Welkom bij LYNX+

Handel bij LYNX via de webtrader LYNX+

Met LYNX+ heeft u een compleet handelsplatform tot uw beschikking, direct vanuit de browser. U legt eenvoudig orders in en analyseert in één oogopslag uw portefeuille en de performance.

LYNX+ is speciaal ontwikkeld voor beleggers die een eenvoudige en comfortabele interface willen, zonder de belangrijkste functies van een professioneel handelsplatform te hoeven missen.


Beleggen zonder software te downloaden
LYNX+ - Handelen direct in uw browser

Handel direct vanuit uw browser

Wilt u op verschillende computers of mobiele apparaten online handelen, maar niet overal de software of app installeren? Dan biedt de webtrader LYNX+ uitkomst.

Met LYNX+ handelt u veilig, snel en eenvoudig in aandelen, opties, futures, ETF's, obligaties en hefboomproducten. Welke device u ook kiest, u heeft altijd toegang tot LYNX+. Onze webtrader is geschikt voor Windows en Mac, iOS, Android en alle gangbare browsers.


Ondersteunde browsers
firefox firefox
chrome chrome
safari safari
edge edge

De voordelen van LYNX+

  • Geavanceerde webtrader
  • Geen download en installatie nodig
  • Werkt in alle browsers en op alle apparaten
  • Eenvoudig optiecombinaties opzetten en inleggen
  • Keuze uit verschillende ordertypes, zoals stop of limiet
  • Interactieve grafieken met technische indicatoren
  • Dezelfde producten en markten beschikbaar als in TWS
  • Veilig, snel en personaliseerbaar
  • Mogelijkheid om Tips & Trades ideeën te ontvangen
LYNX+ - Alle voordelen van de webtrader op een rij

Onze klant staat centraal

Elke dag zetten wij ons in voor onze klanten. Daarom zijn wij ook erg blij met de positieve feedback die wij van de beleggers ontvangen.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur gratis te bereiken.De webtrader voor serieuze beleggers

Ontwikkeld door beleggers, voor beleggers

Wij zetten ons elke dag in om uw kans op succes op de beurs te vergroten. Daarom hebben we bij de ontwikkeling van LYNX+ de wensen van onze ervaren traders opgevraagd en gebruikt als inspiratiebron.

Ons doel: het maken van een professionele webtrader. De moderne en gebruiksvriendelijke interface maakt LYNX+ geschikt voor elk type belegger, dus ook voor de ervaren handelaren. Alle belangrijke functies zijn aanwezig om snel succesvol te kunnen beleggen op de beurs.

LYNX+ - Personaliseer uw startpagina van de webtrader

Personaliseer uw startpagina

Beslis zelf wat u als eerste ziet zodra u LYNX+ opent. Zo ziet u in één oogopslag uw portefeuille, persoonlijke watchlists en favoriete effecten. Ook ontvangt u hier dagelijks relevante beursinformatie en marktanalyses van onze beleggingsexperts.

LYNX+ - Creëer uw eigen grafieken in de webtrader

Creëer uw eigen grafieken

Pas eenvoudig grafieken aan en maak uw eigen grafiekanalyses van uw favoriete effecten. Open de real-time grafiek en voeg vervolgens technische indicatoren toe. Pas de grafiekweergave naar wens aan om precies te vinden wat u zoekt.

LYNX+ - Via de webtrader kunt u Automatisch aandelen analyseren

Automatische aandelenanalyse

Laat LYNX+ automatisch aandelenanalyses maken voor de effecten die u interessant vindt. Zo krijgt u bijvoorbeeld meer informatie over het verhandelde volume of de prestaties van een effect over een bepaalde periode. Op basis van deze en andere kerncijfers worden korte en lange termijn trends berekend.

Daarnaast ziet u direct in de grafiek de steun- en weerstandsniveaus, worden technische koerspatronen automatisch herkend en worden aandelen vergeleken met de benchmark.

LYNX+ - Analyseer de prestaties van uw portefeuille

De prestaties van uw portefeuille analyseren

Kies een periode en analyseer uw prestaties: behaalt u een goed rendement met aandelen? Of kunt u beter in opties handelen? Welk percentage van uw transacties is winstgevend en wat is uw gemiddelde rendement? Wat is uw maximale drawdown geweest en hoe lang heeft de herstelfase daarvan geduurd? Met LYNX+ vindt u de antwoorden op deze vragen en krijgt u een uniek inzicht in uw portefeuille.

LYNX+ - eenvoudig optiecombinaties inleggen

Optiecombinaties inleggen is eenvoudiger dan ooit tevoren

Wilt u graag optiecombinaties zoals Straddles, Strangles of Butterflies verhandelen, maar vindt u het lastig om deze zelf op te zetten? LYNX+ helpt u hierbij. Selecteer de relevante opties en krijg direct belangrijke informatie te zien over de koers van de optiecombinatie, uw winstkansen en de bijbehorende risico’s op verlies. De optiecombinatie kunt u vervolgens in zijn geheel naar de beurs versturen.


Meer handelsmogelijkheden bij LYNX
De alternatief van de webtrader LYNX+: Het LYNX Handelsplatform

Het TWS Handelsplatform

Wilt u een nog geavanceerder platform? Dan biedt het Trader Workstation uitkomst. Met dit professionele handelsplatform heeft u talloze extra functionaliteiten tot uw beschikking, die ook dagelijks door professionele handelaren worden gebruikt.

Ontdek het Trader Workstation

Mobiel beleggen via de webtrader LYNX+

Mobiele Trading Apps

Wilt u op uw smartphone of tablet beleggen via een app in plaats van via de browser? Download dan de mobiele Trading App. Deze geeft u een nog geavanceerdere handelservaring, waar u ook bent.

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en alle Android apparaten. In de app heeft u verschillende functies tot uw beschikking die u ook heeft in het Trader Workstation. Zo kunt u onder andere van gespecialiseerde trading tools gebruikmaken, uw gegevens synchroniseren met het handelsplatform of alerts instellen die u informeren over veranderingen in de markt.

Ontdek de Trading Apps