Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel Barco in beeld gebracht

Het aandeel Barco trad afgelopen maart terug toe tot de BEL20. De koers kende een fantastisch verloop en momenteel noteert het aandeel Barco op recordhoogte.

Lees verder

Aandeel Colruyt: het zwarte schaap van de BEL20

2019 loopt op zijn einde en het wordt duidelijk welke BEL20’er het slechtst presteerde. Het aandeel Colruyt staat op nummer één met een verlies van 22%.

Lees verder

De beste Russische aandelen: onbekend is onbemind

Rusland weet in 2019 de plaats van de best presterende aandelenmarkt te verzilveren. In dit artikel bekijken we de beste Russische aandelen van 2019.

Lees verder

Aandeel Galapagos: hoogste koers bereikt?

Sinds vorig jaar is de koers van het aandeel Galapagos bijna verdubbeld. Hierdoor vragen beleggers zich af of het mogelijk is dat de koers nog verder klimt.

Lees verder

2019: Het jaar van de beursgang

2019 was het jaar van de IPO's. Er zijn echter maar weinig ondernemingen die slagen. Waarom wel of niet in een beursgang beleggen? U leest het hier.

Lees verder

Aandeel Bpost: Blijft het op zijn post?

Sinds 2013 is het aandeel Bpost op de beurs te verhandelen. Voor welke moeilijkheden staat het bedrijf en is het aandeel Bpost koopwaardig? Lees het hier.

Lees verder

Aandeel Greenyard: uit de dood verrezen?

Greenyard zakte in juli 2018 met 30 procent wegens listeriabesmetting. Lees hier de laatste updates. Is het aandeel Greenyard nu koopwaardig?

Lees verder

Is beleggen in het aandeel Uber verantwoord?

Uber trok in mei 2019 naar de beurs. Hoe verging het het aandeel Uber? Wat is de technische analyse en hoe ziet de toekomst er uit voor het aandeel Uber?

Lees verder

Aandeel Sofina, de ‘schone slaapster’ van de Belgische beurs?

Maar hoe schoon slaapt het aandeel Sofina eigenlijk? Volgens de koerscijfers slapen noch Sofina noch het aandeel van het bedrijf. Lees het hier.

Lees verder

Hoe koopwaardig is het aandeel Solvay?

Beleggen in het aandeel Solvay. Het recente beursnieuws over Solvay op een rijtje. Kan het nieuwe management van Solvay het roer omgooien?

Lees verder

Aandeel Melexis: terug van weggeweest?

Het aandeel Melexis viel vorig jaar in een diep dal. Intussen is de koers weer bezig met een heropmars. Wat zijn de vooruitzichten voor de komende jaren?

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws