Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Alles over het beleggen op de AMEX index

AMEX is de afkorting voor American Stock Exchange en was qua handelsvolume de derde grootste beurs. Maar wat is de AMEX index?

Lees verder

Aandeel Umicore; zwaargewicht in de BEL20 index

Het aandeel Umicore levert een gunstige bijdrage aan de Belgische sterindex. De koers van het aandeel toont tevredenheid over Umicore onder de beleggers.

Lees verder

Update: aandeel Galapagos fors hoger

Na het bekendmaken van medische resultaten, staat het aandeel Galapagos fors hoger. Een medicijn zou de dodelijke longziekte IPF een halt kunnen toeroepen.

Lees verder

Aandeel Engie; zorgt de opwarming van de aarde voor koerswijzigingen?

Het vernieuwde energielandschap heeft ervoor gezorgd dat de strategie van aandeel Engie werd gewijzigd. Kevin nam het aandeel Engie onder de loep.

Lees verder

Aandeel Sofina, de ‘schone slaapster’ van de Belgische beurs

Maar hoe schoon slaapt het aandeel Sofina eigenlijk? Volgens de koerscijfers slapen noch Sofina noch het aandeel van het bedrijf. Lees het hier.

Lees verder

Alles wat u moet weten over het aandeel Cofinimmo

Cofinimmo is opgericht in 1983 en is de grootste vastgoedvennootschap in België. Het aandeel Cofinimmo kende haar beursintroductie op 23 juni 2008.

Lees verder

Wat bracht 2017 voor het aandeel Ontex?

Ontex werd in 1980 opgericht als familiebedrijf en is reeds uitgegroeid tot een echte multinational. Lees hier alles over het aandeel Ontex.

Lees verder

Aandeel Bpost; een goed huisvader-aandeel

Sinds 2013 is het aandeel Bpost op de beurs te verhandelen. Is het interessant om nu het aandeel Bpost te kopen? Lees het hier.

Lees verder

Alles over het aandeel Bekaert

Aandeel Bekaert; na 137 jaar heeft deze staaldraad-producent nog steeds de hoofdzetel in België en stelt het ongeveer 30.000 medewerkers te werk.

Lees verder

Alles wat u moet weten over het aandeel Aperam

Aperam is een wereldwijde speler in de sector van roestvrij staal en staat sinds enkele maanden in BEL 20 index. Lees hier alles over dit aandeel.

Lees verder

Alles over het aandeel Ackermans & van Haaren

Het aandeel Ackermans & van Haaren is een investeringsholding. Het noteert op de beurs sinds 20 juni 1984. Is het tijd om hierin te beleggen?

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker