Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

TA: ‘TESLA naar $ 2500?’

Maart 2020 noteerde de koers van Tesla $ 350. Deze maand stuurde de beurskoers aan op een uitstapmomentje. Nu wordt koers gezet richting een instapmoment.

Lees verder

TA: ‘POSTNL in feeststemming’

Twee maanden geleden berichtte Het Financieele Dagblad op 6 juni over een jubelstemming op de Amsterdamse beurs. In de Midkap is het feest voor POSTNL.

Lees verder

TA: ‘Het koopvirus in Novavax’

De berichtgeving omtrent het zeer besmettelijke COVID-19 coronavirus neemt een besmettelijk zorgelijke omvang aan. Het aandeel Novavax profiteert.

Lees verder

TA: ‘Going Nuts in Utilities’

Sommige aandelen lijken bevangen door een hittesteek. Dat blijkt een technisch onderzoek naar individuele aandelen in de Amerikaanse nutssector.

Lees verder

TA: ‘Verzilvermomentje in de Zilverprijs’

Afgelopen maand steeg de prijs met ruim 34%. Er zou een zilvertekort dreigen als zilvermijnen vanwege corona op slot gaan. Maar er is ook een technisch verhaal.

Lees verder

TA: ‘Last minute v.a. € 3,55’

Vandaag bekijkt Edward Loef in de Technische Analyse de grafieken van Air France-KLM, de S&P 500 future en de AEX. Lees meer.

Lees verder

TA: ‘Alert zijn op luchtalarm?’

Alles is in bewegin. Een fotomoment tegen 16:30 uur: de Eurostoxx 50 verliest bijna 6% in de afgelopen vijf handelsdagen. Twee aandelen houden droge voeten.

Lees verder

TA: ‘FUGRO in een ‘dead cat bounce’

In een ‘live’-beursverslag in financiële media werd eerder vandaag melding gemaakt van de beurskoers van Fugro. Die spoot bij opening omhoog. Een ‘dead cat bounce’?

Lees verder

TA: ‘AMD versus INTEL’

Beleggers in beursgenoteerde chipfabrikanten zagen het aandeel Advanced Micro Devices (AMD) afgelopen 20 dagen met 34% stijgen en INTEL met 15 % dalen.

Lees verder

TA: ‘Rally in Philadelpha Gold and Silver Index ‘

Op 9 juli zou het recordniveau van de goudprijs uit 2011 een magneetwerking uitoefenen. Dit recordniveau is vandaag verbroken. Tot hoever reikt de rally in de goudprijs?

Lees verder

TA: ‘ASML en BESI in doodlopende tunnel’

Vandaag werpt Edward Loef in de Technische Analyse een blik op de grafieken van de Europese technologiesector, ASML en BE Semiconductor Industries.

Lees verder