Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

TA: ‘Verkopen tijdens de terugtest’

In de LYNX MASTERCLASS van 22 augustus 2019 werden technische tactieken bij koersuitbraken toegelicht. Maar wat te doen na een terugtest van de uitbraak?

Lees verder

TA: ‘BAM-grafiek kleurt rood’

Het aandeel BAM kent hoge pieken en diepe dalen. Vanaf het dieptepunt eind 2018 werd een koerswinst van 86% in de steigers gezet.

Lees verder

TA: ‘Technische tijdgeest van angst?’

The Economist schrijft deze week over een tijdgeest van angst in de financiële markten. Moeten we nu bang worden voor de Nasdaq-100?

Lees verder
Cisco Systems

TA: ‘CISCO Systems test meerjarige steun’

Nu de beweeglijkheid in de aandelenmarkten weer toeneemt ontstaan er kansen en bedreigingen. Vandaag de focus op drie kansen.

Lees verder

TA: ”GAPS’ moeten gevuld worden’

Va een goede harmonie in de effectenbeurzen is sinds kort geen sprake meer. Diverse beursindices springen op en neer waardoor koersgaten (‘gaps’) ontstaan.

Lees verder
AEX

TA: ‘TEXAS INSTRUMENTS becijfert hoger koersdoel’

Na de koersdaling in de Dow Jones Industrials Average wordt het hoe dan ook aantrekkelijker om te kopen. Texas Instruments berekent alvast mooie uitkomsten.

Lees verder
AEX

TA: ‘VOPAK stroomt over’

De aandelenkoersen worden onder hoge druk vanzelf vloeibaar. Dat geldt ook voor de beurswaardering van het aandeel VOPAK.

Lees verder

TA: ‘Onrust Hongkong escaleert’

Het sentiment werd afgelopen weken vooral beheerst door de handelsoorlog tussen de VS en China. De beurs van Hongkong gooit nu nog meer olie op het vuur.

Lees verder

TA: ‘NETFLIX geeft technisch slecht beeld’

Beleggers in NETFLIX hebben in de afgelopen 12 maanden het technisch beeld zien verslechteren. Datzelfde geldt voor de beleggers in chipfabrikant INTEL.

Lees verder

TA: ‘Bpost stuurt positieve berichten’

Postbedrijf Bpost steeg gisteren fors door beter dan verwachte resultaten in het tweede kwartaal. De koersgrafiek stuurt nu nog meer positieve berichten.

Lees verder

TA: ‘Technische post van PostNL’

Vroeger toen men op vakantie zonder mobieltje ging vroegen de thuisblijvers zich wel eens af hoe het de vakantiegangers verging. Een belletje of ansichtkaart moest dan een beeld schetsen.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws