Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

TA: ‘Effecten handelsconflict worden zichtbaar’

Je hoeft in de rol van belegger het nieuws niet te volgen om te weten dat er argumenten zijn achter koersdalingen/-stijgingen in beursgenoteerde waarden. Alle koop-/verkoopargumenten komen samen in de beurskoers(en). De aandelenkoersen van ArcelorMittal en Daimler AG illustreren dat er iets gevaarlijks aan de hand is.

Lees verder

TA: ‘Bullcyclus AEX afgerond?’

Gisteren was technisch analist Edward Loef te gast tijdens de LYNX Masterclass over Fibonacci & Elliott Wave technieken. In deze LYNX Technische Analyse wordt hier verder op in gegaan met een topdown-analyse van de lange termijn naar de korte termijn met de AEX-index als illustratief voorbeeld.

Lees verder

TA: ‘Adyen en PayPal technisch bezien’

De beursintroductie van het financiële technologiebedrijf Adyen vorige week heeft lachende gezichten opgeleverd bij de oprichters en investeerders in dit bedrijf. De eerste notering van Adyen werd opgemaakt bij € 400. Is Adyen nu technisch koopwaardig? U leest het in de LYNX Technische Analyse van Edward Loef.

Lees verder

TA: ‘Richtinggevende indicaties voor AEX-index’

Vorige maand maakte ING bekend dat het vertrouwen weer toeneemt. De Telegraaf schreef dat de belegger het weer zonnig inziet. Dat is niet zo gek, want het gebeurt eigenlijk nooit dat beleggers somber zijn nabij hoogtepunten. Wat mag in termen van waarschijnlijkheid nu worden verwacht voor de AEX-index?

Lees verder

TA: ‘EUR/USD op week-, dag- en uurbasis’

Deze LYNX Technische Analyse staat in het teken van de koersbeweging EUR/USD. De purist onder de chartisten weet niets van Fed-vergaderingen, rentestappen of andere monetaire activiteiten, zoals wat de ECB allemaal wel of niet van plan is. De chartist kijkt naar zijn grafieken en analyseert wat hij ziet.

Lees verder

TA: ‘Dieselgate schept kansen’

Het Duitse TV-journaal berichtte gisteren dat de Duitse regering het bekende automobielbedrijf Daimler ertoe dwingt om 230.000 auto’s terug te halen om de ‘milieu-misleidende software’ te vervangen. Denkt u dat dit een dure grap is voor het bedrijf en dat de aandelenkoers zal dalen? Lees dan de TA van vandaag.

Lees verder

Une direction, autre direction?

De uitkomst van de G7-bijeenkomst heeft niet echt bijgedragen aan het inzicht bij aandelenbeleggers of de afloop positief of negatief beoordeeld moet worden. Beleggers in Duitsland en Frankrijk vragen ons even om geduld.

Lees verder

Zilver glanst sterker dan goud

De drie-gouden-tips van afgelopen woensdag doen o.a. de vraag rijzen of het edele metaal zilver ook als ‘tip’ kan worden aangemerkt. Het antwoord is positief, omdat de termijnprijs van zilver deze week stijgt en de zilver ETF harder stijger dan de goud ETF.

Lees verder

CITRIX en SAP persen outperformance

Sinds de koerstoppen van eind januari hebben de aandelenbeurzen moeite om echt richting te kiezen. Dat geldt niet voor de technologiewaarden die zowel in de Verenigde Staten als in Europa de weg naar boven weer lijken te hervinden.

Lees verder

TA: ‘Drie gouden tips!’

Het moet nog maar eens een keer opnieuw worden benadrukt. Bij beleggingsbeslissingen draait het om de vraag ‘wat’ te doen, ‘wanneer’ over te gaan tot actie en ‘hoeveel’ risico daarbij acceptabel is. Vandaag drie gouden tips die op deze vragen betrekking hebben.

Lees verder

TA: ‘Spookpatroon in Genmab’

Beleggen en traden is voortdurend een afweging van kansen en risico’s. De technische analyse is hierbij een nuttig hulpmiddel, want mensen maken telkens weer dezelfde denkfouten. Grafieken illustreren waar de grenzen worden opgezocht en/of overschreden. Vandaag drie voorbeelden.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker