Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

TA: ‘Zijn Fugro en Altice gebodemd?’

De AEX-index heeft 3% opwaarts koerspotentieel. Hoe zit dat met Fugro en Altice? Technisch analist Edward Loef vertelt het in dit artikel.

Lees verder

TA: ‘AEX: hoe hoog is hoog?’

De Amsterdamse beursbarometer overstijgt de koers-top uit 2007. Hoe significant is deze koersuitbraak eigenlijk? U leest het in deze technische analyse.

Lees verder

TA: ‘Koopsignalen met een vangnet’

De AEX-index passeert de koers-top uit 2007 en gooit alle schroom van zich af. Voor hen die niet durven in te stappen is er een oplossing.

Lees verder

TA: ‘Snel wegsprinten met Adidas’

Kopen op koersuitbraken of wachten op een bevestiging van de koersuitbraak? Technisch analist Edward Loef vertelt hoe u uw keuze kunt maken.

Lees verder
ASML

TA: ‘ASML goed nieuws verkoopalert’

Het aandeel ASML is vandaag de positieve uitschieter op de beurs. Nu instappen of uitstappen? U leest het in deze technische analyse.

Lees verder

TA: ‘GOUDPRIJS in euro’s interessant’

Is het toeval dat de AEX-index op het hoogste niveau beweegt sinds het topvormingsproces in 2007 in combinatie met terugkerende interesse in goud?

Lees verder

TA: ‘Beleggers enthousiast over Randstad’

De seinen voor de economie worden gunstig beoordeeld. De uitzendsector kan hiervan profiteren. In deze technische analyse ontdekt u waarom.

Lees verder

TA: ‘Gaten in het beleggersbrein’

De AEX-grafiek vertoont regelmatig koersgaten. Datzelfde geldt voor ons beleggersbrein. Technisch analist Edward Loef onderzoekt het.

Lees verder

TA: ‘BITCOIN, zo gewonnen, zo geronnen’

Hoe zit het met de ‘exit’-knop op de beurs? Kun je wel uit de positie als iedereen dat tegelijkertijd ook doet? U leest het in deze technische analyse.

Lees verder
BNP Paribas

TA: ‘BNP Paribas profiteert van rentestijging’

De lange rente loopt op en dat is goed van de banksector. De AEX-index neemt gas terug. U leest dit en meer in deze technische analyse door Edward Loef.

Lees verder

TA: ‘BITCOIN volgt ICT-bubble 2000’

De manie in de Bitcoin lijkt hetzelfde pad te volgen als de aanloop van de internet- en technologiewaarden naar de top in 2000.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker