Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

TA: ‘Kiadis Pharma krijgt een dikke onvoldoende’

Kiadis Pharma halveerde vanochtend bij de opening van de beurs. Zo’n slagaderlijke bloeding mag niet echt als een verrassing komen.

Lees verder

TA: ‘Euro Stoxx 50 naar hoogste notering dit jaar’

De Euro Stoxx 50 schoot vandaag naar de hoogste notering van dit jaar. Hoe positief is dit feit eigenlijk? Daarnaast wederom een blik op Volkswagen.

Lees verder

TA: ‘HS-patroon in de FTSE-100 index’

De pers in Nederland maakte vandaag melding van veel problemen rond Brexit-akkoord. De Brexit-datum op 31 oktober zet de Britse FTSE-index onder druk.

Lees verder
Microsoft

TA: ‘DAX opnieuw in de fout?’

De technische analyse is een studie naar beleggingsgedrag met behulp van grafieken en indicatoren. Nu rijst de vraag of de DAX opnieuw in de fout gaat.

Lees verder
Microsoft

TA: ‘De Microsoft outlook is prima’

Eind vorige week waaide er opeens een vlaag van optimisme door Wall Street. En het leuke is, dat geldt ook voor technische outlook van Microsoft.

Lees verder
Philips

TA: ‘Philips biedt (ver)koopkansen’

Aandeelhouders in Philips werden deze week opeens verrast door een winstwaarschuwing als gevolg van het handelsconflict. De schade kan worden beperkt.

Lees verder

TA: ‘VISIE op Britse Pond Sterling en US dollar’

De spanningen lopen hoog op in de kwesties omtrent de Brexit en de handelsoorlog. De valutamarkten zijn heel efficiënt in het uitspreken van verwachtingen.

Lees verder
AEX

TA: ‘Alibaba Group & Tencent in de vuurlinie?’

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en beursgenoteerde Chinese aandelen in de Verenigde Staten. Liggen Alibaba en JD.com nu onder vuur?

Lees verder
AEX

TA: ‘Terugtest Unibail Rodamco Westfield voltooid’

De actuele technische condities in de aandelenmarkten geven reden om rekening te houden met falende terugtestbewegingen. Twee aandelen vragen om een update.

Lees verder

TA: ‘Charles Schwab versus TD Ameritrade’

Vorige week maakten Charles Schwab Corp. en TD Ameritrade bekend de handelstarieven te zullen gaan schrappen. Bekijk de technische analyse.

Lees verder

TA: ‘Beurspeilingen zijn waardevol!’

Vorige week berichtte ING over de uitkomsten van haar maandelijkse peiling onder Nederlandse beleggers. Het beleggersvertrouwen was weer terug!

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws