Opties handelen

Of u nu nieuw bent in de handel in opties of uw kennis wilt vergroten, deze pagina’s bieden duidelijke instructies en waardevolle inzichten.

Eerste stappen

Handel in opties via online broker LYNX

Activeer handelen in opties

Om in opties te kunnen handelen, dient u de bijbehorende handelspermissies te hebben. Op deze pagina vindt u gedetailleerde instructies over hoe u deze kunt aanvragen.

Zoek producten

Gebruik onze intuïtieve zoekfuncties om alle mogelijkheden omtrent Opties te ontdekken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Vind de juiste producten voor u.

Personaliseer uw orders

Voer uw handelsstrategieën nauwkeurig uit. Creëer en verzend orders voor verschillende financiële instrumenten, zodat u controle krijgt over uw beleggingen en uw handelsbeslissingen naadloos kunt uitvoeren.


Evolueer uw Optiehandel

Ontdek geavanceerde strategieën en tools die uw handel in opties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Optie Combinaties

Verken de verschillende strategieën die voortkomen uit het combineren van verschillende optiecontracten. Dit kunnen krachtige hulpmiddelen zijn om uw risico’s te beheren en uw winstpotentieel te maximaliseren.

Ontdek de OptionTrader

Leer hoe u de OptionTrader kunt gebruiken om strategieën te maken, statistieken te bekijken en efficiënter en sneller opties te verhandelen.

Abonneer op koersdata

Toegang tot up-to-date koersdata van aandelen, grondstoffen, opties en meer, zodat u datagestuurde keuzes kunt maken en op de hoogte kunt blijven van marktontwikkelingen.

Personaliseer uw grafieken

Creëer krachtige visuele hulpmiddelen om u te helpen markttrends te analyseren en te begrijpen. Verken een reeks grafieken en diagrammen die ontworpen zijn om traders te helpen.


Beheer uw posities snel en effectief.

Bij het handelen in opties is het van cruciaal belang om uw posities te beheren en op de hoogte te blijven van gebeurtenissen op de markt.

Opties uitoefenen

Begrijpen hoe en wanneer opties moeten worden uitgeoefend is essentieel voor het maximaliseren van hun potentiële waarde in uw beleggingsstrategie.

Opties doorrollen

Ontdek hoe het doorrollen van opties u kan helpen uw posities te beheren en u effectief aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Bekijk uw (on)gerealiseerde winst/verlies

U wilt weten hoe winstgevend uw handel in opties is. Door een Activity Statement te genereren, kunt u de nodige informatie vinden om uw winsten en verliezen te berekenen.

Optimaliseer uw Watchlists

Watchlists zijn essentiële hulpmiddelen voor de handel in opties en om overzicht te houden.

Opties handelen via de online broker LYNX