Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

Het ‘rommelt’ in de Nasdaq-100

In de grafiek van de Nasdaq op uurbasis blijkt de stijgende steunlijn van de afgelopen drie maanden neerwaarts afgebroken. Dit is een eerste waarschuwing.

Lees verder

Wereldaandelenmarkten opgelet!

Het aantal technische aanwijzingen voor topvorming in de iShares MSCI All Countries World Index ETF stapelen zich in de afgelopen maand op.

Lees verder

“Sell in june”

Technisch analist Edward Loef licht de technische condities van de aandelen Apple, Microsoft, Amazon, Facebook en Alphabet nauwkeurig toe.

Lees verder

Rode vlag in junk bonds

Kent u de term ‘rommelhypotheken’ nog? Edward Loef bespreekt een nieuw probleem dat momenteel op de beurzen heerst. Lees het hier.

Lees verder

Op zoek naar outperformers?

Bent u actief op zoek naar kanshebbers op de Nederlandse aandelenbeurs? Misschien moet u dan even kijken naar de aandelen KPN, Air France-KLM en TKH Group.

Lees verder

Kleine waarschuwingen van grote betekenis!

Pas als de trendomslag is ingezet, slaat de twijfel toe. ‘Eerst zien, dan geloven’ is vaak het motto. Een voorbeeld hiervan is het aandeel ArcelorMittal.

Lees verder

Bankiers en politici versus de markt

Wie bepaalt de richting van de kapitaalmarktrente? Zijn dat de centrale bankiers, de politici of ‘de markt’? Edward Loef neemt dit vraagstuk onder de loep.

Lees verder

‘Exhaustion gap’ in BESI

Wij zijn getuige van een opwaartse versnellingsfase in de koers van BESI met vandaag opnieuw een opwaartse ‘gap’. Hoe kunt u hierop inspelen?

Lees verder

Koopclimax in het aandeel Galapagos

In deze technische analyse wordt aandacht besteed aan enkele gaps die nu het einde van een stijgende trend lijken te voorspellen.

Lees verder

Individueel koersrisico en marktrisico Gemalto, Aegon & ArcelorMittal

Op vrijdag 24 maart jl. werden een drietal koopkansen besproken in de aandelen: Gemalto, Aegon en ArcelorMittal. Hoe gaat het daar nu mee? Lees het hier.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker