Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Ontdek alles over beleggen in de CAC40 index

De CAC40 is de Franse sterindex en bestaat uit de 40 grootste Franse bedrijven naar marktkapitalisatie. Wat maakt deze index uniek en wat zijn de voordelen van beleggen in de CAC40 index?

Lees verder

De top 5 beste aandelen van 2018

Ontdek de 5 beste aandelen van 2018 volgens expert Jacky de Donder en hoe hij met deze aandelen het beleggingsjaar 2018 bespeelt.

Lees verder

De beste bitcoin aandelen

Kevin vertelt over hoe u op verschillende manieren kunt handelen in de bitcoin en kunt inspelen op de blockchaintechnologie middels enkele bitcoin aandelen

Lees verder

Social trading met de LYNX Systemtrader

‘LYNX Systemtrader’ is de totaaloplossing voor beleggingsclubs. Leden ontvangen direct een bericht wanneer de groepsportefeuille een nieuwe order inlegt.

Lees verder

De risico’s van short gaan

Is het eenvoudig om geld te verdienen wanneer de markt daalt of corrigeert? Na het lezen van dit artikel zal u inzien wat het potentieel is van short gaan.

Lees verder

De meest verhandelde aandelen van 2017

Nu we het einde van kwartaal 3 2017 naderen, hebben we een duidelijk beeld waarin de klanten van LYNX België handelen. Ontdek hier de populairste aandelen.

Lees verder

Voorbeurs en nabeurs handelen, bij LYNX geen fictie

Voorbeurs of nabeurs handelen: beleggen buiten reguliere handelstijden. Bij LYNX kunt u alle kansen op de beurs benutten, ook voorbeurs en nabeurs.

Lees verder

Hoeveel invloed heeft de Japanse export op de Nikkei 225?

Japan stond na WOII bekend om hun protectionisme. Hierdoor is de Japanse economie enorm exportgericht. Heeft dit invloed op de Japanse Nikkei 225?

Lees verder

Alles over het beleggen op de AMEX index

AMEX is de afkorting voor American Stock Exchange en was qua handelsvolume de derde grootste beurs. Maar wat is de AMEX index?

Lees verder

Aandeel Umicore; zwaargewicht in de BEL20 index

Het aandeel Umicore levert een gunstige bijdrage aan de Belgische sterindex. De koers van het aandeel toont tevredenheid over Umicore onder de beleggers.

Lees verder

Update: aandeel Galapagos fors hoger

Na het bekendmaken van medische resultaten, staat het aandeel Galapagos fors hoger. Een medicijn zou de dodelijke longziekte IPF een halt kunnen toeroepen.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker