Aandeel ABN AMRO Group

Alles wat u moet weten over het aandeel ABN AMRO Group: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ABN AMRO Group NV

ISIN: NL0011540547
Tickercode: ABN | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel ABN AMRO Group kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

ABN AMRO Group: Analyses & tips



Waarom in aandelen ABN AMRO Group beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook ABN AMRO Group. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen ABN AMRO Group op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel ABN AMRO Group te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel ABN AMRO Group door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen ABN AMRO Group te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel ABN AMRO Group

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

ABN AMRO Group : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel ABN AMRO Group: Bedrijfsinformatie ABN AMRO Group NV

ABN Amro Group is hoofdzakelijk in Noordwest-Europa actief en vindt haar oorsprong in Nederland. De bank is zowel actief in het retail, private en corporate deel van de financiële dienstverlening. ABN Amro Group is het resultaat van een fusie tussen ABN Amro Bank en Fortis Bank. Na de kredietcrisis van 2008 heeft ABN Amro een groot deel van haar buitenlandse activiteiten afgestoten. Ook in 2017 vond een herstructurering plaats. Hierbij verdween één op de vier jobs van ABN Amro in België. Het grootste deel van de omzet haalt de financiële instelling in Nederland.