Educatie & inspiratie
de bouwstenen voor rendement

Educatie & Inspiratie - De bouwstenen voor rendement op de beurs

Uw succes op de beurs staat bij LYNX op de eerste plaats. Dat is geen holle frase, maar echt een speerpunt. In ons uitgebreide Beurs & Kennisportaal delen wij waardevolle kennis met u, zodat u beter beslagen ten ijs komt en meer kans heeft om de markt te verslaan.

Dagelijks verzorgen de analisten van LYNX de LYNX Morning call, waarmee u altijd goed voorbereid bent op de komende beursdag. Als klant van LYNX krijgt u tevens exclusieve toegang tot optie-webinars, seminars, achtergrondartikelen en nieuwsbrieven van beleggingsexperts.

Via verschillende kanalen delen onze professionals slimme strategieën en concrete beleggingsideeën met u. Daarnaast zijn er voor de meest ervaren beleggers en handelaren verschillende API oplossingen beschikbaar, waarmee u uw handelsstrategieën kunt perfectioneren en automatiseren.


Beurs & Kennisportaal

LYNX Beurs & Kennisportaal

Voor een volledig overzicht van onze informatieve en educatieve content kunt u een kijkje nemen op het LYNX Beurs & Kennisportaal. We zetten de voordelen voor u als belegger op een rij:

  • Masterclasses van experts, met hun visie op de beurs
  • 3 keer per maand webinars over beleggen met opties en live-trading
  • Wekelijke concrete beleggingsideeën van internationale experts
  • Achtergrondartikelen over o.a. specifieke aandelen en optiestrategieën
  • Verschillende eBooks beschikbaar over o.a. opties, goeroes en forex
  • LYNX Morning Call: dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws
  • LYNX Masterclasses

  • LYNX OptieWebinars & Live trading

  • LYNX Nieuwsbrieven

  • Tips & Trades Portaal


Educatie & Inspiratie - LYNX Masterclass

LYNX Masterclass

Hoe kunt u beter en succesvol beleggen? Kijk mee over de schouder van professionele beleggingsexperts en kom alle ins en outs te weten van beleggen. Wekelijks organiseren wij vanuit onze eigen LYNX Studio, webinars met diverse beleggingsexperts. De onderwerpen lopen uiteen, van visies op de markten, strategie, tactiek en analyse tot masterclasses over de ongekende mogelijkheden van het handelsplatform.

LYNX Masterclass

Educatie & Inspiratie - Optie webinars & Live trading sessies

LYNX OptieWebinars & Live trading

Exclusief voor klanten van LYNX neemt dé optie-expert van de Benelux, Piet Vannoppen, u mee in de wereld van aandelen, maar met name in die van de opties. Aan de hand van live trades op de Amerikaanse optiebeurs laat hij u zien hoe u de theorie in de praktijk brengt en hoe opties een welkome aanvullingen zijn op uw beleggingsportefeuille.

LYNX OptieWebinars & Live trading

Educatie & Inspiratie - LYNX Nieuwsbrieven met beleggingstips

LYNX Nieuwsbrieven

Als klant van LYNX ontvangt u exclusief een aantal nieuwsbrieven van internationale beleggingsexperts, met concrete beleggingsideeën en voorzien van in- en uitstapkoersen. Elke nieuwsbrief heeft een andere insteek en is gebaseerd op fundamentele en/of technische analyse en behandelt verschillende markten en financiële instrumenten in binnen- en buitenland. Ideaal om uw algemene beleggingskennis uit te breiden, of wanneer u op zoek bent naar beleggingsideeën.

LYNX Nieuwsbrieven

Online broker LYNX - Nieuwsbrieven
LYNX Nieuwsbrieven

Als klant van LYNX ontvangt u exclusief een aantal nieuwsbrieven van internationale beleggingsexperts, met concrete beleggingsideeën en voorzien van in- en uitstapkoersen. Elke nieuwsbrief heeft een andere insteek en is gebaseerd op fundamentele en/of technische analyse en behandelt verschillende markten en financiële instrumenten in binnen en buitenland. Ideaal om uw algemene beleggingskennis uit te breiden of wanneer u op zoek bent naar beleggingsideeën.

LYNX Nieuwsbrieven

Educatie & Inspiratie - Tips & Trades portaal

Tips & Trades portaal

Klanten van LYNX kunnen zich abonneren op het Tips & Trade portaal.

Abonnees van ‘Tips & Trades’ ontvangen jaarlijks 40 beleggingstips van de analisten van ProBeleggen. Elke tip bevat een uitgebreide uitleg en een concreet instapmoment, welke u met één druk op de knop kunt volgen in het handelsplatform.

Tips & Trades portaal