Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel Snapchat: Gen Z zorgt voor groei

Het aandeel Snapchat daalde na hun IPO met 80 procent. Sindsdien heeft het een ongelooflijk herstel weten neer te zetten. Kan dit aandeel nog hoger klimmen?

Lees verder

Aandeel Coinbase: spectaculair beursdebuut voor cryptobeurs

De beursgang van het aandeel Coinbase is officieel aangekondigd. Via een direct listing wil de cryptobeurs een notering op de Nasdaq verkrijgen.

Lees verder

Aandeel Deceuninck: de komende zeven jaar zijn cruciaal

Het aandeel Deceuninck heeft het de laatste jaren moeilijk gehad, maar het bedrijf heeft de kans om de komende zeven jaar gezonde kasstromen te genereren.

Lees verder

ABO-Group aandeel: positivisme troef

ABO-Group is een Belgische consultant in bodemstudies. In dit artikel vindt u een fundamentele analyse van het ABO-Group aandeel door beursgids Bonconsul.

Lees verder

Aandeel KPN: nieuwe overnamegeruchten stuwen koers KPN

Het aandeel KPN krijgt keer op keer te maken met overnamegeruchten. De omzet valt terug en kostenbesparingen blijven noodzakelijk voor investeringen.

Lees verder

De BEL20 en de AEX zien beide twee wijzigingen

Het is de tijd van het jaar dat beurzen hun indices herstructureren. De BEL20-index en de AEX-index kenden een aantal dagen geleden beide twee wijzigingen.

Lees verder

Aandeel Alibaba: bevindt zich in het vizier van de Chinese overheid

De koers van het aandeel Alibaba is de afgelopen vijf jaar verdriedubbeld, maar door spanningen met de Chinese overheid is er een neerwaartse druk ontstaan.

Lees verder

Aandeel Berkshire Hathaway: een bedrijf dat barst van het vertrouwen

Het is één van de grootste bedrijven ter wereld en beleggingsicoon Warren Buffett is directeur. Hoe is het aandeel Berkshire Hathaway het jaar doorgekomen?

Lees verder

Aandeel Unilever: een defensief aandeel met groeipotentieel

Het aandeel Unilever is 2021 slecht begonnen. In maart heeft het aandeel echter weer wat waarde teruggewonnen. Is dit het einde van de neerwaartse trend?

Lees verder

Beursgang Deliveroo: Aandeel maaltijdbezorger opent 30% lager bij beursdebuut

De koers van het aandeel Deliveroo ging bij zijn IPO flink onderuit. Kan Deliveroo zich door de beursgang staande houden tussen al het bezorggeweld?

Lees verder

Aandeel General Electric: Kan deze reus weer herrijzen?

Het aandeel General Electric presteert sinds 2016 slechter dan de algemene markt, maar belangrijke veranderingen kunnen het aandeel weer omhoog duwen.

Lees verder