Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

De beste game aandelen voor 2021

De gamingindustrie biedt enorm groeipotentieel. Waar halen games hun inkomsten vandaan, wat is cloud gaming en wat zijn de beste game aandelen voor 2021?

Lees verder

De beste technologie-aandelen 2021

Sinds de coronacrash wisten technologie-aandelen de Amerikaanse indices omhoog te stuwen. We geven u een overzicht van de beste tech-aandelen voor 2021.

Lees verder

De beste FinTech aandelen 2021

Wat zijn de beste FinTech aandelen? Wat zijn de verschillen met de traditionele banksector en welke risico's brengen FinTech aandelen met zich mee?

Lees verder

Aandeel Deceuninck: de komende vijf jaar zijn cruciaal

Het aandeel Deceuninck heeft het de laatste jaren moeilijk gehad, maar het bedrijf heeft de kans om de komende vijf jaar gezonde kasstromen te genereren.

Lees verder

Aandeel Tencent: een stand van zaken

Er zijn hoge verwachtingen voor de Chinese economie. Maar hoe zit het met beleggen in Chinese aandelen? In dit artikel bespreken we het aandeel Tencent.

Lees verder

Aandeel Spotify: klinkt als muziek in de oren

Het aandeel Spotify heeft de afgelopen maanden zijn kracht getoond en zou dat in de toekomst kunnen blijven doen. In dit artikel leest u over dit aandeel.

Lees verder

Aandeel Sony: een blockbuster voor uw portefeuille

Het aandeel Microsoft is één van de bekendste tech bedrijven wereldwijd. Hoe heeft de koers gepresteerd in 2020 en waar liggen de kansen in de toekomst?

Lees verder

Aandeel Microsoft: met hun hoofd in de cloud

Het aandeel Microsoft is één van de bekendste tech bedrijven wereldwijd. Hoe heeft de koers gepresteerd in 2020 en waar liggen de kansen in de toekomst?

Lees verder

Aandeel Disney: Komt er toch nog een sprookjeseinde aan dit jaar?

Het aandeel Disney, de wereldwijde nummer één in de amusementssector, heeft een enorm bewogen jaar achter de rug. Hoe staat het aandeel Disney er nu voor?

Lees verder

Airbnb IPO: de spannendste IPO van 2020

Lees hier alle details over de IPO van Airbnb. De beursgang van Airbnb is één van de de meest geanticipeerde beursgangen van 2020.

Lees verder

Beleggen in water: De beste water aandelen op lange termijn

Door de toenemende populatie, de opwarming van de aarde en de steeds hogere levensstandaard die we nastreven is drinkbaar water een schaars product geworden. Welke opportuniteiten geeft dit voor beleggers?

Lees verder