Wijzig Tenaamstelling

Mocht u de tenaamstelling willen wijzigen, volgt u de onderstaande stappen om dit in het Account Management te realiseren.

Login

Selecteer in het menu rechtsboven Welcome en vervolgens Settings.

Selecteer Profile

In het Account Information gedeelte, selecteer Profile Information. Zodra u op Profile Information klikt, verschijnt er een scherm met uw naam. Om uw profiel te bewerken, klikt u op het potloodicoontje naast uw naam. Vul de nieuwe profielgegevens in en klik op Continue totdat u de bevestiging krijgt dat het wijzigingsverzoek in behandeling is.

Upload een nieuw identiteitsbewijs

Na het voltooien van uw aanvraag heeft LYNX een nieuw identiteitsbewijs nodig om uw naamswijziging te bevestigen. Breng ons via e-mail op de hoogte van uw naamswijziging. Zodat LYNX u een verzoek kan sturen om een kopie van uw identiteitsbewijs in te dienen via LYNX+ Client Zone.

Veelgestelde Vragen

Ja, na het invullen van het verzoek heeft LYNX een nieuw identiteitsbewijs nodig om de wijziging te bevestigen. Volg deze stappen om de benodigde documenten in te dienen:

  • Breng ons op de hoogte van uw naamswijziging door een e-mail te sturen naar onze servicedesk.
  • Zodra wij uw melding hebben ontvangen, sturen wij u een verzoek via de LYNX+ Client Zone om een kopie van uw identiteitsbewijs in te dienen.
  • Volg de instructies in het verzoek om het vereiste identiteitsbewijs te uploaden.

Opmerking: Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft tijdens dit proces, neem dan contact op met onze Servicedesk voor hulp.

LYNX accepteert kopieën van een geldig paspoort of beide zijden van een identiteitskaart als identiteitsbewijs.

Let op: LYNX accepteert geen kopieën van een rijbewijs.

Een nieuw identiteitsbewijs is nodig voor wettelijke doeleinden en verificatie van uw identiteit.

LYNX verwerkt deze informatie alleen voor onze eigen administratie en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR).

Voor meer informatie kunt u onze Privacyverklaring raadplegen.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam