Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

AEX

TA: ‘Trendvolgende aan- en verkoopalerts’

Trendvolgers kunnen met behulp van technische analyse Actief Profiteren van de MACD-indicator. In deze technische analyse worden twee MACD-signalen getoond.

Lees verder
AEX

TA: ‘Sentimentsdraai in EUR/USD’

Vandaag spreekt de Federal Reserve (Fed). Morgen is de Europese Centrale Bank (ECB) aan het woord. Wat zou de denkrichting zijn over de euro en de dollar?

Lees verder
AEX

TA: ‘Beursbarometers versus VS-China deal’

De bekende beursindices in Wall Street zijn recent vooruitgelopen op een mogelijk (deel)akkoord tussen de VS en China. Welke boodschap hebben de beursbarometers?

Lees verder
AEX

TA: ‘Goede voornemens leveren outperformance’

In november 2019 berichtte ING BeleggersBarometer dat de helft van de beleggers goede voornemens maakte. Waarom letten op onze suiker en de gemiddelde waarden?

Lees verder
AEX

TA: ‘Twee aandelen, twee timingstechnieken’

Wall Street noteert op recordhoogte en in Europa staat de DJ Stoxx 600 index op de pieken van de afgelopen 20 jaar. Wat zou nu een interessant idee zijn?

Lees verder
AEX

TA: ‘Kopen of liever verkopen?’

De beursbarometers kregen gisteren een deuk in het positieve sentiment. De correctie biedt zowel kansen als bedreigingen. Wat nu te doen? Kopen of verkopen?

Lees verder
AEX

TA: ‘Swiss Re nog 10% koerspotentieel’

Het aandeel Swiss Re valt vandaag in positieve zin op als gevolg van een stijging naar het hoogste niveau sinds het uitbreken van de financiële crisis.

Lees verder
AEX

TA: ‘Black Friday Best Buy aandelen’

In de afgelopen drie handelsdagen toonden de Amerikaanse aandelen Best Buy Co. en Gamestop hoge rendementen. Zijn deze twee aandelen nog steeds een koopje?

Lees verder
Airbus

TA: ‘AIRBUS veilig onderdeel in portefeuille?’

In de afgelopen 24 uur meldden media over een Airbus-vliegtuig dat tijdens een vlucht boven Frankrijk een onderdeel verloor. Is Airbus wel een veilige belegging?

Lees verder

TA: ‘Air France-KLM: nu inchecken en boarden’

De beste zes maanden voor aandelenbeleggers zijn volgens de beursstatistieken deze maand van start gegaan. Wie wil profiteren kijkt naar Air France-KLM.

Lees verder
Tesla

TA: ‘Beurskoersen vangen met BollingerBands’

Het is nooit saai als autofabrikant Tesla in het nieuws komt. Vorige week sneuvelde bij een presentatie ‘onbreekbare ruiten’.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws