Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technisch analist Edwin Vandamme bespreekt dagelijks in meerdere artikelen verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse. Dagelijks geeft Edwin zijn twee favoriete trades van het moment. Hij geeft hierbij aan waarom hij een positie inneemt en geeft concrete in- en uitstappenmomenten om winst of verlies te nemen. Daarnaast bespreekt technisch analist Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Technische analyses

Aanwijzingen voor structurele renteomslag VS

De grafiek op kwartaalbasis geeft drie technische argumenten om juist wel rekening te houden met een forse rentestijging.

Lees verder

Elliott Wave: een volledige uitleg

Het is mogelijk om toppen en bodems van de koers te voorspellen. De Elliott Wave maakt gebruik van een zekere sequentie en van de Fibonacci tool.

Lees verder

AEX-uitbraak boven 458 een feit!

Menig beursexpert heeft gewaarschuwd voor de negatieve gevolgen na afloop van de Brexit, de overwinning van Trump en het aftreden van Renzi in Italië.

Lees verder

De AEX-index topdown technisch

De langetermijntrend in de AEX-index op weekbasis toont na de koersdaling begin dit jaar grote moeite om weer de weg naar boven te vinden.

Lees verder

Italiaans kruitvat voor Europese banksector

Er heerst angst voor het Italiaanse referendum op zondag 4 december. Een nee-uitslag kan mogelijk chaos en instabiliteit in Italië brengen.

Lees verder

Technologiesector verzwakt. Neem winst in NVIDIA Corp.

Vorige week steeg het aandeel Nvidia naar de hoogste slotkoers op $ 87,97. De neiging om een koerswinst van 33% te verzilveren zal ongetwijfeld de emoties prikkelen.

Lees verder

De NYSE voorspelt de toekomst

De NYSE Composite toont in tegenstelling tot wat veel beursexperts voorspelden in het geheel geen verkooppaniek. Hoe kan dat?

Lees verder

S&P 500 neutraal tussen 2085 en 2155

Volgens de laatste peilingen lijkt Hillary Clinton de Amerikaanse verkiezing te winnen. Maar is deze juich-stemming niet te voorbarig?

Lees verder

Trump vs. Clinton; Bull vs. Bear scenario’s

Het marktgedrag van de AEX toont bijna hetzelfde beeld als tijdens de Brexit. Houd rekening met een volatiele bewegingen. Reden voor gelimiteerde bestedingen.

Lees verder

Houd AEX 442,70 in de gaten

Een daling onder 442,70 zou het proces van hogere bodems verstoren en de positieve richting van de AEX-index in gevaar brengen.

Lees verder

Financials in trek, maar voor hoelang?

Hedenmiddag werd het Amerikaanse Bruto Binnenland Product cijfer gepubliceerd. In het derde kwartaal groeide de Amerikaanse economie sterker dan verwacht.

Lees verder
LYNX: één platform, veel voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
Award image
Beste Broker Allround 2016
volgens VergelijkBrokers.nl
Award image
Beste Online Broker
volgens Handelsblatt 2013, 2014 en 2015
Award image
Beste Broker van Nederland
volgens Beleggers Belangen 2009 t/m 2013
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker