Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel Ageas; verzekerd van goede prestaties?

De Belgische verzekeraar Ageas presenteerde recentelijk zijn beste halfjaarlijkse resultaten ooit. Hoe staat het aandeel Ageas er op dit moment voor?

Lees verder

Aandeel Novo Nordisk: Een aandeel om uw portefeuille aan te dikken?

Het aandeel Novo Nordisk heeft een groot deel van de steeds groter wordende insulinemarkt. Kom hier het laatste nieuws te weten en de vooruitzichten.

Lees verder

Duitse aandelen: De beste presteerders tot dusver

De Duitse economie begint te sputteren, maar er zijn enkele Duitse sterkhouders die behoren tot de beste Duitse aandelen. U vindt ze hier.

Lees verder

Internet of Things aandelen: een interessante belegging?

Internet of Things aandelen zijn een beleggingsopportuniteit die zich de laatste jaren aan het ontwikkelen is. Maar wat zijn de beste IoT aandelen?

Lees verder

Aandeel Volkswagen: Een vreemde eend in de bijt

De Duitse economie verkeert in de gevarenzone en leunt dicht aan bij een recessie. Zal het aandeel Volkswagen zwichten onder de industriële druk?

Lees verder

De beste US small caps voor 2019

De US small caps hebben historisch gezien meer rendement behaald in vergelijking met de mid- en large caps. Lees er hier alles over.

Lees verder

Hoe koopwaardig is het aandeel Solvay?

Beleggen in het aandeel Solvay. Het recente beursnieuws over Solvay op een rijtje. Kan het nieuwe management van Solvay het roer omgooien?

Lees verder

Aandeel Total: Is beleggen in een oliemaatschappij nog rendabel?

Beleggen in aandeel Total. Het beursnieuws over Total op een rij. Aandeel Total kopen of verkopen? Bekijk hier de belangrijkste informatie.

Lees verder

Aandeel Philips op hoogste koers ooit

Hoe komt het dat het aandeel Philips op een recordkoers staat? Wat zeggen de analisten over Philips? Wat is is het laatste beursnieuws? Lees het hier.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2019?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2019 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Koers aandeel Galapagos de hoogte in na akkoord met Gilead

De koers van het aandeel Galapagos weet van geen ophouden na het recente akkoord met Gilead. De adviezen swingen de pan uit en de koers spurt steeds hoger.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws