LYNX Nieuwsbrieven
& beursupdates

LYNX Nieuwsbrieven beleggen & Beursupdates

Wat is het vooruitzicht voor de beurzen op korte en lange termijn? En welke beleggingskansen doen zich de komende weken voor?

Graag voorzien wij beleggend Nederland van de nodige beleggingskennis en beursinformatie. Wilt u bijvoorbeeld iedere dag op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws, dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de LYNX Morning Call, welke u dan iedere beursdag om 9 uur in uw mailbox ontvangt.

Naast beursupdates voorzien wij onze klanten wekelijks van beleggingsideeën door middel van verschillende nieuwsbrieven van internationale analisten. Wilt u kennismaken met een van onze nieuwsbrieven, de BreakoutTrader, schrijf u dan eveneens vrijblijvend in onderaan deze pagina.

Als klant van LYNX ontvangt u daarnaast exclusief en geheel vrijblijvend, nog eens twee extra nieuwsbrieven, te weten BeursBubbels en de Beursprof. Ideaal voor wanneer u uw algemene beleggingskennis wilt uitbreiden, of op zoek bent naar beleggingsideeën met concrete instapmomenten en vastgestelde koersdoelen.


BeursBubbels - beursupdates | Exclusief voor klanten van LYNX

BeursBubbels Beursupdates

Als klant van LYNX krijgt u toegang tot de BeursBubbels website van beursexpert, Jacky de Donder. Op zijn volledig onafhankelijke website neemt Jacky u mee in de boeiende wereld van aandelen en opties. Op geheel eigen wijze vertelt hij over zijn bevindingen van de week en geeft hij concrete beleggingsideeën.

Zijn (avonturen)tocht in de beurswereld kent geen grenzen en hij legt zichzelf geen beperkingen op in zijn zoektocht naar uitzonderlijke rendementen. Tegelijkertijd zorgt hij steeds dat zijn aandelenideeën maximaal beschermd zijn tegen mogelijk onheil.

 • Fundamentele analyse
 • Financiële instrumenten: (Amerikaanse) aandelen en opties
BeursBubbels - Nieuwsbrief met beleggingstips voor beleggen in Amerika

BeursProf - nieuwsbrief beleggen | Exclusief voor klanten van LYNX

BeursProf nieuwsbrief

Als klant van LYNX ontvangt wekelijks de nieuwsbrief BeursProf. In de BeursProf geeft hij zijn visie op de markt en bespreekt daarbij bepaalde korte of lange termijn trends in de markt. Deze nieuwsbrief is gebaseerd op fundamentele analyse.

Deze nieuwsbrief is een initiatief van een groep enthousiaste academici met passie voor de beurs en beleggen. Sinds 2008 zijn zij actief en brengen koopwaardige Amerikaanse aandelen onder uw aandacht.

 • Fundamentele analyse
 • Financiële instrumenten: (Amerikaanse) aandelen
BeursProf - Nieuwsbrief met beleggingstips voor beleggen in Amerika

Breakout Trader - nieuwsbrief beleggen

BreakoutTrader nieuwsbrief

Wekelijks verschijnt de BreakoutTrader nieuwsbrief. Deze is volledig gebaseerd op technische analyse en bestaat uit concrete aandelentips en de ETF van de week, waarbij duidelijk koersdoelen, stoploss-niveaus en risicoprofielen worden aangegeven. Om kennis te maken met LYNX en de LYNX Nieuwsbrieven, kan iedere belegger zich vrijblijvend inschrijven onderaan deze pagina.

De nieuwsbrief van BreakoutTrader wordt geschreven door Achim Mautz. Achim is sinds 1999 asset manager en sinds 2000 professioneel belegger. Tevens is hij voorzitter van de beleggingsclub RatgeberGeld, beursanalist bij LYNX Duitsland en hoofdredacteur van verschillende nieuwsbrieven.

 • Technische analyse
 • Financiële instrumenten: aandelen en ETF’s
Breakout Trader - Nieuwsbrief met beleggingstips voor beleggen in Amerika

LYNX Weekoverzicht - nieuwsbrief beleggen

LYNX Weekoverzicht - Voorbereid de beursweek starten

Weet wat er de komende week gaat spelen op de beurs. Met het LYNX Weekoverzicht ontvangt u iedere zondag een vooruitblik op de beurs en de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week. Maak kennis met LYNX en de LYNX Nieuwsbrieven, en ontvang iedere zondag het LYNX Weekoverzicht. U kunt zich inschrijven onderaan deze pagina.

Het LYNX Weekoverzicht wordt geschreven door Justin Blekemolen. We maken beleggen voor u overzichtelijk in deze wekelijkse nieuwsbrief door u bij te praten over de afgelopen beursweek en door vooruit te blikken op wat komen gaat. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan.

 • Vooruitblik komende beursweek
 • Overzicht LYNX Masterclassprogramma & Kennisportaal
LYNX Weekoverzicht - Voorbereid de beursweek starten

LYNX Morning Call - nieuwsbrief beleggen

LYNX Morning Call - Iedere morgen op de hoogte van het laatste nieuws

Dagelijks verzorgen Justin Blekemolen en Kevin Verstraete, de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call.

Hierin wordt dagelijks teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht op de Aziatische beurzen besproken en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen vandaag, waaronder de AEX.

 • Technische analyse
 • Financiële instrumenten: aandelen en ETF’s
LYNX Morning Call - Iedere morgen op de hoogte van het laatste nieuws

Technische analyse AEX - nieuwsbrief beleggen

Technische analyse AEX door Justin Blekemolen

Wekelijks bespreekt Justin Blekemolen de AEX index op basis van technische analyse. Hierin geeft hij een korte en lange termijn technische analyse van de AEX.

Naast de grafiek van de AEX bespreekt hij ook regelmatig Nederlandse aandelen die mogelijke kansen of risico’s bieden voor beleggers. Schrijf u in, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele technische stand van de AEX.

 • Technische analyse
 • Financiële instrumenten: aandelen en ETF’s
Technische analyse AEX door Justin Blekemolen

Technische analyse BEL 20 - nieuwsbrief beleggen

Technische analyse BEL 20 door Kevin Verstraete

Wekelijks bespreekt Kevin Verstraete de BEL 20 index op basis van technische analyse. Hierin geeft hij een korte en lange termijn technische analyse van de BEL 20.

Naast de grafiek van de BEL 20 bespreekt hij ook regelmatig Belgische of Amerikaanse aandelen die mogelijke kansen of risico’s bieden voor beleggers. Schrijf u in, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele technische stand van de BEL 20.

 • Technische analyse
 • Financiële instrumenten: aandelen en ETF’s
Nieuwsbrief technische analyse BEL 20 - online broker LYNX

Schrijf u geheel vrijblijvend in voor de LYNX Nieuwsbrieven & Beursupdates

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie over de LYNX Nieuwsbrieven - LYNX Beursupdate

Meer informatie over de LYNX Beursupdates

Met onze nieuwsbrieven voorzien wij u van belangrijk beursnieuws en beleggingsideeën. Meer gedetailleerde informatie over de inhoud en over de beursexperts van onze verschillende nieuwsbrieven vindt u hier:

Beursupdates