Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

TA: ‘Boeing opnieuw omlaag?’

De daling van het aandeel Boeing vorige maand werd toegeschreven aan twee vliegtuigrampen kort na elkaar met het toestel 737 MAX. Hoe gaat de koers nu?

Lees verder

TA: ‘Ajax versus Juventus’

Ajax plaatste zich gisteren ten koste van Juventus voor de halve finale van de Champions League. Hoe gaat het met beide aandelen als ze tegenover elkaar staan?

Lees verder

TA: ‘Grondstoffenbedrijven in de lift’

Twee bekende mijnbouwbedrijven blijven stijgen in koerswaarde. Hoe staan deze bedrijven er technisch voor en kunnen ze een verdere stijging maken?

Lees verder

TA: ‘ASML Holding opnieuw geanalyseerd’

Was ASML nu wel of geen slachtoffer van Chinese spionage? Lijdt ASML hierdoor echt honderden miljoenen verlies? Hoe oordeelt de markt?

Lees verder

TA: ‘Financials in de belangstelling’

Zwaardere regelgeving, (witwas)schandalen, en een lage hebben gezorgd voor underperformance in de financiële sector. Vandaag is positief nieuws te melden.

Lees verder

TA: ‘BlackRock ontwaakt na knock-out’

Het aan de NYSE-index genoteerde vermogensbeheerbedrijf BlackRock (BLK) heeft vorig een gevoelig koersverlies geleden van bijna 40%. De vraag is of er betere tijden in aantocht zijn dit jaar.

Lees verder

Ichimoku indicator: stap voor stap uitgelegd

De Ichimoku indicator behoort tot de technische analyse en heeft de intentie om de belegger met één oogopslag cruciale informatie te geven.

Lees verder

TA: ‘De goudfuture oogt verraderlijk’

De berichtgeving in de financiële media suggereert een verband tussen de stijging van de goudprijs en de voorgenomen importheffingen van president Trump. Welke boodschap heeft de grafiek?

Lees verder

TA: ‘Technologiesector test weerstand’

De Amerikaanse Nasdaq-100 index sloot gisteren op de hoogste stand van dit jaar. Wat zijn de perspectieven voor technologieaandelen?

Lees verder

TA: ‘Einde rally Wall Street?’

De Dow Jones Industrial Average noteerde eind vorige week nabij de weerstandniveaus uit 2018. Betekent dit dat het einde van de beursrally in Wall Street in zicht is?

Lees verder

TA: ‘Vliegt Tesla uit de bocht?’

De Amerikaanse producent van electrische auto’s, zonnepanelen en batterijpakketten TESLA Inc. en de oprichter Elon Musk weten de aandelenbeleggers met moeite tussen de vangrails te houden.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker