Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

TA: ‘Onruststoker VIX loopt op’

In aanloop naar de G20-top in Zurich aankomend weekend wordt gespeculeerd over een handelsakkoord tussen de VS en China. De VIX index is er niet gerust op.

Lees verder

TA: ‘TKH = Technisch Kopen en Houden’

Eén van de opvallendste koersbewegingen voltrok zich recent in de beurskoers van TKH Group. Het aandeel steeg deze maand van € 41 naar 55. Dat betekent technisch kopen en houden.

Lees verder

TA: ‘Bearrally in Brent’

Het termijncontract van Brent Crude Oil daalde in twee maanden tijd van $ 75,60 naar $ 59,57. Deze daling van ruim 21% kwalificeert een ‘bear’markt. De recente olieprijsstijging lijkt slechts tijdelijk.

Lees verder

TA: ‘Prettig mandje Precious Metals’

Vanochtend duidde de Morning Call op een meerjarige uitbraak in de goudprijs. Interessant is ook de sprong van een edele metalen tracker.

Lees verder

Quick ratio: maatstaf voor liquiditeitsrisico

Hoe berekent u de quick ratio? En welke meerwaarde heeft dit kengetal in een fundamentele analyse? Lees er hier alles over.

Lees verder

TA: ‘Euro blijkt een springplank’

Een bewogen week op de beurs, zowel de ECB als de Fed kwamen met rentebesluiten en toespraken. Hoe doet de EUR/USD het tegenwoordig?

Lees verder

TA: ‘Eurocommercial bereikt koersdoel’

Winkelbelegger Eurocommercial maakt vorige week bekend dat het eigen aandelen gaat inkopen en voortaan twee keer per jaar dividend gaat uitkeren.

Lees verder

TA: ‘Confetti-speech ECB’

Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, heeft vandaag aangegeven nog genoeg ruimte te hebben om de economie te stimuleren. Het effect op de beurs lijkt wel een confetti kanon.

Lees verder

TA: ‘Amgen en Genmab langs de lijnen’

Met de huidige marktomstandigheden op de beurs is het lastig om de kansen te spotten. In de biotechnologiesector zijn twee aandelen langs de lat gelegd.

Lees verder

TA: ‘Speculeren op draaipunten’

Laag kopen en hoog verkopen betekent in de technische analyse gericht kijken naar steun- en weerstandniveaus en koerspatronen. PostNL en Starbucks naderen nu mogelijke draaipunten.

Lees verder

TA: ‘L’Oréal verzorgt haar aandeelhouders’

De L’Oréal Groep is bekend van de verzorgingsproducten op het gebied van o.a. make-up en parfums. Zelfs de aandelenbezitters L’Oréal worden goed verzorgd.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws