Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel NVIDIA: een technologie reus

Het aandeel Nvidia was het afgelopen jaar een dynamo en sinds de beurscrash apprecieerde het aandeel bijna 120 procent. Krijgen we binnenkort een correctie?

Lees verder

Aandeel Tesla: koers breekt records

Het aandeel Tesla is het onderwerp op Wall Street de laatste tijd. Er verschijnen berichten dat de koers richting $ 7.000 kan gaan. Irrationeel of geniaal?

Lees verder

Aandeel Colruyt: het vaccin voor uw portefeuille?

Het aandeel Colruyt wist iedereen te verbazen met stijgingen van enkele tientallen procenten. Het aandeel lijkt immuun te zijn voor het coronavirus.

Lees verder

Is het aandeel KBC een verzekering voor succes?

In 2008 is het aandeel KBC net zoals alle andere bankaandelen volledig met de grond gelijk gemaakt. Hoe staat het bankaandeel KBC er nu voor? 

Lees verder

Aandeel Wirecard van de kaart

Als gevolg van een verdwijning op de balans van €1,9 miljard zakte het aandeel Wirecard in totaal bijna 80% weg. Wat is er nu precies aan de hand?

Lees verder

Wat is Insider trading?

In dit artikel wordt besproken wat Insider trading is, wie aan Insider trading kan doen en wat Insider transacties ons vertellen.

Lees verder

De beste Blue Chip aandelen van 2020

De blue chip aandelen zijn de basis van iedere portefeuille die lange termijn georiënteerd is. De beste blue chip aandelen van 2020 vindt u hier.

Lees verder

Aandeel Celyad: een potentiële biotech reus?

Het aandeel Celyad kan één van de succesverhalen worden in de biotech sector. Het bedrijf boekt vooruitgang in de geneesmiddelen die ze ontwikkelen.

Lees verder

Aandeel IBM: Kan het tij gekeerd worden?

IBM is niet meer wat het vroeger geweest is. In dit artikel analyseren we het aandeel en bespreken we waarom het IBM het tij zou kunnen keren.

Lees verder

Het ABC van het aandeel Alphabet

Het aandeel Alphabet heeft een stevige correctie door het coronavirus. Waar staat het aandeel Alphabet nu? Wat is het belangrijkste nieuws?

Lees verder

Aandeel JDE Peet: bestand tegen een recessie?

Het aandeel van JDE Peet heeft een succesvolle IPO achter de rug. Wat maakt het aandeel zo aantrekkelijk? Is het bedrijf bestand tegen een recessie?

Lees verder