Ontdek hier alles over aandelen

In dit deel van het LYNX kennisportaal vindt u alles dat te maken heeft met aandelen en de aandelenhandel. Concrete tips, diepgaande case studies en nieuws heet van de naald. Dagelijks interessante artikels over aandelen geschreven door onze LYNX-experten en gevestigde waarden in het beleggingsmilieu. Kortom alles om van u een aandelenexpert te maken.

Aandeel Trigano: een geweldige korte termijn belegging

Het aandeel Trigano kan in de toekomst voor nog een heleboel korte-termijn opportuniteiten zorgen voor goed winstpotentieel.

Lees verder

Aandeel Solvay: fundamentele analyse door Bonconsul

Aandeel Solvay is één van onze Belgische parels en wereldleider in materiële en chemische oplossingen, met € 11,2 miljard omzet (2019).

Lees verder

Aandeel Imerys mogelijks interessant als u een jaar of drie geduld hebt

Imerys is een Franse wereldleider in de ontginning van gespecialiseerde mineralen met een omzet van €4,6 miljard. We nemen het aandeel Imerys onder de loep.

Lees verder

Aandeel Savencia cruiset door de pandemie en genereert record aan cash

Het aandeel Savencia blijkt corona-proof en genereert een record aan cash in de eerste jaarhelft. In dit artikel zal Bonconsul het aandeel analyseren.

Lees verder

Aandeel Lemonade: een aandeel om uw portefeuille te verzekeren?

Het aandeel Lemonade is vrij nieuw in de verzekeringssector en was een van de hete IPO's in juli. Sindsdien was de koers van het aandeel nogal volatiel.

Lees verder

Aandeel Pfizer: Een geneesmiddel voor uw portefeuille?

Pfizer is één van de bedrijven die racen om een vaccin te ontwikkelen tegen COVID-19. Het aandeel Pfizer heeft de laatste tijd een volatiele rit meegemaakt.

Lees verder

Aandeel Tessenderlo: Analyse kwartaalcijfers door Bonconsul (H1 resultaten)

Uitgebreide analyse van het aandeel Tessenderlo door onze partner Bonsoncul. Hoe zijn de halfjaarresultaten van het aandeel Tessenderlo?

Lees verder

Aandeel Nokia: Een toekomstige marktleider?

Het aandeel Nokia is aan een stijging begonnen sinds de dieptepunt in maart en handelt boven de niveaus die waren ingesteld net voordat de pandemie begon.

Lees verder

Aandeel Umicore; een onverwoestbaar aandeel

Het aandeel Umicore is een gevestigde waarde van de BEL20-index. Ontdek hierde laatste trends uit de recyclagedivisie en de materiaaltechnologie.

Lees verder

Analyse aandeel Boskalis door Bonconsul: Boskalis doet beter dan verwacht (H1 resultaten)

Uitgebreide analyse van het aandeel Boskalis door onze partner Bonsoncul. Hoe zijn de halfjaarresultaten van het aandeel Boskalis?

Lees verder

Aandeel Canopy: kan het weer hoger handelen?

Het aandeel Canopy is een van de bekendste namen in de cannabisindustrie. Het bedrijf heeft de afgelopen anderhalf jaar echter moeilijke tijden doorgemaakt.

Lees verder