U bent uitgenodigd door een vriend of vriendin
Open nu een effectenrekening via LYNX en profiteer van onze welkomstbonus.
vriendenactie
Ontvang tot € 100 transactietegoed.
Een vriend of familielid wilt u graag kennis laten maken met online broker LYNX. Profiteer ook van de voordelen van een eigen effectenrekening via LYNX. Indien u via het onderstaande formulier een rekening opent, ontvangt u tot € 100 transactietegoed. Dit tegoed kunt u de eerste drie maanden na het openen van de rekening gebruiken.
Actievoorwaarden

De LYNX B.V. (België, Kouter 26, 9000 Gent), hierna te noemen “LYNX”, biedt promoters een beloning aan voor het verwijzen van nieuwe klanten. De promotor is een klant van LYNX en dient een open rekening via LYNX te hebben. De nieuwe klant/verwezen persoon mag geen klant zijn van LYNX. Het massaal werven van nieuwe klanten (bijv. via tussenportalen etc.) is verboden en geeft geen recht op het ontvangen van cashback. Klanten hebben het recht om maximaal 5 klanten per jaar te werven. Indien een promotor meerdere accounts heeft, geldt dezelfde regel voor een maximum van 5 nieuwe klanten.

Transacties

De verwezen persoon moet ten minste één transactie uitvoeren op de rekening die via LYNX is geopend. Na de storting ontvangen de verwezen persoon en de promotor elk tot 100 euro cashback voor gegenereerde commissies binnen een tijdsbestek van drie maanden nadat de verwezen persoon de rekening heeft gefinancierd. De promotie dekt geen commissies voor complexe financiële instrumenten met uitzondering van opties, futures, turbo’s, speeders en sprinters. Deze commissies worden niet terugbetaald.

Voorbeeld: De doorverwezen persoon handelt en betaalt 85 euro commissie. LYNX zal de klant 85 Euro terugbetalen. De promotor handelt en betaalt 150 Euro commissie, LYNX betaalt 100 Euro terug.

Rekening openen via de link

De verwezen persoon dient de rekening via LYNX te openen via de door de promotor verstrekte link. Alleen wanneer de rekening wordt geopend via de link en de daarvoor bestemde landingspagina, kan LYNX de promotor en de verwezen persoon aan elkaar koppelen.

Dubbele reclame

Een doorverwezen persoon wordt slechts aan één promotor toegewezen. De eerste online aanvraag die door de verwezen persoon wordt ingediend, is van toepassing. Als een nieuwe klant meerdere rekeningen opent, zal de bonus slechts op één rekening worden toegekend.

Betaling van cashback

Zodra aan de promotievereisten is voldaan en de termijn van 3 maanden voor commissieterugbetaling is verstreken, betaalt LYNX de cashback aan het begin van de volgende maand uit op de rekeningen die via LYNX worden aangehouden. Houd er rekening mee dat het tot 16 weken kan duren vanaf de activering van de rekening van de verwezen persoon via een eerste storting tot de uitbetaling van de cashback.

Tot 100 Euro cashback

De cashback voor de promotor en de verwezen persoon bedraagt tot 100 Euro elk en zal worden overgemaakt naar de respectievelijke rekening die via LYNX wordt aangehouden. Indien transactiekosten worden gemaakt in een andere valuta dan euro, zullen de gemaakte transactiekosten eerst worden omgezet naar euro en vervolgens worden bijgeschreven op de rekening. Een contante uitbetaling van de cashback is niet mogelijk. Indien een persoon op het moment van betaling geen rekening meer heeft via LYNX, worden de transactiekosten niet teruggestort.

Combinatie met andere acties

De voordelen van deze actie kunnen worden gecombineerd met andere acties. Wanneer twee acties worden gecombineerd, tellen de voordelen van de ene actie mee voor de voordelen van de andere actie. Met andere woorden: Als er binnen een andere campagne een hoger bedrag wordt uitgekeerd, wordt het verschil uitbetaald.

Geen beleggingsadvies

LYNX wijst alle nieuwe klanten erop dat LYNX geen persoonlijk en individueel beleggingsadvies geeft.

Algemene opmerkingen

Met deze actie beoogt LYNX nieuwe klanten aan te trekken die geïnteresseerd zijn in een actieve, langdurige zakelijke relatie met LYNX.

Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van LYNX, alsmede personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Wij behouden ons het recht voor om individuele promotors (bestaande klanten) uit te sluiten van de promotie, alsmede om de cashback terug te vorderen in geval van niet-naleving van de voorwaarden of misbruik in welke vorm dan ook.

Na zorgvuldig onderzoek door LYNX, zal iedereen die niet over de nodige kennis en ervaring beschikt en de risico’s die gepaard gaan met de handel niet adequaat kan inschatten, niet als nieuwe klant worden beschouwd.

Er is geen wettelijke aanspraak op het ontvangen van de cashback. Indien de verwezen persoon geen rekening opent via LYNX of niet aan de voorwaarden voldoet, zal de promotor geen verdere kennisgeving ontvangen.

De “breng een vriend” campagne kan op elk moment worden beëindigd of gewijzigd.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daar tegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

Neem zorgvuldig onderstaande voorwaarden door, voordat u de aanvraag voor het openen van een rekening start:

 • Minimumleeftijd van 18 jaar
 • Voor een enkele of gezamenlijke rekening geldt minimumstorting (of portefeuilleoverboeking) van € 3.000 of meer
 • Wanneer u in complexe producten wenst te handelen, zoals opties en futures, heeft u minimaal 2 jaar beleggingservaring nodig

Sluit dit aan bij u? Dan helpen wij u graag het maximale uit uw beleggingsportefeuille te halen.


Checklist effectenrekening openen

Checklist effectenrekening openen
Veelgestelde vragen over het openen van een effectenrekening

FAQ: Effectenrekening openen

Welke documenten en gegevens zijn vereist om een effectenrekening te openen?
 • IBAN: vanwege de algemene due diligence-vereisten van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) dient u het IBAN nummer van de bankrekening die u als tegenrekening wenst te gebruiken op te geven.
 • Kopie van uw identiteitskaart of paspoort: een rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
 • Gezamenlijke rekening: in het geval van een gezamenlijke rekening zijn de nodige documenten vereist van beide aanvragers.
Is het mogelijk om effecten over te boeken?

Om uw effecten over te boeken, moet u eerst een effectenrekening via LYNX openen. Meer informatie vindt u hier: portefeuille overboeken.

Welke typen effectenrekeningen zijn er beschikbaar?

Particuliere beleggers kunnen een individuele of gezamenlijke rekening openen via LYNX. Bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen via LYNX een zakelijke rekening openen. In beide gevallen heeft de keuze uit een cash of margin rekening.


Service

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen over het openen van een effectenrekening?

LYNX Klantenservice: neem contact op voor uw vragen

Neem dan gerust contact op met ons serviceteam.

Onze persoonlijke en deskundige klantenservice helpt u bij alle vragen over het openen van een beleggingsrekening, het inleggen van orders en het handelsplatform. Neem contact met ons op via telefoon, email of chat.

Bel ons

09 223 23 20

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00

Waarom een effectenrekening openen via LYNX?

Uitgebreide handelsmogelijkheden

 • Toegang tot 150 beurzen wereldwijd
 • Uitgebreid productaanbod
 • Stabiel en betrouwbaar handelsplatform
 • Mobiele trading apps
 • Handige trading tools

Scherpe tarieven

 • Lage transactiekosten
 • Opties vanaf € 1,75 aandelen vanaf € 6,00
 • Gratis dividenduitkering
 • Telefonische orderondersteuning
 • Volumekorting voor actieve handelaren*

Service, educatie & inspiratie

 • Persoonlijke & vakkundige service
 • Uitgebreid Service Center
 • Informatief Beurs & Kennisportaal
 • Masterclasses & deskundige analyses
 • Nieuwsbrieven van internationale experts

* Neem contact op met klantendesk@lynx.be voor een tarief op maat.