Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF (IS0D)

Het iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. De grotere posities omvatten bekende bedrijven zoals Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp. De ETF is sinds het begin van het jaar opwaarts boven de EMA-50 aan het stijgen. Beperkte correcties hebben herhaaldelijk goede instapmogelijkheden geboden.

Uitleg: Ook al daalt de olieprijs enigszins, zoals de afgelopen dagen, toch blijven de bedrijven in de olie- en gassector veel geld verdienen dankzij het nog steeds relatief hoge prijsniveau. Zolang de olieprijs hoog blijft, zouden olie- en gasbedrijven ook gewild moeten blijven en is het zinvol om een long positie in deze ETF op te bouwen.

iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF (IS0D) | ETF van de week

Set-up: We willen instappen nadat de stijgende trend wordt hervat. Boven de EUR 22,95 openen we een positie, die we vervolgens afdekken met een strakke stoploss op EUR 21,60. We zien potentieel richting de EUR 27,00.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF (IS0D) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF setup (IS0D) | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart