Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

TA: ‘Goud en zilver technisch gesmeden’

Goud en zilver komen weer terug in de belangstelling, zo blijkt uit diverse media. Dit heeft te maken met opkoopprogramma’s van centrale banken.

Lees verder

TA: ‘BRITSE EXIT-waarschuwing’

Hedenochtend werd duidelijk dat de Nederlandse Brexit-rapporteurs na een bezoek in Londen nog gedeprimeerder zijn geworden.

Lees verder

TA: ‘Amerikaanse koopsignalen?’

De laatste keer dat de Dow Jones rap meer dan 18% winst realiseerde was in 2009 nadat de crisisbodem was bereikt. Welke koopsignalen zijn nu interessant?

Lees verder

TA: “Rally in Arcadis en Kon. DSM”

Forse stijgingen van Arcadis en DSM deze week. Is het verstandig om deze rijdende treinen te springen of is wachten op een beter instapmoment verstandiger?

Lees verder

TA: “IJzersterk aandeel en steun”

De beursbarometers zitten behoorlijk in de lift dit jaar. Toch bekruipt het idee dat de lift ook weer naar beneden gaat. Lees de technische analyse.

Lees verder

TA: “Heineken of ABN AMRO?”

Wat natuurlijk wel interessant is om te weten of u zich op de stijging in Heineken (+ 6,6) of koersdaling in ABN AMRO Group (-6,6%) had kunnen voorbereiden?

Lees verder

TA: ‘Uitzenders gevraagd!’

De bovengemiddelde koersstijgingen vandaag in de aandelen van Randstad en Adecco spreken tot de verbeelding. Valt er in deze twee aandelen wat te verdienen?

Lees verder

TA: ‘Bund Future wijst op onrust’

Traditioneel worden aandelen risicovoller beoordeeld dan vastrentende waarden. Bij onrust ziet men vaak een draai uit aandelen richting obligaties.

Lees verder

TA: ‘Siemens waarschuwt Duitse economie’

Nadat de Duitse automobielindustrie al op de rem trapte vorig jaar, zien we nu in het aandeel Siemens een zorgwekkende ontwikkeling.

Lees verder

TA: “Een top- en bodempatroon”

In de technische analyse zijn de chartisten gevoelig voor top- en bodempatronen. Vandaag aandacht voor TomTom en Texas Instruments.

Lees verder

TA: “ING Groep fake-rally of trendomslag?”

ING Groep presenteerde hedenochtend haar bedrijfscijfers en die vielen in goede aarde, zo blijkt uit de koerssprong van bijna 6%.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker