Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

‘Exhaustion gap’ in BESI

Wij zijn getuige van een opwaartse versnellingsfase in de koers van BESI met vandaag opnieuw een opwaartse ‘gap’. Hoe kunt u hierop inspelen?

Lees verder

Koopclimax in het aandeel Galapagos

In deze technische analyse wordt aandacht besteed aan enkele gaps die nu het einde van een stijgende trend lijken te voorspellen.

Lees verder

Individueel koersrisico en marktrisico Gemalto, Aegon & ArcelorMittal

Op vrijdag 24 maart jl. werden een drietal koopkansen besproken in de aandelen: Gemalto, Aegon en ArcelorMittal. Hoe gaat het daar nu mee? Lees het hier.

Lees verder

SNAPT u steun en weerstand?

Wat zouden de speculanten van het eerste handelsuur in de geschiedenis van SNAP nu doen? Lees het in de technische analyse, geschreven door: Edward Loef.

Lees verder

Maart roert z’n staart

De Europese beurzen lijken niet onder de indruk te zijn van de politieke aardverschuivingen die de naderende verkiezingen in Europa teweeg kunnen brengen.

Lees verder

Aandeel Unilever smaakt naar meer

Hoewel de beoogde fusie al snel van tafel werd geveegd, is de geest van de beleggers uit de fles, zo blijkt uit de koersgrafieken van het aandeel Unilever.

Lees verder

Goud bullish of bearish?

Er heerst grote verdeeldheid in de wereld of het beleid van Donald Trump goed of slecht is voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder

Microsoft steelt de show

Wall Street genoot deze week belangstelling. De Dow Jones Industrial average passeerde de 20.000 puntengrens. Dit is een teken van kracht.

Lees verder

De beste beleggingskeuze is relatief

Wie in 2017 met een actief beleggingsbeleid de markt wil proberen te verslaan zal met een macrobril een ‘top down’-benadering moeten overwegen.

Lees verder

Aanwijzingen voor structurele renteomslag VS

De grafiek op kwartaalbasis geeft drie technische argumenten om juist wel rekening te houden met een forse rentestijging.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker