Android Trading App

Met de nieuwe Android Trading App kunt u op elk gewenst moment mobiel beleggen op uw smartphone, altijd en overal.

Om het maximale uit uw beleggingen te halen biedt LYNX een moderne Trading App voor Android-smartphones en -tablets. Met de Android Trading App kunt u o.a. handelen in aandelen, futures, opties en forex. Met de Android App krijgt u eenvoudig en veilig toegang tot uw portefeuille en plaatst u eenvoudig orders, analyseert u grafieken en bekijkt u analistenrapporten.

Mobiel beleggen met de Android Trading App van LYNX

Voordelen van de Android Trading App

  • Effecten kopen en verkopen via uw Android-apparaat

  • Orders plaatsen, aanpassen en verwijderen

  • Realtime portefeuille-overzicht

  • Overzicht van winsten, verliezen en marginvereisten

  • Toegang tot exclusieve beoordelingen van analisten


Belangrijkste features

Features van de Android Trading App

Mobile trading met de Android Trading App van LYNX

Mobiele handel op Android-apparaten

Of het nu gaat om uw smartphone of tablet – de Trading App is perfect voor alle apparaten met een Android-besturingssysteem. Dankzij de uitgebreide functies kunt u met de Android App onderweg handelen en uw rekening beheren. In slechts enkele seconden kunt u effecten kopen of verkopen op 150 beurzen wereldwijd.

Mobiel grafieken analyseren via de LYNX Trading App voor Android

Grafieken analyseren met de Android Trading App

Met behulp van de Android Trading App kunt u eenvoudig effecten analyseren op uw smartphone of tablet. Gebruik hiervoor de overzichtelijke grafiek software. Selecteer het type grafiek, zoals candlestick- of lijngrafiek, bepaal de tijdshorizon en voeg vervolgens uw favoriete indicatoren toe. In combinatie met de volumegrafiek kunt u snel nuttige inzichten krijgen voor uw technische analyse.

Android Trading App: Alerts en waarschuwingen

Alerts ontvangen via de Android Trading App

U bent vaak onderweg en heeft niet de tijd om voortdurend op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op de beurs. Met de Android App kunt u koersalerts instellen voor uw geselecteerde effecten. U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht als één van deze alerts wordt geactiveerd.

Android Trading App: Veilig mobiel beleggen

Veilig handelen met de app

De beveiliging en gegevensbescherming van uw rekening zijn van groot belang. De app biedt niet alleen veilige SSL-toegang tot uw rekening, het wordt ook gebruikt voor tweestapsverificatie. Pas wanneer u uw goedkeuring heeft gegeven via de app, is het mogelijk om in te loggen op pc’s en laptops en kunt u uw account beheren.


Download de Trading App

Download nu de LYNX Trading App op Google Play

Om de Android Trading App te installeren, klikt u op onderstaande button en downloadt u de app voor uw Android smartphone of tablet.

Download de LYNX Trading App in de Play Store voor Android-apparaten

Android Trading App: Download in de Play Store