LYNX Basic:
de moderne webtrader

Handel bij LYNX via de webtrader LYNX Basic

LYNX Basic is een browser-based handelsplatform waar u eenvoudig orders inlegt en in één oogopslag uw portefeuille en performance kunt volgen en analyseren.

Onze webtrader LYNX Basic is speciaal ontwikkeld voor beleggers die een eenvoudige en comfortabele interface willen, zonder de belangrijkste functies van een professioneel handelsplatform te hoeven missen.


Handelen in de browser
LYNX Basic - Handelen direct in uw browser

Handel direct vanuit uw browser

Wilt u op verschillende computers of mobiele apparaten online handelen, maar niet overal de software of app installeren? Dan biedt de webtrader LYNX Basic uitkomst.

Met LYNX Basic kunt u veilig, snel en eenvoudig handelen in aandelen, opties, futures, ETF's, obligaties en hefboomproducten.

LYNX Basic kan worden gebruikt op alle Windows- en Mac-computers, evenals tablets en smartphones. De webrader is getest met alle gangbare browsers en werkt probleemloos in Firefox, Chrome, Safari en Edge.

Kortom een webtrader met de snelheid, mogelijkheden en stabiliteit die u van LYNX gewend bent.

Ondersteunde browsers
firefox firefox
chrome chrome
safari safari
edge edge
LYNX Basic - Alle voordelen van de webtrader op een rij

De voordelen van LYNX Basic

  • Geavanceerde webtrader
  • Geen download en installatie nodig
  • Werkt in alle browsers en op alle apparaten
  • Eenvoudig optiecombinaties opzetten en inleggen
  • Verschillende ordertypes zoals stop of limiet
  • Interactieve grafieken met technische indicatoren
  • Dezelfde producten en markten beschikbaar als in TWS
  • Veilig, snel en personaliseerbaar
  • Mogelijkheid om Tips & Trades ideeën te ontvangen


De webtrader voor serieuze beleggers

LYNX Basic - ontwikkeld door beleggers, voor beleggers

LYNX Basic is een professionele webtrader die wij hebben hebben ontwikkeld volgens de wensen van onze ervaren traders.

Door de moderne en gebruiksvriendelijke interface is LYNX Basic zeer geschikt voor ervaren en minder ervaren beleggers. Alle belangrijke functies zijn aanwezig om succesvol te zijn op de beurs.

LYNX Basic - Personaliseer uw startpagina van de webtrader

Personaliseer uw startpagina

Kenmerkend voor LYNX Basic is de gepersonaliseerde startpagina waarop uw portefeuille, persoonlijke watchlists en favoriete effecten worden weergegeven. Ook ontvangt u hier dagelijks relevante beursinformatie en marktanalyses van de beleggingsexperts van LYNX.

LYNX Basic - Creëer uw eigen grafieken in de webtrader

Creëer uw eigen grafieken

In onze webtrader kunt u grafieken op een eenvoudige manier aanpassen. Met behulp van de grafiekanalyse tool van LYNX Basic kunt u eigen grafiekanalyses maken van uw favoriete effecten. Om dit te doen, voert u de naam van een effect in en opent u vervolgens de grafiek. Bekijk de real-time grafiek, voeg technische indicatoren toe en kies uit verschillende grafiekweergaven – direct in de browser en naar uw wensen.

LYNX Basic - Via de webtrader kunt u Automatisch aandelen analyseren

Automatische aandelenanalyse

Onze webtrader beschikt over software waarmee technische analyses worden gemaakt. U krijgt duidelijke statistieken te zien, bijvoorbeeld over het verhandelde volume of de prestaties van een effect over een een bepaalde periode. Op basis van deze en andere kerncijfers worden korte en lange termijn trends berekend.

Daarnaast worden belangrijke steun en weerstandsniveaus in de grafiek weergegeven, technische koerspatronen automatisch herkend en worden aandelen vergeleken met de benchmark.

LYNX Basic - Analyseer de prestaties van uw portefeuille

De prestaties van uw portefeuille analyseren

De prestatieweergave in LYNX Basic biedt u vele mogelijkheden. Kies een periode en analyseer uw prestaties: Behaalt u een goed rendement met aandelen? Of kunt u beter in opties handelen? Welk percentage van uw transacties is winstgevend en wat is uw gemiddelde rendement? Wat is uw maximale drawdown geweest en hoe lang heeft de herstelfase daarvan geduurd? LYNX Basic geeft u de antwoorden op deze vragen en geeft u een uniek inzicht in uw portefeuille.

LYNX Basic - eenvoudig optiecombinaties inleggen

Optiecombinaties inleggen is eenvoudiger dan ooit tevoren

U wilt optiecombinaties – zoals Straddles, Strangles of Butterflies – verhandelen, maar vindt het lastig om de combinatie zelf op te zetten? Dat is nu verleden tijd. Met onze webtrader kunt u eenvoudiger dan ooit handelen in optiecombinaties. Selecteer de relevante opties en krijg direct belangrijke informatie te zien over de koers van de optiecombinatie, uw winstkansen en de bijbehorende risico’s op verlies. De optiecombinatie kunt u vervolgens in zijn geheel naar de beurs versturen.


Alternatieven voor LYNX Basic
De alternatief van de webtrader LYNX Basic: Het LYNX Handelsplatform

Het TWS handelsplatform als alternatief voor de webtrader

LYNX Basic is een technologisch sterk platform en eenvoudig in gebruik. Indien u een nog geavanceerder platform wenst, is het professionele Trader Workstation platform een goed alternatief. In dit handelsplatform heeft u talloze extra functionaliteiten tot uw beschikking, die ook dagelijks door professionele handelaren worden gebruikt. Het Trader Workstation biedt alle functies die u nodig heeft en is meerdere malen bekroond als ’s werelds beste handelsplatformen door het gerenommeerde Barrows magazine.

TWS Handelsplatform

Mobiel beleggen via de webtrader LYNX Basic

Mobiele Trading Apps

Als moderne webtrader oplossing is LYNX Basic ook geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Voor een nog geavanceerdere handelservaring heeft u daarnaast de beschikking over een Trading App die u kunt installeren op uw telefoon of tablet.

Deze app heeft alles in zich voor een goede mobiele handelservaring op uw iPhone, iPad en alle Android apparaten. Bij het handelen via de app heeft u verschillende functies van het Trader Workstation tot uw beschikking. U kunt onder andere toegang krijgen tot gespecialiseerde trading tools, gegevens synchroniseren met het handelsplatform of alerts instellen, die u informeren over veranderingen in de markt.

Trading Apps