Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Beleggen in vastgoed: voor iedereen weggelegd?

Al decennia lang heeft vastgoed bewezen een goede belegging te zijn waar een mooi rendement kan worden behaald. Hoe werkt beleggen in vastgoed via de beurs en wat houdt dit in?

Lees verder

Eindejaarsrally beurs 2019 in het verschiet?

Beleggers hopen traditioneel op een eindejaarsrally om het jaar te kunnen afsluiten. Wat is een eindejaarsrally en komt die er ook dit jaar?

Lees verder

Aandeel Pharming: Koers in een hazenslaapje?

Het aandeel Pharming is zeer volatiel en behoort dus tot de speculatieve aandelen. Hoewel de biotech opzich speculatief van aard is.

Lees verder

Aandeel Argenx: Kanker bestrijden met lama’s

Het aandeel Argenx toont potentieel in de nabije toekomst. Het belangrijkste nieuws en wat de toekomst brengt voor het aandeel Argenx komt u hier te weten.

Lees verder

De 5 beste aandelen van 2019

Ontdek de 5 beste aandelen van 2019 volgens expert Jacky de Donder en zie hoe hij met deze aandelen het beleggingsjaar 2019 bespeelt.

Lees verder

Aandeel Mithra: bijna tien procent omlaag ondanks goed nieuws

Aandeel Mithra is een nieuwe ster uit de Belgisch farmaceutische sector. Het aandeel gaat opwaarts en neerwaarts na een akkoord met Mayne Pharma.

Lees verder

Aandeel Nyrstar: Kan het centjesaandeel gered worden?

Het aandeel Nyrstar heeft bij veel beleggers geleid tot zware verliezen. Hoe is het zover kunnen komen en wat zijn de mogelijke oplossingen?

Lees verder

Aandeel Basic-Fit: het energieke aandeel uit Nederland

Sinds de beursintroductie van het aandeel Basic-Fit wist het bedrijf te verdubbelen in waarde. Is het bedrijf fit genoeg om door te groeien?

Lees verder

De beste 5G aandelen van nu en de toekomst

Er is de laatste tijd veel te doen rond 5G. Beleggers zijn hierdoor opzoek naar de beste 5G aandelen. Kevin Verstraete legt u uit waar u op moet letten.

Lees verder

De beste Blue Chip aandelen van 2019

De blue chip aandelen zijn de basis van iedere portefeuille die lange termijn georiënteerd is. De beste blue chip aandelen van 2019 vindt u hier.

Lees verder

Aandeel Kraft Heinz: Een doorn in het oog van Warren Buffett?

Aandeel Kraft Heinz is één van de bedrijven die Warren Buffett liever vergeet. Het bedrijf zit al jaren in een dalende trend. Lees er hier alles over.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws