Trading Software

Beleggen met het professionele handelsplatform Trader Workstation (TWS)

De juiste trading software is het belangrijkste instrument voor u als belegger. Het is de schakel tussen uw handelsactiviteiten en de beurs.

Bij LYNX weten we dat er verschillende typen beleggers zijn en dat elke belegger verschillende wensen en behoeften heeft qua trading software. Daarom biedt LYNX u verschillende trading oplossingen, ontdek welke trading software geschikt is voor u.


Trading software & oplossingen

Trader Workstation (TWS) - het geavanceerde handelsplatform

Bent u een actieve belegger? Dan is het bekroonde TWS Handelsplatform speciaal ontworpen voor u.

Wanneer u behoefte heeft aan een geavanceerd handelsmogelijkheden met uitgebreide mogelijkheden voor technische en fundamentele analyse, dan is het TWS platform hét platform voor u. Met meer dan 60 ordertypes, het diepteboek en verschillende trading tools kunt u effectief uw in-en uitstapmomenten bepalen. U kunt het platform eenvoudig installeren op Windows, Mac en Linux. Probeer het zelf en sta versteld van de oneindige mogelijkheden die deze trading software u te bieden heeft.

Geschikt voor u als…

…u een ervaren belegger bent die toe is aan de volgende stap in uw beleggingscarrière.

Trading Software: Handelsplatform Trader Workstation (TWS)

Trading Software: Trading Tools

Trading tools in TWS – optimaliseer uw handelsstrategieën

De uitgebreide trading software van het TWS platform biedt u een groot aantal handige tools. Of u nu handelt in aandelen, opties, futures of forex, voor elk effect bieden wij u de juiste tools waarmee u het maximale uit uw beleggingen kunt halen. Lees welke voordelen u kunt halen uit onze tools.

Trading Tools

LYNX Basic – de praktische webtrader

Belegt u liever op een platform waarvoor u geen software hoeft te downloaden? Dan is het browser gebaseerde LYNX Basic een ideaal platform om uw beleggingen te beheren.

Met deze webtrader kunt u op een vereenvoudigde manier uw portefeuille monitoren, belangrijke indicatoren toevoegen, orders plaatsen en nog veel meer. U kunt de webtrader in alle belangrijke browsers openen, waaronder Chrome, Edge, Firefox en Safari.

Geschikt voor u als…

…u een ambitieuze belegger bent die graag een vereenvoudigd platform gebruikt. LYNX Basic beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en biedt ondanks zijn gebruiksgemak veel mogelijkheden.

Trading Software: Webtrader LYNX Basic

Mobile Trading Apps - de toekomst van mobiel beleggen

Stelt u hoge eisen aan het beleggen via uw mobiel? Wij bieden u Trading Apps die aan al uw behoeften voldoen.

Stelt u hoge eisen aan het beleggen via uw smartphone of tablet? Wij bieden u Trading Apps die aan al uw behoeften voldoen.

Beleggen via de smartphone en tablet wordt steeds vanzelfsprekender. Met de BeleggingsApps kunt u eenvoudig en snel handelen, grafieken analyseren en technische indicatoren gebruiken. De Apps zijn beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten. U hoeft dus geen seconde van de beurs te missen.

Geschikt voor u als…

… u vaak onderweg bent, maar ook uw portefeuille in de gaten wilt houden. Beleggers die onderweg willen handelen, alerts willen instellen en toegang willen tot innovatieve trading tools gebruiken de BeleggingsApps die wij aanbieden.

Trading App: Mobiel beleggen

API oplossingen
Educatie & Inspiratie - Automatiseer uw handelsstrategieën met de LYNX Api's

API oplossingen

Voor de ervaren beleggers en handelaren bieden wij een aantal API oplossingen. Automatiseer uw handelsstrategieën, vraag marktgegevens op en bewaak uw rekeningsaldo en portefeuille in realtime. Onze ervaren medewerkers van het trade IT team staan open voor al uw vragen en helpen u graag op weg.

API oplossingen