Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Is een hoge ESG score de nieuwe trend?

Wat is een ESG score? Wenst u zich te verdiepen in duurzaam beleggen? In dit artikel gaat Kevin Verstraete dieper in op deze financiële trend.

Lees verder

Hedge fund: het mysterie van Wall Street

Hedge funds zijn beleggingsfondsen met de vrijheid om te handelen in risicovolle financiële producten. Lees hier over de risico's van een hedge fund.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2020?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2020 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

De beste FinTech aandelen

Wat zijn de beste FinTech aandelen? Wat zijn de verschillen met de traditionele banksector en welke risico's brengen FinTech aandelen met zich mee?

Lees verder

De meest verhandelde aandelen 2019 bij LYNX

2019 bleek een uitstekend jaar te zijn voor de beurs. Daarom is het interessant om een samenvatting te maken van de top vijf meest verhandelde aandelen van 2019 bij LYNX.

Lees verder

Aandeel Barco in beeld gebracht

Het aandeel Barco trad afgelopen maart terug toe tot de BEL20. De koers kende een fantastisch verloop en momenteel noteert het aandeel Barco op recordhoogte.

Lees verder

Aandeel Colruyt: het zwarte schaap van de BEL20

2019 loopt op zijn einde en het wordt duidelijk welke BEL20’er het slechtst presteerde. Het aandeel Colruyt staat op nummer één met een verlies van 22%.

Lees verder

De beste Russische aandelen: onbekend is onbemind

Rusland weet in 2019 de plaats van de best presterende aandelenmarkt te verzilveren. In dit artikel bekijken we de beste Russische aandelen van 2019.

Lees verder

Aandeel Galapagos: hoogste koers bereikt?

Sinds vorig jaar is de koers van het aandeel Galapagos bijna verdubbeld. Hierdoor vragen beleggers zich af of het mogelijk is dat de koers nog verder klimt.

Lees verder

2019: Het jaar van de beursgang

2019 was het jaar van de IPO's. Er zijn echter maar weinig ondernemingen die slagen. Waarom wel of niet in een beursgang beleggen? U leest het hier.

Lees verder

Aandeel Bpost: Blijft het op zijn post?

Sinds 2013 is het aandeel Bpost op de beurs te verhandelen. Voor welke moeilijkheden staat het bedrijf en is het aandeel Bpost koopwaardig? Lees het hier.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws