Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel iQIYI | Biedt China kansen – Deel 2

Jacky De Donder behandelt in zijn column reeks potentiële Chinese aandelen. In deel 2 werpt hij een blik op het aandeel iQIYI, ook wel bekend als de Chinese Netflix.

Lees verder

De beste cannabis aandelen – deel 2

In dit tweede artikel van een driedelige reeks bekijken we de medicinale van het cannabis verhaal. Wie zijn de beste cannabis aandelen die inzetten op het medicinale? U leest het hier.

Lees verder

Aandeel Argenx: het tweelingsbroertje van Ablynx?

Het aandeel Argenx is de nieuwkomer in de BEL20 index. De biotechnologie sector is hot in België. Is het aandeel Argenx een waardige vervanger van Ablynx?

Lees verder

Biedt China kansen?

In het begin van de tweede jaarhelft begon de stemming voor Chinese aandelen om te slaan. De reden? Donald Trump begon zijn spierbalgerol met China te intensifiëren. Lees het in de column van Jacky De Donder.

Lees verder

Aandeel NIO: er hangt elektriciteit in de lucht

Sinds september noteert de Chinese rivaal van Tesla op de NYSE. Het was de vierde grootste IPO van NYSE dit jaar. In dit artikel leest u alles over het aandeel NIO

Lees verder

Ontdek hoe u dé 5 risico’s van beleggen kunt vermijden

Het begrijpen van de risico's bij beleggen is een essentieel element om succesvol te zijn. Beleggen wordt een pak eenvoudiger wanneer u deze risico's begrijpt.

Lees verder

De beste cannabis aandelen – deel 1

17 oktober komt dichterbij. Cannabis zal legaal recreatief gebruikt kunnen worden. De invloed op de cannabis aandelen is enorm. In de aanloop hiervan nemen we de meest prominente spelers onder de fundamentele loep. Na het lezen van dit artikel bent u volledig voorbereid op de mogelijk exponentiële koersbewegingen.

Lees verder

IPO van Aston Martin; een race naar de top

De IPO van Aston Martin staat gepland voor begin oktober. Na de succesvolle beursgang van Ferrari, probeert ook de luxe autobouwer Aston Martin in dezelfde voetstappen te treden. Lees hier alles over IPO Aston Martin.

Lees verder

De beurs van Brussel in al haar schoonheid

Het ontstaan van de beurs van Brussel gaat vele eeuwen terug. Het rijke verleden heeft vorm gegeven aan de beurs zoals we deze vandaag kennen.

Lees verder

Aandeel Ontex: afwijzen overnamebod een vloek of zegen?

Het aandeel Ontex schoot omhoog na onthulling van de mogelijke overname door investeringsgroep PIA Partners. De overname van Ontex werd echter snel afgewezen.

Lees verder

Mithra: nieuwe ster aan het biotech firmament?

Aandeel Mithra is een nieuwe ster uit de Belgisch farmaceutische sector. Estelle is het paradepaardje van het bedrijf en bevindt zich momenteel in Fase 3.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker