Trading Tips

Als u nieuw bent met beleggen en uw eerste stappen hebt gezet met uw effectenrekening, zijn we hier om u praktische tips te geven. Op deze pagina geven we inzicht in het converteren van valuta, het uitbreiden van uw handelspermissies en toegang tot realtime koersdata.

Valutaconversie

In LYNX+ is het converteren van valuta eenvoudig met slechts een paar klikken, zodat u naadloos kunt beleggen in internationale beurzen. Om het valutaconversieproces te begrijpen, kunt u hier meer informatie vinden.

Als u liever TWS gebruikt, raadpleeg dan de volgende pagina voor richtlijnen voor het omrekenen van valuta: Valutaconversie in TWS.


Handelspermissies

Geïnteresseerd in het verhandelen van nieuwe producten of het verkennen van nieuwe markten? U kunt uw beleggingshorizon verbreden door uw rechten uit te breiden via het Account Management. Log in, ga naar uw instellingen en vraag handelspermissies aan voor opties, futures of andere producten.

Klik hier als u wilt weten hoe u nieuwe handelspermissies kunt aanvragen via het Account Management.


Real-time Koersdata Abonnementen

Realtime koersdata is essentieel voor een handelaar. U heeft toegang tot zowel gratis als betaalde abonnementen via het Account Management. Nadat u bent ingelogd en naar het menu Settings en Real-time Marketdata Subscriptions bent gegaan, vindt u een overzicht van alle marktgegevens gesorteerd op geografische regio. Van daaruit kunt u zich eenvoudig abonneren of uitschrijven.

Volledige instructies voor het abonneren op marktgegevens vind u hier.


Vorige/Volgende Stap

Ga terug: Kennismaking

Voordat we de volgende stap zetten in uw handelsreis, is het altijd waardevol om de basis opnieuw te bekijken. Terugkeren naar de Kennismaking kan uw basis versterken en u helpen meer geavanceerde onderwerpen met meer vertrouwen te benaderen.

Kennismaking

Ga verder: LYNX Service

Naarmate u verder komt in uw handelsreis, is het essentieel om te weten dat onze LYNX Servicedesk er is om u te helpen. Ontdek hoe ons Service Center, de hulp op afstand en de LYNX+ Client Zone uw handelservaring kunnen verbeteren.

LYNX Service
Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam