Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

AEX

TA: ‘Timing in Palladium, een update’

Een jaar geleden werd de vraag gesteld wat vertelt de grafiek van palladium ons eigenlijk vertelde. De recordreeks duidde op een ‘duurzaam karakter’. Maar wat nu?

Lees verder
AEX

TA: ‘BOEING toont een diamantpatroon’

De titel van de Bondfilm ‘Diamonds are forever’ kent iedereen. Diamanten tonen fascinerende, maar daardoor ook verraderlijke facetten. De koersgrafiek van Boeing toont dat ook.

Lees verder
AEX

TA: ‘Over TESLA en dollartekens!’

Zakenzender CNBC meldde gisteren dat de koerssprint in het aandeel Tesla niet eerder zou stoppen dan bij $ 500. De beurskoers van Tesla sloot op $ 524,86.

Lees verder
AEX

TA: ‘Twee krachtige ‘Power’ aandelen in 2020’

Welke krachtige trends in dit nieuwe decennium zouden waanzinnige rendementen kunnen opwekken. Ballard Power en Alfen ogen technisch veelbelovend.

Lees verder
AEX

TA: ‘Uitbraak goudprijs in euro’s?’

Dit nieuwe beursjaar startte vol goede moed, maar in de afgelopen anderhalve week was er ook een vlucht richting goud. De goudprijs in euro’s eist alle aandacht op!

Lees verder
AEX

TA: ‘Uberraschung in Uber’

De beursgang van Uber in mei 2019 bleek een vervelende verrassing voor de aandeelhouders van het eerste uur in petto te hebben. Daar lijkt nu eindelijk verandering in te komen

Lees verder
AEX

TA: ‘Overbought en Oversold aandelen’

Aandelenbeleggers weten dat investeringen risico’s en bijwerkingen met zich meebrengen. De aandelen INCYTE Corp. en TESLA Inc. vertonen overdrijvingsgedrag.

Lees verder

TA: ‘Een staatslot of technische dobbel?’

Heeft u ook een eindejaarslot gekocht? De technisch analist kiest liever voor de berekende uitkomsten van het technisch lot.

Lees verder

TA: ‘WTI Crude Oil kan gaan vlammen!’

Vandaag meldden alle nieuwszenders in de wereld over de dodelijke aanval door de V.S. op een Iraanse militaire generaal in Irak. De olieprijs schoot daarop omhoog.

Lees verder

TA: ‘Europese banksector begint 2020 voorspoedig’

Mogelijk kansen aanwezig in de Europese DJ Stoxx 600 Banks index en het Duitse bankaandeel Commerzbank toont een overgangsfase naar een positieve trend.

Lees verder

TA: ‘Buy the winners’

Het is weer de tijd van de bekende kooplijstjes. Welke belegging zou in 2020 bovengemiddeld kansrijk zijn. In New York trokken twee opvallende prestaties de aandacht.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws