Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

TA: ‘Trumps woorden op ’n goudschaaltje’

Bij de opmaak van deze publicatie stijgt de Dow Jones Industrials Average met circa 300 indexpunten. Op woensdag en donderdag verloor de Dow Jones index circa 1300 indexpunten. Er wordt driftig gespeculeerd over de oorzaken van de onrust op Wall Street. Hier leest u de technische verklaring.

Lees verder

TA: ‘ASML Holding your breath’

Het is alweer meer dan drie maanden geleden, dat in de LYNX Technische Analyse aandacht werd geschonken aan de ontwikkelingen in de Philadelphia Semi-Conductor index. Toen werd er gewezen op stroomuitval in deze bedrijfstak. De gevolgen zien wij nu terug in het aandeel ASML Holding. Edward Loef analyseert dit aandeel.

Lees verder

TA: ‘Duitse DAX waarschuwt opnieuw’

Op 28 september 2018 berichtten financiële mediabronnen dat de Duitse economie minder snel groeit. Vandaag meldt de teletekstpagina van het ARD “Finanzturbulenzen sind möglich”. Deze berichten zijn niet verrassend. Op 20 februari dit jaar meldde Edward Loef al: DAX waarschuwt Duitse economie.

Lees verder

TA: ‘Technisch ‘erop of eronder’-scenario’

In de technische analyse blog van 26 september werd een 'ALS - DAN' analyse gepubliceerd, waarin aandacht werd geschonken aan kritisch geachte steunniveaus in zowel de S&P 500 index als Amazon.com en een weerstandsniveau in de AEX-index. ‘ALS – DAN’ wordt nu ‘EROP of ERONDER’.

Lees verder

EUR/CHF wordt interessant

Het rommelt in de eurozone. De Europese Unie en Italië voeren een soort spaghetti-western met elkaar over de begrotingsregels. Daarnaast botert het ook niet erg tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk bij het sluiten van een brexitdeal. Wat vindt Zwitserland er eigenlijk van?

Lees verder

TA: ‘Vastgoedsector wankelt’

De economische hoogconjunctuur zou volgens menig analist in de laatste fase van de opgang bewegen. Vaak kunnen beleggers aan de hand van de ontwikkelingen in internationaal beursgenoteerd vastgoed afleiden hoe het gesteld is met de verwachtingen. Dat laatste geeft te denken.

Lees verder

TA: ‘Gezonde rally in HealthCare’

De Amerikaanse Dow Jones Industrials Average sloot gisteren op een nieuw record. De Amerikaanse HealthCare sector heeft zich sinds het dieptepunt in februari dit jaar weer goed hersteld dankzij een koersherstel van ca. 10%. De HealthCare sector behoort tot de defensieve sectoren. Edward Loef analyseert de ETF.

Lees verder

TA: ‘Traders’ springkussen heet Baidu’

Wie iets meer wil weten waarom het aandeel Baidu als springkussen wordt aangemerkt, die leest deze LYNX Technische Analyse van Edward Loef. Verder bespreekt hij KBW Nasdaq Bank en de AEX.

Lees verder

TA: ‘WTI koersdoel $ 85’

De prijs van een vat ruwe Texaanse olie steeg in de afgelopen 12 maanden van $ 51 tot boven $ 75. Deze prijsstijging bedraagt bijna 50%. Op dit moment noteert de prijs van West Texas Intermediate Light Sweet Crude Oil op het niveau om er nog eens ca. 10% prijsstijging bovenop te doen.

Lees verder

TA: ‘Veel muziek in Sony Corp.’

Eind september meldde een onderzoek van ING BeleggersBarometer het volgende: “Het zijn namelijk alleen de beurzen in de Verenigde Staten die voor deze stijging (= 6% aandelen wereldwijd) hebben gezorgd.” Niet alleen in Wall Street presteren de aandelen goed, maar ook in Japan.

Lees verder

De vijf beste koopsignalen

Beleggers kunnen een hoog rendement behalen door het instapmoment goed te timen. Dit kan eenvoudig via koopsignalen die in dit artikel worden besproken.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker