Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

De stop limiet order; is ‘the sky the limit?’

Het is belangrijk dat elke belegger zijn of haar risico goed kan beheren. In dit artikel wordt de stop limiet order in de schijnwerpers gezet.

Lees verder

Aandeel ING; van staatssteun tot succesvolle digitale bank

ING presenteerde in het derde kwartaal betere bedrijfscijfers, dan analisten hadden verwacht. Is het interessant om het aandeel ING te kopen?

Lees verder

Aandeel Samsung implodeert na productiestop

De productie van de Galaxy Note 7 is stilgelegd door ontploffingsgevaar van het toestel. De reactie van het aandeel Samsung liet niet lang op zich wachten.

Lees verder

Total doet het in 2016 beter dan concurrenten Shell en BP

Aandeel Total; hoewel de winst lager was, heeft het Franse olieconcern het opvallend beter gedaan in 2016 dan haar directe concurrenten zoals Shell en BP.

Lees verder

Het aandeel AXA; stilte voor de storm?

AXA is actief in de bank- en verzekeringssector. Het aandeel AXA België kwam de laatste weken met enkele zaken naar buiten die de wenkbrauwen deed fronsen.

Lees verder

Wat is er in augustus allemaal gebeurd op de beurzen?

Augustus is een rustige beursmaand. De meeste beleggers zijn de zwarte maandag op 24 augustus 2015 nog niet vergeten. Dit jaar lag dit compleet anders.

Lees verder

Beleggen in goud terug van weggeweest

Beleggen in goud terug van weggeweest. In dit artikel zullen verschillende technieken en producten aangereikt worden om te kunnen beleggen in goud.

Lees verder

Een terugblik op het aandeel ArcelorMittal

Na het lezen van dit artikel heeft u een goed overzicht van het aandeel ArchelorMittal in 2015 en kunt u beter bepalen of dit bedrijf in uw straatje past.

Lees verder

De adviezen voor het aandeel Fagron na doemjaar 2015

Aandeel Fagron werd opgericht bij onze noorderburen en is momenteel in 32 landen actief. Het concern had er in 2015 niet haar beste jaar op zitten.

Lees verder

Meevaren met het aandeel Euronav

Als het beter met de olie-industrie gaat, zal het naar alle waarschijnlijkheid ook beter gaan met het aandeel Euronav. Lees het hier.

Lees verder

Behoefte aan adrenaline? Lees dan alles over daytraden

Beleggers die daytraden, hanteren een persoonlijke strategie waarbij posities geopend en gesloten worden binnen de handelsdag. Lees het hier.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker