Tweede Gebruiker

Iedere effectenrekening heeft standaard één gebruikersprofiel met gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft de mogelijkheid om een tweede gebruiker toe te voegen. Deze tweede gebruiker krijgt dan een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om mee in te loggen, hieronder vindt u de instructies.

Log in

Selecteer in het menu rechtsboven Welcome en vervolgens Settings.

Voeg een nieuwe Gebruiker toe

In het overzicht vindt u helemaal linksonderaan Users & Access Rights.

Bovenaan vindt u het kopje Users, onderaan het kopje User Roles. Eerst klikt u rechts van het kopje Users op het plusicoontje.

Geef op de volgende pagina uw inloggegevens en contactgegevens voor de nieuwe gebruiker op. Klik vervolgens op de knop Continue.

Toegangsrechten verlenen

Selecteer op de volgende pagina de toegangsrechten die u aan de nieuwe gebruiker wilt toekennen. Bevestig uw keuze door op de knop Continue te klikken.

Toegangsrechten nakijken

Zodra de toegangsrechten zijn toegekend, wordt er een samenvatting van de gekozen toegangsrechten weergegeven. Bekijk de samenvatting en bevestig uw keuze door op de knop Continue te klikken.

Vervolgens wordt er een bevestigingscode verzonden naar het e-mailadres dat aan uw rekening is gekoppeld. Deze code vult u in als Confirmation Number in het daarvoor bestemde veld. Vervolgens klikt u op Continue.

Tot slot wordt bevestigd dat uw aanvraag is ingediend.

Proof of Trader Authority bevestigen

Tot slot dient u het document Proof of Trader Authority digitaal te ondertekenen. Dit document kunt u terugvinden in uw notificaties. U kunt uw notificaties bekijken door op het belicoontje in de rechterbovenhoek van het Account Management te klikken.

Als u op het item Proof of Trader Authority klikt, ziet u een lijst met Pending Items waar u op de View knop naast het Proof of Trader Authority item moet klikken. Bevestig het document met een digitale handtekening door uw voor- en achternaam (hoofdlettergevoelig) over te typen. Klik op de knop I Agree om af te ronden.

De nieuwe gebruiker moet vervolgens inloggen met zijn onlangs aangemaakte inloggegevens op het Account Management, waarna er wordt gevraagd het wachtwoord te wijzigen, het e-mailadres te bevestigen en overige gegevens in te voeren.


Let op
let op:

Houd er rekening mee dat als u een extra gebruiker aanmaakt voor iemand anders, u ons moet voorzien van hun identiteitskaart en een volmachtformulier getekend door beide partijen. Om een volmachthouder op uw rekening toe te voegen, kunt u de instructies opvragen via klantendesk@lynx.be.

Let op
let op:

Houd er rekening mee dat als u een extra gebruiker aanmaakt voor iemand anders, u ons moet voorzien van hun identiteitskaart en een volmachtformulier getekend door beide partijen. Het volmachtformulier kunt u hier terugvinden: Volmachtformulier LYNX

Beide documenten kunt u ons doorsturen via klantendesk@lynx.be.

Veelgestelde Vragen

Verzoeken die voor 17:00 uur (CET – Central European Time) zijn ontvangen, worden doorgaans de volgende werkdag verwerkt.

U kunt maximaal 2 gebruikers aanmaken op naam van één individu.

U kunt een gebruiker aanmaken voor maximaal 5 verschillende personen.

Nee, elke gebruiker moet zich individueel abonneren op realtime koersdata in het Account Management.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam