlijke uitgaven
VS – Michigan consumentenvertrouwen
VS – Voorlopige huisverkopen
HK gesloten
14:30
14:30
14:30
16:00
16:00
Artikel laten voorlezen

Vorige week woensdag en donderdag deden de Amerikaanse beurzen een flinke stap terug, na tegenvallende economische data. De S&P 500 ketste daarbij duidelijk af op de dalende trendlijn die gevormd wordt door de koerstoppen van de afgelopen 12 maanden. Deze week onderneemt de index mogelijk een nieuwe poging om de dalende trend te doorbreken.

Afgelopen vrijdag zagen we namelijk al een bijzonder sterk herstel op Wall Street. De S&P 500 index steeg met 1,89% tot 3.972 punten en de Nasdaq ging zelfs omhoog met 2,66% bij een slot op 11.140 punten. Beleggers reageerden enthousiast op de kwartaalcijfers van Netflix. Het abonneerecord werd door de markt beloond met een koersstijging van 8,5%. Ook Alphabet droeg bij aan het positieve sentiment met een winst van 5,3%. Google’s moederbedrijf besloot maar liefst 12.000 mensen te ontslaan. Daarmee voegt Alphabet zich in het rijtje van techgiganten die een grote hoeveelheid werknemers op straat zet. Microsoft, Amazon en Meta hebben de afgelopen maanden allemaal grote ontslagrondes aangekondigd. Deze namen lieten vrijdag allemaal flinke winsten zien op de beurs.

Deze week krijgt het cijferseizoen meer vorm met cijfers van onder andere Microsoft, Tesla, IBM, Visa en Mastercard. Beleggers verwerken ook een reeks aan economische data zoals de inkoopmanagersindices. rates.

Europa opent hoger

Deze week blijven de Chinese beurzen grotendeels gesloten in verband met de viering van het Chinees nieuwjaar. De Japanse Nikkei index is met een winst van 1,3% aan de nieuwe beursweek begonnen. Ook in Europa openen de beurzen hoger, in navolging van de winsten in de VS op vrijdag.

Het sentiment onder beleggers is redelijk positief. Beleggers rekenen op marginale renteverhogingen door centrale banken. Voornamelijk de dalende inflatiecijfers en de verslechterende economische data zoals de winkelverkopen geven beleggers vertrouwen.

Kristalina Georgieva, directeur van het IMF, zei vrijdag op het World Economic Forum dat de mondiale economische vooruitzichten niet zo slecht zijn als een paar maanden geleden werd gevreesd. Minder slecht betekent echter nog niet goed, voegde zij hier aan toe.

Europese beleggers maken zich op voor een drukke week met cijfers van onder andere ASML, WDP en Signify.

Beursagenda

Maandag 23 januariCNY – Chinees Nieuwjaar
EUR – ECB-voorzitter Lagarde spreekt
HK gesloten
18:45
Artikel laten voorlezen

In de VS zagen we positieve performance in de sectoren: energie en communicatiedienstverlening. Voornamelijk de oliesector presteert goed de afgelopen week. Reden kan gezocht worden bij de stijgende olieprijs gedreven door het optimisme rond de heropening van olieverslinder China.

Volgens Bloomberg willen sommige Europese landen het prijsplafond voor Russisch olie omlaag brengen om zo de Russische financiën zwaarder te treffen maar de VS lijkt de boot voorlopig af te houden. Midden januari wordt een review gedaan en zal er een besluit genomen worden.

De overige sectoren in de VS vertoefden op negatief terrein. Dit woog op de aandelenindices. De Dow Jones daalde 0,65 % tot 3.047 punten. Nasdaq 100 sloot 0,78 % lager op 11.314 punten en de brede S&P 500 realiseerde een daling van 0,60 % en een slotkoers van 3.902 punten.

Het aandeel Netflix klom gisteren nabeus meer dan 7 % na de earnings call. Er waren het afgelopen kwartaal verrassend veel nieuwe Netflix abonnees. 7,66 miljoen versus de verwachte 4,5 miljoen. Omzet kwam uit op $7,85 miljard versus de verwachte $ 7,84 miljard. De winst per aandeel deed het wel een pak slechter dan wat Wall Street voor ogen had. Netflix realiseerde een winst per aandeel van $ 0,12 tegenover de verwachte $ 0,59.

Vandaag worden de boeken geopend bij o.a. HDFC Bank, Schlumberger, State Street en Ericsson.

Blik op Azië en Europa

In Azië staan de drie grote aandelenindices mooi in het groen. Hang Seng index noteert 1,66 % hoger, Shanghai Composite stijgt 0,76 % en zelfs Nikkei 225 klimt 0,56 %.

Lagarde nam gisteren deel aan een panel in Davos. De voorzitter van de ECB herhaalde nogmaals dat de centrale bank naar ieder onderdeel van de inflatie kijkt en ze besluit dat de inflatie veel te hoog is. Het mandaat van de ECB is om te zorgen voor prijsstabiliteit en voor de ECB is dat een inflatie van 2 %. Dat mandaat zal volgens Lagarde dan ook nagestreefd worden waaruit we kunnen concluderen dat de renteverhogingen nog lang niet gedaan zijn in Europa. Eind december liet Lagarde nog verstaan dat de volgende renteverhoging in februari eentje van 0,50 % wordt, en daar lijkt op het eerste zicht niks aan veranderd te zijn.

Geen enkel aandeel uit de BEL 20 index kon gisteren positief eindigen. De aandelenindex verloor meer dan 1,81 % en sloot op 3.849 punten. Sterkste verliezers waren Sofina, om dezelfde redenen als gisteren aangehaald in de Morning Call en Proximus. De AEX ging gisteren ook lager met 1,79 % en een slotkoers van 736 punten. Sterkste dalers waren ASM International en Adyen

Vandaag hebben we jaarcijfers van WDP en halfjaarcijfers van KBC Ancora. Op macro-economisch vlak hebben we in Europa inkijk in het Duitse PPI-cijfer en het consumentenvertrouwen uit Nederland.

Voorbeurs zien we de Europese beurzen sterk starten. De winsten lopen op tot meer dan 0,65 %.

Beursagenda

Vrijdag 20 januariJPY – Kern Inflatie (CPI)
DE – Producentenprijsindex (PPI)
EUR – ECB-voorzitter Lagarde spreekt
VS – FOMC-lid Harker spreekt
VS – Bestaande huizenverkopen
00:30
08:00
11:00
15:00
16:00
Artikel laten voorlezen

De laatste Amerikaanse economische data zijn niet goed gevallen bij Wall Street. De detailhandelsverkopen zakken 1,1% op maandbasis. Dit is de grootste daling in meer dan een jaar. Ook de industriële productie lijkt weg te zakken. Bij het PPI-cijfer zien we een sterke daling van 0,5%, terwijl een daling van 0,1% verwacht werd. Ondanks de signalen dat de Amerikaanse economie een stapje achteruit zet maakt Fed official James Bullard zich toch zorgen over de heropening van China. Volgens Bullard zit de kans er in dat met de stijgende Chinese vraag, de inflatie opnieuw zal meestijgen. De veelbesproken economische soft landing lijkt nu toch twijfel te zaaien bij heel wat beleggers.

De Amerikaanse beurzen maakten gisteren een pull back. De Dow Jones stond 1,81% lager op 33.263 punten. De brede S&P 500 realiseerde een daling van 1,58% tot 3.926 punten en de Nasdaq 100 bleek gisteren beter gewapend tegen de correctie. De technologiebeurs liet een verlies van 1,28% optekenen. Aandelen die het toch goed deden waren o.a. Moderna na positief nieuws van een studie rond een nieuw vaccin tegen respiratoir virus, Qualcomm nadat de CEO vertelde dat de problemen in de toeleveringsketen opgelost geraken en de halfgeleiderindustrie centraal staat in de volgende technologische evolutie.

Microsoft bevestigde gisteren dat het 10.000 werknemers laat afvloeien tegen het einde van het derde kwartaal en Wall Street ziet dit als teken dat de economische activiteit aan het afzwakken is. Anderzijds heeft het technologiebedrijf veel interesse in ChatGPT en gaat ze er miljarden in investeren. Sommigen vergelijken dit moment voor Microsoft als het moment voor Apple wanneer het de iPhone begon te ontwikkelen. Indien Microsoft het goed aanpakt kan een synergie gezocht worden tussen ChatGPT en de producten van Microsoft, wat op zich voor nieuwe inkomsten kan zorgen. Er wordt voornamelijk gekeken naar een toegevoegde waarde voor de Azure-producten.

Vandaag worden de boeken geopend bij o.a. Procter & Gamble, Netflix, PPG Industries, Fastenal en M&T Bank. Op macro-economisch vlak hebben we de bouwvergunningen, jobless claims en de Philadelphia Fed Productie-index.

Blik op Azië en Europa

In Azië zien we voornamelijk in China en Hong Kong een rustige sessie. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het Chinees Nieuwjaar dat volgende week gevierd wordt. De Hang Seng index staat 0,10% lager, terwijl de Shanghai Composite 0,21% hoger staat. Nikkei 225 springt wel in het oog vandaag met een waardedaling van 1,44%.

In Europa zagen we over het algemeen ook lagere beurzen. De BEL 20 verloor 0,86%. Sofina onderging een waardedaling van meer dan 8%. Sofina heeft namelijk een deelneming in het Amerikaanse Forma Brands, een bedrijf dat bescherming heeft aangevraagd tegen schuldeisers. De AEX uit Nederland hield het status quo. Uitblinker was ASM International met een stijging van bijna 10%. Het bedrijf realiseerde in het vierde kwartaal een omzet van € 720 miljoen tegenover de verwachte omzetvork van € 630 miljoen – € 660 miljoen. De DAX en Euro Stoxx 50 daalden respectievelijk 0,40% en 0,64%.

Verder zal vandaag de ECB voorzitter Christine Lagarde deelnemen aan een panel in Davos. De Europese beurzen laten voorbeurs een verlies optekenen tot 0,50%.

Beursagenda

Donderdag 19 januariEUR – ECB-voorzitter Lagarde spreekt
EUR – ECB notulen
VS – Bouwvergunningen
VS – Bouwstarters
VS – Jobless Claims
VS – Philadelphia Fed Productie-index
VS – Ruwe olievoorraden
11:30
13:30
14:30
14:30
14:30
14:30
17:00
Vrijdag 20 januariJPY – Kern Inflatie (CPI)
DE – Producentenprijsindex (PPI)
EUR – ECB-voorzitter Lagarde spreekt
VS – FOMC-lid Harker spreekt
VS – Bestaande huizenverkopen
00:30
08:00
11:00
15:00
16:00