Welke opportuniteiten vandaag op de markt?

Ontdek hier onze laatste technische analyses

Technische analist Edward Loef bespreekt dagelijks verschillende beurzen, aandelen en indexen op basis van technische analyse. Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Technische analyses

AEX

TA: ‘Nasdaq-100 index valt uit trendkanaal’

Wereldwijd dalen de beurskoersen. Wall Street heeft lange tijd leiderschap getoond, maar valt nu ook uit de boot. De Nasdaq-100 index valt uit haar stijgende trendkanaal.

Lees verder
AEX

TA: ‘MSCI USD World Index test driedubbele steun’

Vandaag verschijnen er extra NOS-uitzendingen over het coronavirus. De media beleven gouden tijden. Aandelenbeleggers kijken liever naar de wereldaandelenindex.

Lees verder
AEX

TA: ‘Profiteren van oversoldwaarderingen’

De snelheid en de omvang van de koersdalingen in de aandelenmarkten hebben voor verrassingen gezorgd. Maar hoe profiteert u nu?

Lees verder
AEX

TA: ‘Kritische drempels worden getest’

De wereldwijd toenemende aandacht voor de uitdijende besmettingsverschijnselen van het beruchte coronavirus duwt beleggers naar een kritische drempel.

Lees verder
AEX

TA: ‘VIX virus naar 35?’

Het covid-19 virus komt dichterbij. Het coronavirus is niet langer een ver van mijn ziekenhuisbed verhaal. Beleggers haasten zich nu richting veiliger havens.

Lees verder
AEX

TA: ‘Twee hoofdschouderpatronen’

De meest bekende technische koersformatie is het zgn. ‘hoofdschouderpatroon’. Dit patroon komt zowel voor als continuatiepatroon als trendomkeerpatroon.

Lees verder
AEX

TA: ‘FUGRO herwint het vertrouwen’

In de afgelopen jaren leek het aandeel Fugro voortdurend op zoek naar nieuwe bodems. Eindelijk lijkt het tij voor langere tijd in positieve zin te keren.

Lees verder
AEX

TA: ‘Verrassingsaandeel 2020 bewijst zich’

Het Amerikaanse aandeel Enphase Energy werd in het LYNX Eindejaarsmagazine getipt als ‘verrassingsaandeel’ in 2020. Vandaag lijkt een update wenselijk.

Lees verder
AEX

TA: ‘EUR/USD rijp voor technisch herstel’

De financiële persbureaus wijten de zwakte in de euro aan de angst voor het coronavirus en strubbelingen in de Duitse economie. Technisch gloort er hoop.

Lees verder
AEX

TA: ‘TESLA-rally lijkt nu wel voorbij’

Een maand geleden (14 januari 2020) trok het aandeel TESLA de aandacht van elke actieve belegger. De beurskoers noteerde op dat moment ca. $ 524,86.

Lees verder
AEX

TA: ‘Commerzbank eindelijk weer kansrijker’

Beurskoersen hebben vaak enige tijd nodig om duidelijke trends te ontwikkelen. De uitbraak vandaag in het aandeel Commerzbank oogt na twee jaar weer kansrijker.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws