Aandeel Krones

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Krones? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Krones AG
ISIN: DE0006335003 | WKN 633500
Tickercode: KRN | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Krones kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max

Er is momenteel geen analyse van het aandeel Krones

Bekijk deze andere artikels in het LYNX Beurs & Kennisportaal:

Waarom in aandelen van Krones beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Krones. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Krones kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Krones

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Krones : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Krones: Bedrijfsinformatie Krones AG

Krones AG is een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van machines en systemen voor het vullen en verpakken van dranken en vloeibare voedingsmiddelen. Het systeemtechnologiebedrijf, opgericht in 1951 en gevestigd in Neutraubling, is gespecialiseerd in proces-, vul- en verpakkingstechnologie voor PET- en glazen flessen en drankblikjes. Het productportfolio omvat ook uitgebreide diensten op het gebied van IT, fabrieksplanning, montage, onderhoud en logistiek. Hierdoor ziet Krones AG zichzelf als een allround partner voor zijn klanten. Klanten zijn voornamelijk brouwerijen, frisdrank-, wijn-, mousserende wijn- en gedistilleerdfabrikanten, maar ook bedrijven uit de voedings- & luxegoederenindustrie en de chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. Krones AG heeft servicecentra op vier continenten en genereert meer dan 90% van zijn omzet in het buitenland.

Address
KRONES AG
Böhmerwaldstraße 5
93073 Neutraubling
Deutschland

Phone
+49-9401-70-0

Fax
+49-9401-70-2488

Email
investor-realations@krones.com

Internet
www.krones.com