Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Bankaandelen: valt er munt uit te slaan?

Bankaandelen staan momenteel heel wat goedkoper gewaardeerd dan voordien, maar de vraag rijst nu of het een goede investering is.

Lees verder

Aandeel Basic-Fit: het energieke aandeel uit Nederland

De koers van het aandeel Basic-Fit is flink weggezakt. De fitnessketen is verplicht tijdelijk te sluiten. Is dit het moment om het aandeel te kopen?

Lees verder

Zit het aandeel Boeing aan de grond?

Het aandeel Boeing verloor in een mum van tijd 70% van zijn waarde en kent sindsdien een ongelooflijke volatiliteit. Waarom is het aandeel zo gecrasht?

Lees verder

Aandeel AB InBev: komt er een einde aan de kater?

Het aandeel AB InBev was de laatste tijd een hot topic. Nieuws rond de biergigant zorgde recent voor de neergang van de koers. Wat leidde tot deze daling?

Lees verder

DAWN-aandelen: vervangen ze de FAANG?

DAWN-aandelen houden alle producten in die mensen gebruiken terwijl ze zich thuis gedeisd houden. Hieronder vallen Domino's, Activision, Walmart en Netflix.

Lees verder

Aandeel Amazon: nog steeds ‘amazing’?

Veel ondernemingen hebben last van de coronacrisis. Is het aandeel Amazon ook onderhevig aan sterke koersschommelingen? Wat zeggen de analyses? Lees het hier.

Lees verder

Aandeel Colruyt: het vaccin voor uw portefeuille?

Het aandeel Colruyt wist iedereen te verbazen met stijgingen van enkele tientallen procenten. Het aandeel lijkt immuun te zijn voor het coronavirus.

Lees verder

De beste game aandelen voor 2020

De gamingindustrie biedt enorm groeipotentieel. Waar halen games hun inkomsten vandaan, wat is cloud gaming en wat zijn de beste game aandelen voor 2020?

Lees verder

Aandeel Shell zakt fors – beleggingsopportuniteit?

Beleggen in aandeel Shell? Royal Dutch Shell zit in moeilijk vaarwater. De koersdaling van aandeel Shell betekent misschien een beleggingsopportuniteit.

Lees verder

Aandeel KBC: in de houdgreep van coronavirus

De bankaandelen krijgen het hard te verduren de laatste weken en het aandeel KBC wordt hier niet van gespaard. Is het aandeel KBC nu koopwaardig?

Lees verder

Beurscrash 1929: Zwarte Donderdag

Beurscrashes uit het verleden, zoals de beurscrash in 1929, zijn hoe dan ook nog steeds actueel en er kunnen belangrijke lessen uit getrokken worden.

Lees verder