Een overzicht van allerlei beleggingsstrategieën

Het is als belegger van levensbelang om een goede beleggingsstrategie te hebben. Dit geldt zowel voor de beginnende als professionele belegger. Vaak is het hebben van een concrete beleggingsstrategie het grote verschil tussen een belegger die faalt en een belegger die succes kent op de beurs. In deze sectie van het LYNX Kennisportaal, vindt u allerlei beleggingsstrategieën. Er wordt getracht om een zo compleet mogelijk spectrum aan strategieën uit de doeken te doen. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende beleggersprofielen. Hieronder vindt u beleggingsstrategieën voor beleggers die een actieve handelsstijl hebben maar ook voor beleggers die een eerder passieve handelsstijl hebben.

Beleggingsstrategie: supply and demand

Een geavanceerde strategie die steunt op technische analyse is supply and demand. In dit artikel wordt uitgelegd hoe deze beleggingsstrategie werkt.

Lees verder

Beleggingsstrategie: Piotroski F Score systeem

Piotroski F Score wordt gebruikt voor value investing. Het is een systeem gebaseerd op fundamentele analyse en geeft de fundamentele gezondheid weer.

Lees verder

Beleggingsstrategie: ‘Reverse to the mean’

Strategie 'Reverse to the mean' past bij ‘Buy Low Sell High’ maar ook bij een actievere handelsstijl. Hoe we gunstige aandelen vinden, wordt hier besproken.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws