Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Internet of Things aandelen: een interessante belegging?

Internet of Things aandelen zijn een beleggingsopportuniteit die zich de laatste jaren aan het ontwikkelen is. Maar wat zijn de beste IoT aandelen?

Lees verder

Inkoop eigen aandelen: uw appeltje voor de dorst?

Een fenomeen die in 2018 naar een record steeg is de inkoop eigen aandelen. Is dit positief of negatief voor investeerders en beleggers?

Lees verder

Beursgenoteerde voetbalclubs: een schot in de winkelhaak?

Beursgenoteerde voetbalclubs zijn niet alleen interessant voor voetbalfanaten. Ook beleggers kunnen investeren in voetbalaandelen waarmee u een mooi rendement kan halen.

Lees verder

Aandeel AB InBev: kan de overname reus het ook organisch?

Aandeel AB InBev heeft er niet het beste jaar opzitten. Het aandeel AB InBev verloor in 2018 1/3 van de waarde. Wat is hiervan de oorzaak? Lees het hier.

Lees verder

Beste brexit aandelen: munt slaan uit de brexit

De brexit betekent ook opportuniteiten op de financiële markt. Bijvoorbeeld de beste brexit aandelen of de Britse pond. Het zijn allemaal investeringsmogelijkheden.

Lees verder

Aandeel Kiadis Pharma: onbekend of onbemind?

Het aandeel Kiadis Pharma noteert nu onder de introductieprijs van 12,5 euro. Er zijn hier veel verschillende redenen voor. U leest het allemaal in dit artikel over het aandeel Kiadis Pharma van Gilles Oosterlynck.

Lees verder

Beursgang Uber: de beleggingsopportuniteit voor 2019?

Beursgang Uber zou één van de grootste IPO's uit de geschiedenis kunnen worden. Is dit een opportuniteit? Of kunt u deze beursgang beter voorbij laten gaan?

Lees verder

Aandeel Sogou | Biedt China kansen – Deel 3

Jacky De Donder behandelt in zijn column reeks potentiële Chinese aandelen. In deel 3 werpt hij een blik op het aandeel Sogou, dat wordt geleid door de excentrieke CEO Wang Xiaochuan.

Lees verder

Biotech aandelen: een must voor uw portefeuille?

Biotech aandelen komen in vele beleggers hun portefeuille voor. Zeker de Belgische biotech is in trek bij buitenlandse bedrijven en investeerders.

Lees verder

De beste cannabis aandelen – deel 3

In dit laatste artikel van de trilogie over de cannabismarkt, worden 3 bijzondere bedrijven besproken die behoren tot de beste cannabis aandelen. De uitgebreide pipeline wordt besproken mede met de individuele opportuniteiten.

Lees verder

Aandeel Melexis: tijdelijke terugval of zand in de motor?

Het aandeel Melexis kent de jongste weken een vrij sterke terugval. Redenen hiervoor kunnen gezocht worden op vele plaatsen.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker