Aandeel AT&T

Alles wat u moet weten over het aandeel AT&T: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US00206R1023
Tickercode: T | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel AT&T kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

AT&T: Analyses & tips

Waarom in aandelen AT&T beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook AT&T. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen AT&T op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel AT&T te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel AT&T door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen AT&T te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel AT&T

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

AT&T : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel AT&T: Bedrijfsinformatie AT&T Inc.

AT&T Inc. is een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Het bedrijf is een belangrijke leverancier van mobiele en vaste telefoondiensten in de Verenigde Staten. Mobiele telefonie met AT&T is mogelijk in meer dan 220 landen, en het bedrijf biedt nu aanvullende mobiele breedbanddiensten aan in ongeveer 150 landen. De producten variëren van lokale gespreksschakeling, cellulaire communicatie, lange-afstands- en internetdiensten tot de verkoop van telecommunicatieapparatuur, gegevensoverdracht en draadloze communicatie. Het bedrijf werkt ook aan de ontwikkeling van een bedrijfsnetwerk voor wereldwijde groothandelsklanten van de overheid en het bedrijfsleven om diensten te verlenen en gegevens over te dragen. De diensten zijn ontwikkeld voor grote klanten, maar ook voor middelgrote en kleine ondernemingen.