Aandeel Aalberts Industries

Alles wat u moet weten over het aandeel Aalberts Industries: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Aalberts Industries N.V.

ISIN: NL0000852564
Tickercode: AALB | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Aalberts Industries kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Aalberts Industries: Analyses & tips

Waarom in aandelen Aalberts Industries beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Aalberts Industries. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Aalberts Industries op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Aalberts Industries te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Aalberts Industries door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Aalberts Industries te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Aalberts Industries

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aalberts Industries : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Aalberts Industries: Bedrijfsinformatie Aalberts Industries N.V.

Aalberts Industries werd opgericht in 1975 en heeft haar hoofdkantoor in Langbroek. Het bedrijf is actief in 22 landen en heeft er 146 bedrijfslocaties. Aalberts Industries opereert in de gebouwinstallaties, klimaatbeheersing, industriële besturingssystemen en industriële diensten.

Veel verkochte producten van Aalberts Industries zijn verbindingssystemen voor gas en water, koel- en verwarmingssystemen, reguleringssystemen voor gas en vloeistoffen die moeten functioneren in kritieke omstandigheden. Het bedrijf had in 2017 15.000 personeelsleden in dienst.