Alles over Daytrading & Daghandel

Onder de rubriek ‘Daytrading’ vindt u allerlei informatie die nutig is indien u wil daytraden. U vindt informatie over hoe u kan starten met daytraden, welke technische indicatoren u kan gebruiken en wat de mogelijkheden zijn voor een daytrader.

LYNX API – Tick-by-Tick data

Via de LYNX API heeft u de mogelijkheid om geprogrammeerde verzoeken te versturen naar uw beleggingsrekening. In dit artikel leest u over hoe Tick-By-Tick data uit de LYNX Api kunt halen.

Lees verder

Herken de trend met Heikin Ashi

Misschien bent u al eens tegen de term Heikin Ashi aangelopen. In dit artikel leggen we u graag uit wat deze mysterieuze Japanse strategie is.

Lees verder

Waarom money management zo belangrijk is

Professionele traders hebben vaak één ding gemeen. Money management wordt consequent toegepast. De tips & tricks over money managment leest u hier.

Lees verder

Beleggen met hefboomproducten – Sprinters, Speeders & Turbo’s

Hefboomproducten zijn beschikbaar op aandelen, indexen en grondstoffen. Met een kleine investering inspelen op een koersstijging en een koersdaling.

Lees verder

Hoe werkt Intraday trading?

Intraday trading is als een turbo op uw portefeuille. Deze strategie is populair onder de beleggers om meerdere redenen. In dit artikel leest u alle essentiële punten over intraday trading

Lees verder

Beleggen met de ADX indicator

De ADX indicator geeft aan hoe sterk een trend. Deze indicator werk in stijgende als dalende markten. Wie belegt in de richting van de trend maximaliseert de winst en minimaliseert het verlies.

Lees verder

Gap Trading: hoe pakt u het aan?

Iedereen is het erover eens dat er volatiliteit nodig is voor een aandelenbelegger om rendement te halen. Gap trading maakt optimaal gebruik van de volatiliteit in de markt. In dit artikel leert u hoe u kan gap traden.

Lees verder

Het geheim achter technische analyse

Aandelen kunnen op verschillende manieren geanalyseerd worden waardoor iedereen zweert bij zijn of haar methode. Technische analyse en technische indicatoren behoren tot de meest gebruikte methodes om beleggingsbeslissingen te maken. In dit artikel krijgt u een duidelijk beeld van wat een technische analyse inhoudt.

Lees verder

Elliott Wave: een volledige uitleg

Het is mogelijk om toppen en bodems van de koers te voorspellen. De Elliott Wave maakt gebruik van een zekere sequentie en van de Fibonacci tool.

Lees verder

Bollinger Bands: de voorspeller van explosieve bewegingen

Bollinger Bands is een populaire indicator in de technische analyse die geplot wordt op het deel van de grafiek waar de prijs ook terug te vinden is.

Lees verder

Pivot Points: weg met subjectiviteit

Pivot points zijn een objectieve manier om de steun- en weerstandslijnen te bepalen. Subjectiviteit wordt met de Pivot points volledig uitgeschakeld.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker