Trader Workstation:
het bekroonde trading platform

Maak kennis met het trading platform Trader Workstation (TWS): het hart van LYNX en de basis voor uw succes op de beurs.

Het TWS Trading Platform is het ultieme trading platform op het gebied van gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit. Ontwikkeld in samenwerking met professionele handelaren, om u de optimale software te kunnen bieden.

Trader Workstation heeft alles voor de serieuze belegger. Met dit beleggingsplatform handelt u in aandelen, opties, futures, ETF's en obligaties – alles vanuit één effectenrekening. En dat op 150 markten en beurzen over de hele wereld.

Handelen met het professionele beleggingsplatform van LYNX

Het beleggingsplatform voor de serieuze belegger

Het TWS Trading Platform - succes is een kwestie van techniek

Het trading platform als schakel tussen u als belegger en de beurs.

Als belegger heeft u een trading platform nodig om toegang te krijgen tot de beurs. Met een trading platform geeft u uw aan- en verkooporders door aan de beurs, maar beheert u ook uw effectenrekening en analyseert u aandelen, fondsen en financiële markten. Het is dus een cruciale omgeving voor u als belegger. Daarom krijgt u met een effectenrekening via LYNX toegang tot het TWS. Hiermee kunt u rekenen op stabiliteit, veiligheid, slimme functionaliteiten en snelheid. Zo kunt u optimaal inspelen op de markt.

Stabiliteit en uptime

Als belegger weet u dat elke seconde telt. Daarom wilt u kunnen rekenen op een snel en stabiel trading platform. Het Trader Workstation heeft een zeer lage vertraging en een bovengemiddelde Point of Presence (PoP). Zelfs tijdens extreme gebeurtenissen op de beurs, zoals de ontkoppeling van de Euro-Zwitserse frank en de Flash Crash draaide het trading platform stabiel en zonder onderbrekingen.

De voordelen van TWS voor u op een rij:

 • Professionele trading tools
 • Meer dan 60 ordertypes
 • Meer dan 100 belangrijke technische indicatoren
 • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus
 • Realtime streaming koersinformatie
 • Snel schakelen tussen candlestick-, bar- en lijngrafieken
 • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
 • Opvragen van historisch koersverloop en Time & Sales
 • Orders direct in grafiek inleggen
Anderen over LYNX

Onze klant staat centraal

Elke dag zetten wij ons in voor onze klanten. Daarom zijn wij ook erg blij met de positieve feedback die wij van de beleggers ontvangen.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur gratis te bereiken.TWS Trading Platform ontdekken

Trader Workstation - meer dan alleen een beleggingsplatform

Naast het doorgeven van orders, biedt TWS u nog vele andere mogelijkheden.

Voordat u van start gaat met beleggen via LYNX, richten wij het beleggingsplatform zo efficiënt mogelijk voor u in. Zo vindt u zelfs als minder ervaren belegger snel de weg.

De mogelijkheden van TWS

 • Handelsoverzicht: Controleer uw transacties en handelsvolumes per effect in uitgebreide transactierapporten.
 • Winst en verlies: Bekijk op elk moment de prestaties van uw effecten.
 • Realtime controle: Weet direct wat er gebeurt, want veranderingen in de koersen worden elke seconde in de waarde van de rekening verwerkt.
 • Grafieken: Bekijk interactieve, aanpasbare grafieken die kunnen worden aangevuld met tal van indicatoren en trendlijnen.
 • Marginvereisten: Houd rekening met de marginvereisten in een duidelijk marginoverzicht
 • Marktgegevens: Zie elk moment de realtime marktgegevens voor de gewenste beurs.
 • Nieuws: Lees het laatste nieuws van toonaangevende nieuwsdiensten, zoals Reuters.
 • Financiële informatie: Lees rapporten over duizenden bedrijven wereldwijd.
 • Evenementenkalender: Blijf op de hoogte en laat u nooit meer verrassen door het nieuws.
 • Alerts: Ontvang automatische waarschuwingen van veranderingen in de markt door middel van zelf gecreëerde alerts.

Kies uw interface

De verschillende varianten van Trader Workstation

De gebruikersinterface van Trader Workstation kan in twee varianten worden weergeven – als TWS Classic en als TWS Mosaic. Beide bieden u verschillende voordelen.

Voor allebei de weergaven van het trading platform zijn instellingen beschikbaar om uw platform volledig te personaliseren, zodat u optimaal met de software kunt werken.

TWS Classic

In de handelsomgeving van de klassieke versie van Trader Workstation krijgt u een overzicht van de verschillende beurzen en marken en uw posities en portefeuillewaarden. Ook kunt u hier direct analyses maken en aan- en verkopen verrichten.
Effecten kunnen worden gecategoriseerd in persoonlijke watchlists die u eenvoudig kunt aanmaken, zodat u de effecten die u interessant vindt in één oogopslag kunt bekijken. Met de alertfunctie krijgt u een melding als zich bewegingen in volume of prijs voordoen, zodat u belangrijke ontwikkelingen niet hoeft te missen. Gebruik hotkeys om snel te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Deze versie van TWS slaat al uw voorkeuren op, zodat u direct toegang heeft tot uw favoriete grafieken en trading tools.
Handelsplatform Trader Workstation - TWS Clasic

TWS Mosaic

De mozaïekversie van het trading platform is een gepersonaliseerd werkblad dat is opgebouwd uit verschillende ‘tegels’.

Deze onderdelen kunnen naar uw eigen wens worden toegevoegd, verwijderd, verplaatst, vergroot of verkleind. Met TWS Mosaic ziet u altijd de belangrijkste informatie direct op het scherm. U heeft snel toegang tot watchlists, uw portefeuille, interactieve grafieken, openstaande orders en meer. Uiteraard zijn al onze trading tools beschikbaar in deze softwareversie en zorgen ze voor een snelle én comfortabele handelservaring. In de library van TWS Mosaic staan 25 varianten van het trading platform voor u klaar. Zo is er een mozaïek gebouwd voor de fundamenteel analist, technische analist, optiehandelaar, futurehandelaar en forex trader. Kies de versie die het beste bij u past. U kunt op elk gewenst moment schakelen tussen de TWS Classic en TWS Mosaic.

Handelsplatform Trader Workstation - TWS Mosaic

Extra trading tools in TWS
Het beleggingsplatform biedt talrijke trading tools

Trading tools in TWS

Het trading platform biedt talrijke trading tools en algoritmes. Hiermee kunt u uw beleggingsstrategie optimaliseren, sneller handelen en gedetailleerde analyses maken.

Scan de markten, handel vanuit de grafiek of maak combinatieorders aan.

Ontdek onze trading tools

Het beleggingsplatform downloaden

Trader Workstation downloaden en installeren

Het TWS Trading Platform is beschikbaar op de meest voorkomende besturingssystemen (Windows, Mac en Linux).

TWS downloaden

Wilt u als klant het TWS Trading Platform downloaden? Klik dan op het logo van het besturingssysteem van uw computer.