Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Sectoranalyse: in welke sectoren moet u beleggen in 2021?

In welke sectoren zou u moeten beleggen in 2021? Wanneer u een sectoranalyse doet, weet u het potentieel van een sector en ontdekt u beleggingskansen.

Lees verder

Aandeel Delta Airlines: kan dit aandeel blijven stijgen?

Het aandeel Delta Airlines werd hard getroffen door de pandemie. De strijd om een faillissement te voorkomen was zwaar, maar sinds de dieptepunten van 2020 is het aandeel bijna 60 procent in waarde gestegen.

Lees verder

Aandeel Didi Chuxing: Chinese taxi-app haalt $ 4,4 miljard op bij beursgang

De beursgang van het aandeel Didi Chuxing (DIDI) was een succes. De Chinese taxi-app heeft $ 4,4 miljard opgehaald en is te verhandelen op Wall Street.

Lees verder

Aandeel Caterpillar: kan deze dividendkoning blijven schitteren?

De koers van het aandeel Caterpillar heeft het goed gedaan afgelopen jaar. Is het een goed moment om aandeel Caterpillar in de portefeuille te nemen?

Lees verder

Beursgang WeTransfer: Nederlands techbedrijf mikt op waardering van € 1 miljard

De beursgang van het aandeel WeTransfer komt dichterbij. Het Nederlandse techbedrijf mikt op een waardering van € 1 miljard.

Lees verder

Aandeel Novacyt: een toekomst na de pandemie?

Het aandeel Novacyt is ten opzichte van 2020 aanzienlijk gedaald. Kan het aandeel Novacyt zijn succes van 2020 zich in 2021 herhalen?

Lees verder

Aandeel Deutsche Bank: brengt herstructurering een hogere koers met zich mee?

Sinds het dieptepunt in 2020 is het aandeel Deutsche Bank met 180 procent gestegen. Is het een goed moment om Deutsche Bank in de portefeuille te nemen?

Lees verder

Aandeel Square: Is het afhankelijk van het succes van Bitcoin?

Er is een grote correlatie tussen de prijs van het aandeel Square en Bitcoin door investeringen in de cryptocurrency. Wat betekent dit in de toekomst?

Lees verder

Aandeel Tesla: overgewaardeerd of kans uit duizenden?

De koers van het aandeel Tesla (TSLA) heeft sinds begin januari wat moeilijkheden ondervonden. Moeten beleggers oppassen voor een mogelijke heftige daling?

Lees verder

Aandeel SAP: kan de cloud zorgen voor een aanhoudende groei?

Het aandeel SAP daalde in oktober 2020 met 37 procent, maar is er in geslaagd om flink te herstellen. Is het een goed idee om het aandeel SAP te kopen?

Lees verder

AMC Stock: koers van aandeel AMC Entertainment door het dak

Het aandeel AMC Entertainment staat in de spotlights als meme-stock. Speculanten van het Reddit-forum moedigen elkaar massaal aan om AMC stock te kopen.

Lees verder