LYNX Nieuwsbrievenservice

Ontvang wekelijks een vooruitblik op de beursweek en 5 nieuwe beleggingsideeën.

Ontvang wekelijks een vooruitblik op de beursweek en 5 nieuwe beleggingsideeën
  • Vul uw e-mailadres in en ontvang wekelijks het LYNX Weekoverzicht & de BreakoutTrader.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elke week 5 nieuwe beleggingsideeën in de BreakoutTrader

De BreakoutTrader is één van de nieuwsbrieven uit de LYNX Nieuwsbrievenservice. Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusieve nieuwsbrieven met beleggingsideeën gebaseerd op technische en fundamentele analyse.

In de BreakoutTrader staan wekelijks vijf interessante beleggingsideeën: een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week. Door middel van technische analyses in koersgrafieken gaat de BreakoutTrader op zoek naar de beste instapmomenten binnen zowel opwaartse als neerwaartse trends. Bij alle beleggingsideeën worden duidelijke koersdoelen, stopniveaus en risicoprofielen gegeven.

De schrijver van de BreakoutTrader, Achim Mautz, is sinds 1999 werkzaam als asset manager en sinds 2000 als professioneel belegger. Tevens is hij voorzitter van de beleggingsclub RatgeberGeld, beursanalist bij LYNX Duitsland en hoofdredacteur van verschillende nieuwsbrieven.

  • Technische analyse
  • Product: aandelen en ETF’s
Breakout Trader - Nieuwsbrief met beleggingstips voor beleggen in Amerika
LYNX Weekoverzicht - Voorbereid de beursweek starten

Begin de beursweek met een voorsprong met het LYNX Weekoverzicht

Het LYNX Weekoverzicht is uw wekelijkse portie beursinformatie. Per e-mail wordt u op de hoogte gebracht over alles wat u op de beurs mag verwachten. Zo belegt u altijd met een voorsprong.

U ontvangt in dit overzicht de beursagenda met alle hoogtepunten voor de komende week, maar ook het LYNX Masterclass programma met masterclasses die u verder helpen met succesvol beleggen.

De meest recente kennisartikelen uit het LYNX Kennisportaal worden voor u op een rij gezet. Daarnaast wordt u altijd op de hoogte gebracht van de laatste kwartaalcijfers. Tot slot mist u nooit meer één van onze acties.

Over LYNX

Onze filosofie

De LYNX filosofie: alles voor uw succes

Wij willen alle particuliere beleggers de beste handelsmogelijkheden op beurzen over de gehele wereld bieden. Met dit doel is LYNX in 2006 gestart in Nederland. Inmiddels bieden wij ons product in tien verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat LYNX in korte tijd is uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa; wij werken er iedere dag aan om onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten.

Brecht Huys - Branch Manager LYNX België
Een goede broker is meer dan alleen lage tarieven. Uitgebreide handelsmogelijkheden, een stabiel en betrouwbaar platform, een uitstekende klantenservice én daarbij lage tarieven: dát is waar een goede broker voor staat.

Brecht Huys, Branch Manager België