Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

De Turkse lira: wat is er aan de hand?

De waarde van de Turkse lira en Turkse aandelen daalt in snel tempo. Wat zijn de oorzaken? En nog belangrijker, wat zijn de gevolgen? U vindt een antwoord op deze vragen in dit artikel over Turkije van Kevin Verstraete.

Lees verder

Is het aandeel Biocartis een interessante belegging?

Het parcour van Biocartis verliep niet zonder slag of stoot. Maar ligt de weg open naar de absolute wereldtop op het vlak van DNA-diagnostiek? In dit artikel analyseert Kevin Verstraete het aandeel Biocartis.

Lees verder

Aandeel Nyrstar: Op weg naar het nieuwe Umicore?

Het aandeel Nyrstar maakte de voorbije week een fameuze jojobeweging: eerste ging het 15% naar beneden, twee dagen later ging het alweer 15% hoger. In dit artikel neemt Gilles Oosterlynck het aandeel Nyrstar eens onder de loep en verklaart de bokkensprongen van de voorbije dagen.

Lees verder

Leiden de FAANG aandelen de volgende marktcorrectie in?

FANG en FAANG zijn acroniemen voor een groep technologie aandelen die tot het neusje van de zalm behoren. De recente daling van de FAANG aandelen roept vragen op bij de houdbaarheid van hun beursprestaties.

Lees verder

Aandeel Thrombogenics: de wedergeboorte?

Het aandeel Thrombogenics kent een hoge volatiliteit. Advieswijzigingen en de product pipeline ligt aan de basis. Lees hier of het het juiste moment is om het aandeel Thrombogenics te kopen.

Lees verder

Aandeel Bekaert: eerste slachtoffer van Trump?

Het aandeel Bekaert daalt sterk na de uitingen van de Amerikaanse president Trump. Het aandeel Bekaert noteert 20 procent lager en weet voorlopig niet te herstellen.

Lees verder

Blockchain: de technologie die tot de verbeelding spreekt

Blockchain is de basis van o.a. Bitcoin en is hier om te blijven. De integratie is onze maatschappij is volop aan de gang en het zal de toekomst voorgoed veranderen. Is het interessant om te beleggen in blockchain technologie?

Lees verder

Aandeel Greenyard van hemel naar hel?

Greenyard zakt met 30 procent wegens listeriabesmetting. Lees hier de laatste updates. Is het aandeel Greenyard nu koopwaardig?

Lees verder

Het verhaal achter Deutsche Bank

Deutsche Bank haalde de afgelopen tijd al meerdere malen het nieuws. Er staan namelijk heel wat herstructureringen voor de deur. Waarom zit de Deutsche Bank momenteel in de problemen en wat voor invloed heeft dit op de koers van het Deutsche Bank aandeel? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Speel zelf het WK in Rusland

De verwachtingen bij voetballend België zijn hooggespannen. Het is nu of nooit voor onze Rode Duivels. Maar first things first. Welke sectoren en bedrijven halen voordeel uit de wereldbeker voetbal?

Lees verder

Is swing trading de beste strategie?

Wie start met beleggen weet vaak niet waar te beginnen. De financiële wereld kan behoorlijk overweldigend overkomen en dit is begrijpelijk. Maar na het lezen van dit artikel, zal u weten welke strategieën er bestaan en wat swing trading zo populair maakt.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker