Alles over Daytrading & Daghandel

Onder de rubriek ‘Daytrading’ vindt u allerlei informatie die nutig is indien u wil daytraden. U vindt informatie over hoe u kan starten met daytraden, welke technische indicatoren u kan gebruiken en wat de mogelijkheden zijn voor een daytrader.

MultiCharts & LYNX: automatisch handelen bij LYNX

Heeft u er ooit over nagedacht om uw eigen beleggingsstrategie te automatiseren? In dit artikel leest u hoe u dit met Multicharts kunt doen.

Lees verder

NinjaTrader & LYNX: automatisch handelen bij LYNX

Automatische handelen en flitshandel maakt meer en meer deel uit van het dagelijks volume op de beurs. Ontdek hoe u hier NinjaTrader voor kunt gebruiken.

Lees verder

Wat is margin trading?

Margin trading is beleggen met een hefboom en is enkel mogelijk via een broker. Deze hefboom wordt ook wel eens leverage genoemd.

Lees verder

Is de handelsstrategie momentum trading winstgevend?

Momentum trading is een handelsstrategie die door vele handelaren wordt gebruikt. In dit artikel leest u waar u op moet letten.

Lees verder

LYNX API – Tick-by-Tick data

Via de LYNX API heeft u de mogelijkheid om geprogrammeerde verzoeken te versturen naar uw beleggingsrekening. In dit artikel leest u over hoe Tick-By-Tick data uit de LYNX Api kunt halen.

Lees verder

Herken de trend met Heikin Ashi

Misschien bent u al eens tegen de term Heikin Ashi aangelopen. In dit artikel leggen we u graag uit wat deze mysterieuze Japanse strategie is.

Lees verder

Waarom money management zo belangrijk is

Professionele traders hebben vaak één ding gemeen. Money management wordt consequent toegepast. De tips & tricks over money managment leest u hier.

Lees verder

Beleggen met hefboomproducten – Sprinters, Speeders & Turbo’s

Hefboomproducten zijn beschikbaar op aandelen, indexen en grondstoffen. Met een kleine investering inspelen op een koersstijging en een koersdaling.

Lees verder

Hoe werkt Intraday trading?

Intraday trading is als een turbo op uw portefeuille. Deze strategie is populair onder de beleggers om meerdere redenen. In dit artikel leest u alle essentiële punten over intraday trading

Lees verder

Gap Trading: hoe pakt u het aan?

Iedereen is het erover eens dat er volatiliteit nodig is voor een aandelenbelegger om rendement te halen. Gap trading maakt optimaal gebruik van de volatiliteit in de markt. In dit artikel leert u hoe u kan gap traden.

Lees verder

Elliott Wave: een volledige uitleg

Het is mogelijk om toppen en bodems van de koers te voorspellen. De Elliott Wave maakt gebruik van een zekere sequentie en van de Fibonacci tool.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws