Beurs, Nieuws & tips

Volg het laatste beursnieuws zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen op de financiële markten. De beleggingsexperts van LYNX duiden het beursnieuws en geven concrete tips om in te spelen op kansen op de beurs.

De toegenomen digitalisering heeft ervoor gezorgd dat het beursnieuws wereldwijd in enkele seconden wordt verspreid en de beurs direct wordt beïnvloedt. Beleggers en actieve handelaren zijn altijd afhankelijk van het volgen van het laatste beursnieuws, aangezien aandelen direct reageren op bedrijfsnieuws. Via diverse artikels en columns houden we beleggers op de hoogte van het laatste nieuws en delen we regelmatig analyses van populaire aandelen zoals Apple of ING.

Beurstips voor beginners en professionals

In onze artikels en beurstips richten we ons zowel op beginnende als professionele beleggers die op zoek zijn naar actuele analyses en informatie.

Zo laten we u bijvoorbeeld kennismaken met de belangrijkste beurzen ter wereld, bespreken we veelbelovende aandelen, geven we u tips in het geval van een beurscrash en waarschuwen we u voor de meest gemaakte valkuilen bij beleggen. Ook delen wij regelmatig artikels en eBooks over actuele beleggingstrends en andere economische gebeurtenissen die van invloed zijn op de beurs. Verder informeren wij u dagelijks over het laatste beursnieuws in onze LYNX Morning Call.

Huidige artikels en beurstips 2024

Beursagenda

Favoriete aandelen in het Beurs & Kennisportaal

Effect +/- %
GEA Group AG 0,43 %
Allianz SE 0,68 %
Bayer AG 0,11 %
Hugo Boss AG 0,36 %
Ströer SE 2,00 %
United Internet AG 1,30 %
Carrefour S.A. 1,92 %
Brenntag AG -0,37 %
AIXTRON SE -0,34 %
Vinci S.A. -0,86 %
Hapag-Lloyd AG -2,30 %
Nordex SE -3,39 %

Wilt u het maximale uit uw portefeuille halen?

Open dan een effectenrekening via LYNX. Krijg toegang tot het grootst optie-aanbod van Nederland en handel op alle grote internationale beurzen.

Of ontdek verder wat LYNX uniek maakt als optiebroker