Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Fundamentele analyse; ontdek alle ins en outs

Wanneer u enkele bedrijven begint te volgen en analyseren, denkt u waarschijnlijk vaak: “Hoe maak ik nu het best mijn analyse?” Ontdek in dit artikel hoe u een goede fundamentele analyse maakt.

Lees verder

Moet u het aandeel Galapagos kopen?

De koers van het aandeel Galapagos spurtte in een half jaar tijd van € 15 richting de € 55. Is het aandeel Galapagos een meerwaarde in uw portefeuille? 

Lees verder

Aandeel Bpost; een goed huisvader-aandeel

Sinds 2013 is het aandeel Bpost op de beurs te verhandelen. Is het interessant om nu het aandeel Bpost te kopen? Lees het hier.

Lees verder

Beleggen in Penny Stocks; een vloek of een zegen?

Het kwam in de populaire Hollywoodfilm The Wolf of Wall Street uitgebreid aan bod. De penny stocks of ook wel pink sheets genoemd. Penny stocks zijn aandelen die vaak niet meer kosten dan een biertje op café. Wall Street beschouwt hen dan ook het wilde westen van de financiële markt. Zijn penny stocks iets voor jou?

Lees verder

Is het aandeel KBC een verzekering voor succes?

In 2008 is het aandeel KBC net zoals alle andere bankaandelen volledig met de grond gelijk gemaakt. Hoe staat het bankaandeel KBC er nu voor? 

Lees verder

Succesvolle beursgang; alles wat u moet weten

Bedrijven die opzoek zijn naar kapitaal, hebben de mogelijkheid om een Initial Public Offering (IPO) te doen. Een IPO wordt in het Nederlands een beursgang genoemd. Met een beursgang kiest het bedrijf om voor het eerst aandelen aan te bieden aan het publiek.

Lees verder

Handelsoorlog Amerika versus China; wat zijn de gevolgen?

Een handelsoorlog is een economisch conflict tussen 2 of meerdere landen. Hierbij leggen ze elkaar invoerbeperkingen op om elkaars economie en handel te schaden. In het verleden zijn uit zo’n handelsoorlogen nooit winnaars gekomen. Maar kan hier de geschiedenis veranderd worden?

Lees verder

De beste dividendaandelen

Een dividend is altijd een leuke extra om te ontvangen. En wie het slim aanpakt en dit dividend terug herinvesteert kan genieten van de magische samengestelde interest. Een niet te onderschatten effect van dividendaandelen.

Lees verder

Ontdek alles over beleggen in de CAC40 index

De CAC40 is de Franse sterindex en bestaat uit de 40 grootste Franse bedrijven naar marktkapitalisatie. Wat maakt deze index uniek en wat zijn de voordelen van beleggen in de CAC40 index?

Lees verder

De top 5 beste aandelen van 2018

Ontdek de 5 beste aandelen van 2018 volgens expert Jacky de Donder en hoe hij met deze aandelen het beleggingsjaar 2018 bespeelt.

Lees verder

De beste bitcoin aandelen

Kevin vertelt over hoe u op verschillende manieren kunt handelen in de bitcoin en kunt inspelen op de blockchaintechnologie middels enkele bitcoin aandelen

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker