Aandeel AMC Entertainment Holdings

Alles wat u moet weten over het aandeel AMC Entertainment Holdings: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US00165C1045
Tickercode: AMC | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel AMC Entertainment Holdings kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

AMC Entertainment Holdings: Analyses & tips

Waarom in aandelen AMC Entertainment Holdings beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook AMC Entertainment Holdings. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen AMC Entertainment Holdings op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel AMC Entertainment Holdings te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel AMC Entertainment Holdings door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen AMC Entertainment Holdings te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel AMC Entertainment Holdings

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel AMC Entertainment Holdings: Bedrijfsinformatie AMC Entertainment Holdings, Inc.

AMC Entertainment Holdings, Inc. is actief als holdingmaatschappij. Via haar dochterondernemingen biedt het bedrijf filmvertoningen, voedseldistributie, online ticketboeking en andere aanverwante diensten aan. AMC Entertainment Holdings, Inc. is een bioscoopexploitant. Het bedrijf is actief in twee segmenten: Amerikaanse markten en internationale markten. Het bedrijf heeft licenties voor films van distributeurs die eigendom zijn van filmproducenten en van onafhankelijke distributeurs, per film en per theater.

Het bedrijf is actief in twee segmenten: de Amerikaanse markt en internationale markten. Het biedt ook voedings- en drankproducten aan. Op de Amerikaanse markt exploiteert het bioscopen in ongeveer 44 staten en het District of Columbia. Op de internationale markten exploiteert zij bioscopen in ongeveer 13 Europese landen en in Saudi-Arabië. Zij exploiteert ongeveer 1.004 bioscopen en meer dan 11.041 schermen in ongeveer 15 landen, waaronder meer dan 636 met in totaal ongeveer 8.094 schermen in de Verenigde Staten en meer dan 368 theaters en ongeveer 2.947 schermen in de Europese markten en Saudi-Arabië.