Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Speel zelf het WK in Rusland

De verwachtingen bij voetballend België zijn hooggespannen. Het is nu of nooit voor onze Rode Duivels. Maar first things first. Welke sectoren en bedrijven halen voordeel uit de wereldbeker voetbal?

Lees verder

Is swing trading de beste strategie?

Wie start met beleggen weet vaak niet waar te beginnen. De financiële wereld kan behoorlijk overweldigend overkomen en dit is begrijpelijk. Maar na het lezen van dit artikel, zal u weten welke strategieën er bestaan en wat swing trading zo populair maakt.

Lees verder

Euronext; beleggen in Amsterdam, Brussel & Parijs

Euronext is vaak de eerste beurs waar een Belgische belegger gaat aankloppen. Maar zijn er hier eigenlijk alternatieven voor? Na het lezen van dit artikel zal u weten welk bedrijf achter de beurs Euronext schuilt en wat Euronext te bieden heeft.

Lees verder

Wat te doen bij een beurscrash?

Het is niet eenvoudig om de volgende crash van de aandelenmarkt aan te zien komen. Na het lezen van dit artikel zal u beter kunnen inschatten waar we ons bevinden in de beurscyclus.

Lees verder

Wat bracht 2017 voor het aandeel Ontex?

Het aandeel Ontex zit de laatste maanden in moeilijk vaarwater. Recentelijk geopend onderzoek door de Mexicaanse toezichthouder doet vragen rijzen omtrent Ontex.

Lees verder

Fundamentele analyse; ontdek alle ins en outs

Wanneer u enkele bedrijven begint te volgen en analyseren, denkt u waarschijnlijk vaak: “Hoe maak ik nu het best mijn analyse?” Ontdek in dit artikel hoe u een goede fundamentele analyse maakt.

Lees verder

Moet u het aandeel Galapagos kopen?

De koers van het aandeel Galapagos spurtte in een half jaar tijd van € 15 richting de € 55. Is het aandeel Galapagos een meerwaarde in uw portefeuille? 

Lees verder

Aandeel Bpost; een goed huisvader-aandeel

Sinds 2013 is het aandeel Bpost op de beurs te verhandelen. Is het interessant om nu het aandeel Bpost te kopen? Lees het hier.

Lees verder

Beleggen in Penny Stocks; een vloek of een zegen?

Het kwam in de populaire Hollywoodfilm The Wolf of Wall Street uitgebreid aan bod. De penny stocks of ook wel pink sheets genoemd. Penny stocks zijn aandelen die vaak niet meer kosten dan een biertje op café. Wall Street beschouwt hen dan ook het wilde westen van de financiële markt. Zijn penny stocks iets voor jou?

Lees verder

Is het aandeel KBC een verzekering voor succes?

In 2008 is het aandeel KBC net zoals alle andere bankaandelen volledig met de grond gelijk gemaakt. Hoe staat het bankaandeel KBC er nu voor? 

Lees verder

Succesvolle beursgang; alles wat u moet weten

Bedrijven die opzoek zijn naar kapitaal, hebben de mogelijkheid om een Initial Public Offering (IPO) te doen. Een IPO wordt in het Nederlands een beursgang genoemd. Met een beursgang kiest het bedrijf om voor het eerst aandelen aan te bieden aan het publiek.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker